Jump to content

EPoX 8RDA3+ rev3.1

Smoke

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα που έχει η συγκεκριμένη mobo(8rda3+ rev 3.1) με το SATA !!??!! Εψαξα για official bios της EPOX αλλά δε βρήκα κάτι που να λύνει το πρόβλημα!

Προβλήματα:

1)Τα movies που έχω στον ΣΑΤΑ σκληρό κάνουν συνέχεια διακοπές, σαν να τρέχει κάποιο πρόγραμμα στο background...

2)Τώρα τελευταία το ιδιο συμβαίνει σχεδόν συνέχεια, ακόμα και στο Desktop, κολάει όλο το PC για μερικά δευτερόλεπτα.. Το πρόβλημα σταματάει μολις αποσυνδέσω το σκληρό.

3)’κουσα οτι συμβαίνουν τρελα πράγματα οταν πας να αντιγράψεις μεγάλα αρχεία από τον σκληρό !!

4)Πολλές φορές πριν ξεκινήσουν τα windows μου βγάζει το οτι ο ΣΑΤΑ 8έλει scandisk !!!

:/

Δεν καταλαβα τι προβλημα εχεις ακριβως .....:innocent:

Εγω παντως θα πω .... οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τον SATA μου .... και η αγαπημενη μου απασχοληση ειναι το βιντεο ... capturing - μονταζ - converting - κ.λ.π.

Αρα αρχεια τεραστια σε μεγεθος .:)

Ακριβώς, μιλάμε για την rev3.1 ! Το ξέρω ρε συ icy20, απλά έλεγα μήπως κάποιος το έψαξε περισσότερο και βρήκε μια άκρη !! Η mobo μαμάει από όλες τις πλευρές, αντε να βγάλουν και ενα βιος να τελειώνουμε !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.