Jump to content

προβλημα με τον router

digelia

Recommended Posts

τωρα τελευταια απεκτησα ενα λαπτοπ.προσπαθωντας ομως να συνδεθω στο ιντερνετ ασυρματα μετα απο κανα 2λεπτο κολλαει ο router,δηλαδη ποτε πεφτει το ιντερνετ ,ποτε σταματαει το ασυρματο γενικως δεν εχω προσβαση.παραλληλα ομως ουτε ο πυργος εχει προσβαση στο ιντερνετ (ειναι συνδεμενος με καλωδιο) και καθε φορα αναγκαζομαι να κλεινω και να ανοιγω τον router

το λαπτοπ γενικως δεν εχει προβλημα ,το εχω συνδεσει και με αλλους router το τελευταιο δεκαπενθημερο

μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι στον router μου??

Το desktop που συνδεέται με καλώδιο παίζει σωστά για ώρες αν δεν είναι συνδεδεμένο το laptop στο ασύρματο; Βάλε καλού κακού το τελευταίο firmware.

http://img815.imageshack.us/img815/7901/17941636.png

ιδιαιτερες ρυθμισεις δεν εχω κανει.με ενσυρματη συνδεση δεν εχω κανενα προβλημα ,εχω δοκιμασει και με 2 υπολογιστες συνδεμενους στο router(ενσυρματα παντα).

οσο για το firmware δεν εχω ιδεα πως να κανω update...:sick:

αν και το router ειναι αρκετα καινουργιο ,6 μηνων....

http://img815.imageshack.us/img815/7901/17941636.png

ιδιαιτερες ρυθμισεις δεν εχω κανει.με ενσυρματη συνδεση δεν εχω κανενα προβλημα ,εχω δοκιμασει και με 2 υπολογιστες συνδεμενους στο router(ενσυρματα παντα).

οσο για το firmware δεν εχω ιδεα πως να κανω update...:sick:

αν και το router ειναι αρκετα καινουργιο ,6 μηνων....

Δοκίμασε να ορίσεις το wifi σε b/g mode. Απενεργοποίησε τo n mode και βάλε encryption σε wpa2 only σε AES mode. Υπάρχουν καταγεγραμμένες πολλές ασυμβατότητες στην n λειτουργία και πολλές φορές τραβάει φρίκη το modem και κάνει restart ή χάνει τη συνδεση και κάνει disconnect o n client.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.