Jump to content

Fable III

digitaltiger

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Fable III για PC στις 19 Μαϊου

Καιρός ήτανε...

Μετά τις 29 Οκτωβρίου 2010, όταν και κυκλοφόρησε το Fable 3 στο Xbox 360, πολλοί περιμέναμε ότι η έκδοση για PC ήταν απλά θέμα χρόνου κι ότι θα κυκλοφορούσε μέχρι το τέλος του έτους που μας πέρασε. Ο Peter Molyneux είχε κάνει λόγο για διάστημα "λίγων εβδομάδων", στη σχετική συνέντευξη που μας παραχώρησε στην Gamescom. Τελικά, το διάστημα που χρειάστηκαν οι προγραμματιστές της Lionhead Studios για το συγκεκριμένο port, θα ξεπεράσει τους έξι μήνες κι όλα αυτά ενώ είχαν ήδη ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου.

Η Microsoft ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Fable 3 θα κυκλοφορήσει στα PC στις 19 Μαϊου. Το παιχνίδι είχε παρουσιαστεί στο φετινό Consumer Electronics Show, που διεξήχθη στο Las Vegas, 6-9 Ιανουαρίου. Τότε, περιμέναμε να ακούσουμε κάτι όσον αφορά στην ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά τελικά η πολυπόθητη ανακοίνωση καθυστέρησε ενάμιση μήνα.

Η έκδοση του Fable III στο PC θα περιλαμβάνει το παιχνίδι όπως το γνωρίζετε στο Xbox 360, με την προσθήκη του DLC "Limited Collector's Edition", που περιλαμβάνει ένα νέο quest, μία νέα περιοχή, μία επιπλέον στολή, καθώς και μία νέα ράτσα σκύλου. Η σημαντικότερη προσθήκη θα είναι το hardcore επίπεδο δυσκολίας, το οποίο θα προσφέρει μεγαλύτερη δυσκολία απ' την ήδη υπάρχουσα έκδοση των κονσολών. Αυτό ίσως ακούγεται κάπως πιο ενδιαφέρον για τους "βετεράνους" της σειράς.

Αναμονή για τις 19 Μαϊου λοιπόν κι εδώ ισχύει το ρητό "Κάλλιο αργά παρά ποτέ", μιας και ενώ το πρώτο Fable είχε κυκλοφορήσει στα PC, το Fable 2 δεν τα είχε καταφέρει, κυρίως λόγω της πειρατείας.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=j1EnL52NwpY]YouTube - Fable III, 3 The First 15 Minutes 720p HD Gameplay[/ame]

Τι λετε ? Καλο φενεται...

Το 1 είναι από τα αγαπημένα μου games. Το 2 όμως γιατί δεν το έβγαλαν; :/

Το 1 είναι από τα αγαπημένα μου games. Το 2 όμως γιατί δεν το έβγαλαν; :/

Το ένα όντως ήταν αρκετά καλό!

Αναμονή για τις 19 Μαϊου λοιπόν κι εδώ ισχύει το ρητό "Κάλλιο αργά παρά ποτέ", μιας και ενώ το πρώτο Fable είχε κυκλοφορήσει στα PC, το Fable 2 δεν τα είχε καταφέρει, κυρίως λόγω της πειρατείας.

Τρομερη εισαγωγη. Απιστευτο βιντεο!

Για το παιχνιδι δεν ξερω. Δεν εχω ιδεα τι ειδους ειναι η σειρα Fable..

Τρομερη εισαγωγη. Απιστευτο βιντεο!

Για το παιχνιδι δεν ξερω. Δεν εχω ιδεα τι ειδους ειναι η σειρα Fable..

Ειναι action role-playing το ειδος ,δες κιαλλα video να το καταλαβεις ειναι φανταστικο :T:

...ενώ το πρώτο Fable είχε κυκλοφορήσει στα PC, το Fable 2 δεν τα είχε καταφέρει, κυρίως λόγω της πειρατείας.

Τι λόγω πειρατείας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τότε το ΙΙΙ γιατί το βγάζουν;

καλά είναι πολύ τούρμπο τα παιδιά...αν λόγω πειρατείας δεν έβγαλαν το 2ο τότε το 3ο δεν θα έπρεπε ούτε καν να ασχοληθούν...αντιθέτως βγάζουν ενα τέτοιο παιχνίδι, το οποίο lets face it είναι εντελώς χάλια, στην ίδια περίοδο που κυκλοφορεί το Witcher 2 και το Brink...τώρα αν αρχίζουν να κατηγορούν την πειρατεία θα φταίνε 100% οι ίδιοι...:hang3::hang3:

Τώρα είναι πολύ πιο διαδεδομένα τα steam και windows live γι αυτό.

Καλό παιχνίδι , το δύο κυκλοφόρησε μόνο για το χ μποξ για αυτο δεν βγήκε , εχω την εντύπωση .Είναι η κατηγορία παιχνιδιών η οποία έχει πιο δυνατή παρουσία στις κονσόλες.

• 1 month later...

το έβαλα χτες. η αρχή δεν ήταν καθόλου ωραία το έβγαλα στα 5-10 λεπτά. Θα του ξαναδώσω μία ευκαιρία σε μία μέρα με περισσότερη υπομονή, μπορεί αργότερα να φτιάχνει.

το έβαλα χτες. η αρχή δεν ήταν καθόλου ωραία το έβγαλα στα 5-10 λεπτά. Θα του ξαναδώσω μία ευκαιρία σε μία μέρα με περισσότερη υπομονή, μπορεί αργότερα να φτιάχνει.

Έλεος ρε. Στα 10 λεπτά;

Οντως πολυ γρηγορα το εβγαλες,αλλα ενταξει γουστα ειναι αυτα εγω το εχω τερματισει και μπορω να πω οτι εχει αρκετα καλο story ,γενικα η σειρα Fable δεν ειναι και πολυ διμοφιλης θα ελεγα αν και της αξιζει κατι καλυτερο...:)

ναι λίγα τα 10 αλλά βαριόμουνα ελεεινά εκείνη την ώρα και με έβαζε να σέρνω μία πριγκίπισσα απο τα χέρια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.