tyxeros Μάϊος 10, 2011 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Video Card Comparison - GPUReview.com Και συγκριτικο με την δυναμη της 295 και της 570 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 10, 2011 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Οπότε αν μου χαλάσει ένα Coeneninghshehhgfhghghg CCR με 2 πλά τούρμο, και σαν αντικατάσταση ζητήσω άλλο αμάξι με διπλά τουρμπο και πάρω ένα RX7 είμαι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάϊος 10, 2011 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Για αυτο εβαλα και το δευτερο λινκ με την δυναμη του καθε προιοντος. (Και εγω koenigsegg θα αγοραζα.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Μάϊος 10, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 δεν ξερω αν εχω αδικο η αν αυτα που ανεφερα ηταν μπαρουφες παντως μια φορα εγω δικαιοθηκα..ενημερωθηκα εντος της ημερας οτι θα γινει αντικατασταση με την GTX 580 και πως ηταν εντολη του product manager. (αφου πρωτα εχθες του πηγα τα αρθρα που σας εδειξα παραπανω)αρα....καπου εχω δικιο....αρα να προσεχετε και εσεις μην σας ποιανουν κοροιδα.ευχαριστω για τα σχολια σας παιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Μάϊος 10, 2011 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Μεγάλε είσαι ωραίος... κατευθείαν εξετάσεις για απόκτηση άδειας δικηγορικού επαγγέλματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.