asbatey Μάϊος 26, 2011 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 ...ακομα sleeving κανεις??,θα λιωσεις!! να σε ρωτησω,αφου το ζητουμενο ειναι τα 0db,θα παιξει και ηχομονωση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Μάϊος 26, 2011 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Kαταπληκτικη δουλεια!keep working! Link to comment Share on other sites More sharing options...
barfastic Μάϊος 27, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Πολύ καλή δουλειά man, μπράβο! Θα ήθελα πολύ μια φωτογραφία από το setup που έχεις για τις φωτογραφίες σου Τhanks! Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο... αμα ψαξεις στο νετ για "gel coloured background" και διαβασεις λιγακι, θα εισαι jet ...ακομα sleeving κανεις??,θα λιωσεις!!να σε ρωτησω,αφου το ζητουμενο ειναι τα 0db,θα παιξει και ηχομονωση?? οχι, το sleeving τελιωσε... THANK GOD! ενταξει, 0db ουτε καν, αλλα θελω να ειναι οσο αθορυβο γινεται. Ειναι MEDIA PC, οποτε θα παιζουν εκρηξεις κτλ απο πανω Kαταπληκτικη δουλεια!keep working! Ευχαριστω! Ελπιζω να τελιωσει αυτο το σουκου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάϊος 27, 2011 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Μπράβο barfastic άλλη μια καταπληκτική δουλεία μέσα στο forum μας. Media pc με 6870 και i7 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Μάϊος 27, 2011 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Media pc με 6870 και i7 ; Περισσεύματα...:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Μάϊος 27, 2011 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Ευχαριστω! Ελπιζω να τελιωσει αυτο το σουκου.... ωραια!αρα απο δευτερα περιμενουμε worklog,photos(πολλες) κτλ! με ιδιαιτερη προσοχη,περιμενω αναλυτικες φωτογραφιες απο το routing των καλωδιων!! φυσικα,θερμοκρασιες-θορυβος,αναμενονται ,με ενδιαφερον!! καλη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Μάϊος 27, 2011 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Θέλουμε update!!!:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Μάϊος 30, 2011 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 περασε το σουκου!!!δωσε update στον κοσμο που περιμενει!!!!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 30, 2011 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 we wont moar!δωσε update στον λαο:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Μάϊος 31, 2011 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Πώρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Μάϊος 31, 2011 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 UPDATE!!!!!!!!!:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
barfastic Ιούνιος 1, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Μπράβο barfastic άλλη μια καταπληκτική δουλεία μέσα στο forum μας.Media pc με 6870 και i7 ; Περισσεύματα...:P:P Ηταν το pc το οποιο ειχα στην αθηνα καθως ελειπα για σπουδες ωραια!αρα απο δευτερα περιμενουμε worklog,photos(πολλες) κτλ!με ιδιαιτερη προσοχη,περιμενω αναλυτικες φωτογραφιες απο το routing των καλωδιων!! φυσικα,θερμοκρασιες-θορυβος,αναμενονται ,με ενδιαφερον!! καλη δουλεια Ενταξει, τα καλωδια δεν εχουν καποιο τρελλο routing. ειναι κομμενα και φτιαγμενα να ειναι τσιματσιμα αρκετα. αλλιως δεν θα χωραγε τιποτα μεσα. Θέλουμε update!!!:fist: περασε το σουκου!!!δωσε update στον κοσμο που περιμενει!!!!:dance3: we wont moar!δωσε update στον λαο:thank_you2: Ερχεται, dont worry, απλα μου τυχανε διαφορα μεσα στο σουκου, και δεν καταφερα να δουλεψω καθολου. Πώρωση Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούνιος 1, 2011 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Δούλευε πιο γρήγορα.Δεν μπορώ να περιμένω...Απίστευτο το όλο concept και σε άλλη κλάση η δουλειά σου.ΜΠΡΑΒΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
barfastic Ιούνιος 5, 2011 Author #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 ITS ALIVE! Λοιπόν.... Τελείωσε το κουτάκι, και είναι ήδη πακεταρισμένο για να φύγει να βρει τους sponsors στην Ολλανδία. Ήταν φοβερό build, και λυπάμαι που θα το στείλω τόσο μακριά, αλλά σε 2-3 μήνες θα είναι πάλι στην αγκαλιά μου! Να ευχαριστήσω και τους σπόνσορες... HIGHFLOW που με βοήθησαν να κάνω το όραμα μου πραγματικότητα. Λοιπόν, το βουλώνω, και σας δείχνω με μεγάλη ευχαριστήσει το BLUE BERRY MUFFIN Μέχρι να τα ξανά πούμε, Καλό Modding! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιούνιος 5, 2011 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 καταραμενη ασχημια.....:man_in_love:αψογος!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 5, 2011 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Λοιπόν. Έχω μείνει........ Είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ! και τα χρώματα δεν υπάρχουν, εντελώς πρωτότυπα και πανέμορφα! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! (απο θόρυβο πως πάει? αφού αυτός ήταν ο στόχος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Ιούνιος 5, 2011 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 :):T::dance3::dance3: μας εφτιαξες,τετοιες δυσκολες μερες.να δουμε και κατι ομορφο,να χαμογελασουμε λιγακι.μπραβο σου,πολυ καλη δουλεια και τα χρωματα....απλα υπεροχα. αλλα,οντως,για πες απο θορυβο και θερμοκρασιες πως παει?? οχι τπτ,αλλα για να εχουμε μια ιδεα και εμεις οι επιδοξοι modders:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Ιούνιος 6, 2011 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 Πολύ όμορφο. Ταίριαξαν υπέροχα τα χρώματα!!! Μπράβο!!! :dance3::dance3::dance3: Υ.Γ. Θα το στείλεις με γεμάτο νερό ή θα του βάλουν αυτοί;;; Κάτι απορίες που έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
barfastic Ιούνιος 7, 2011 Author #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 καταραμενη ασχημια.....:man_in_love:αψογος!:clap: ευχαριστω! Λοιπόν. Έχω μείνει........ Είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ! και τα χρώματα δεν υπάρχουν, εντελώς πρωτότυπα και πανέμορφα! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!(απο θόρυβο πως πάει? αφού αυτός ήταν ο στόχος) Απο θορυβο, δεν εχω ντεσιμπελομετρο, αλλα τα η ανεμιστηρες δουλεβουν στα 800-1000rpm :):T::dance3::dance3:μας εφτιαξες,τετοιες δυσκολες μερες.να δουμε και κατι ομορφο,να χαμογελασουμε λιγακι.μπραβο σου,πολυ καλη δουλεια και τα χρωματα....απλα υπεροχα. αλλα,οντως,για πες απο θορυβο και θερμοκρασιες πως παει?? οχι τπτ,αλλα για να εχουμε μια ιδεα και εμεις οι επιδοξοι modders:) Η θερμοκρασιες, ενταξει, ειναι αναμενομενο, αλλα σε stock ρυθμησεις ολα (CPU, GPU, RAM) ειναι CPU~40@idle -> 73@100% GPU~36@idle -> 68@100% Ετσι και αλλιως δεν εχω σκοπο για O/C οποτε μου ειναι μια χαρα! Πολύ όμορφο. Ταίριαξαν υπέροχα τα χρώματα!!!Μπράβο!!! :dance3::dance3::dance3: Υ.Γ. Θα το στείλεις με γεμάτο νερό ή θα του βάλουν αυτοί;;; Κάτι απορίες που έχω Αδειο εφυγε, και αδειο θα γυρισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilcoder Ιούνιος 7, 2011 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Για MDPC είναι το project! Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.