barfastic Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2011 The BlueBerry Muffin Sponsored by: Ενα ΜΕΓΑΛΟ Ευχαριστω στον Freddy απτο Highflow για την χορηγεια! Η ΙΣΤΟΡΙΑ Αντλώ έμπνευση μάλλον εύκολα ... Το τελευταίο Build την σκεφτικα ενώ έπινα ένα πολύ δροσιστικό και φρέσκο χυμο πορτοκάλι. Αυτή η κατασκευή δεν είναι διαφορετική. Μία φορά την εβδομάδα εχω παρεα την απόλαυση ενός μάφιν βατόμουρου, και μια μέρα, ενώ είχα δάγκωσει ενα από αυτα, βρέθηκα να κοιτάω τα χρώματα, και σκέφτικα... wow .... Θέλω έναν υπολογιστή με αυτα το χρώματα. Ως εκ τούτου, το Blue Berry Muffin γεννιεται. The Hardware - Asus Rampage II Gene - Intel Core i7 920 - Sapphire 6870 - 1TB HDD + 120GB SSD - 6GB DDR3 1600Mhz Dominators - Silverstone Strider 750w - Lian Li V351 The Cooling - Ek Coolstream 240 - EK 6870 FC Blcok Nickel - EK 6870 Backplate - MIPS ASUS GENE Series Fusion-Block - 4xCoolermaster Excaliburs - Koolance RP 402x2 - EK Supreme HF Plexi CPU Block - 2 x =1926&cs_cookies[customer_password]=3ea63960e07e4da5865172eb19fa8fdd&cs_cookies[secondary_currencyC]=eur&cs_cookies[stat_uniq_code]=290766&cs_cookies[cart_languageC]=EN&cs_cookies[csid]=1ad61c4cefd6cae1128e059bc52888e8"]Laing DDC-1Plus MCP355 12V - =1926&cs_cookies[customer_password]=3ea63960e07e4da5865172eb19fa8fdd&cs_cookies[secondary_currencyC]=eur&cs_cookies[stat_uniq_code]=290766&cs_cookies[cart_languageC]=EN&cs_cookies[csid]=1ad61c4cefd6cae1128e059bc52888e8"]EK Compressions 10MM (3/8 ID - 1/2 OD) - =1926&cs_cookies[customer_password]=3ea63960e07e4da5865172eb19fa8fdd&cs_cookies[secondary_currencyC]=eur&cs_cookies[stat_uniq_code]=290766&cs_cookies[cart_languageC]=EN&cs_cookies[csid]=1ad61c4cefd6cae1128e059bc52888e8"]Koolance 10MM (3/8) 90 degree rotary The Accessories - =1926&cs_cookies[customer_password]=3ea63960e07e4da5865172eb19fa8fdd&cs_cookies[secondary_currencyC]=eur&cs_cookies[stat_uniq_code]=290766&cs_cookies[cart_languageC]=EN&cs_cookies[csid]=1ad61c4cefd6cae1128e059bc52888e8"]Coollaboratory Liquid Ultra - =1926&cs_cookies[customer_password]=3ea63960e07e4da5865172eb19fa8fdd&cs_cookies[secondary_currencyC]=eur&cs_cookies[stat_uniq_code]=290766&cs_cookies[cart_languageC]=EN&cs_cookies[csid]=1ad61c4cefd6cae1128e059bc52888e8"]Aqua-Computer Temperature Sensor Inline - Koolance INS-FM17 Coolant Flow Meter & Adapter Board INS-FM17 - =1926&cs_cookies[customer_password]=3ea63960e07e4da5865172eb19fa8fdd&cs_cookies[secondary_currencyC]=eur&cs_cookies[stat_uniq_code]=290766&cs_cookies[cart_languageC]=EN&cs_cookies[csid]=1ad61c4cefd6cae1128e059bc52888e8"]240 Rad Stand - =1926&cs_cookies[customer_password]=3ea63960e07e4da5865172eb19fa8fdd&cs_cookies[secondary_currencyC]=eur&cs_cookies[stat_uniq_code]=290766&cs_cookies[cart_languageC]=EN&cs_cookies[csid]=1ad61c4cefd6cae1128e059bc52888e8"]Nexus Extra ventilation PCI Brackets - - NZXT 24x White LED Sleeve - PCI bracket with 2x G1/4 - Tube Cutter 10-40mm Ας δούμε λοιπον και καμια φωτο Να ευχαριστήσω τους σπόνσορες μου από Ολλανδία μεριά! Έκοψα το πίσω και κάτω μέρος του HDD bay, για να χωρέσει η κάρτα και το block του. Τα λεύκα πριτσίνια ήταν ΓΤΠ τελείως, όλο έσπαγαν, και έφευγε το χρώμα κτλ, πρέπει να ξόδεψα τουλάχιστον 100 για να είναι όλα ομοιόμορφα! Και αυτό είναι το Lian Li V351B (B for Beige ) Σήμερα θα βγάλω φώτο και τα hardware Μεχρι τοτε.... απολαυστε led-mpi002-term-am.html"]19MM Bulgin Silver / Orange LED Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Μάϊος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 αυτο το κουτακι το εχω βαλει στο ματι παρα πολυ καιρο τωρα και εχω δει πολλα mods.το πιο διασημο,(http://www.million-dollar-pc.com/systems-2008/lian-li/tremeloes/lian-li-pc-v350b.html),υπεστει αναβαθμιση και απο υδροψυξη πηγε σε αεροψυξη με τροποποιηση του backpanel για να μπορει να χωρεσει ψηλες ψυκτρες.ο λογος ηταν οι θερμοκρασιες και ο θορυβος. δεν το λεω για να σε αποθαρρυνω,καθε αλλο,απλα για να εχεις μια πιο σφαιρικη αποψη σε περιπτωση που δεν το γνωριζες. καλη επιτυχια! και ελπιζω να βγει οπως το εχεις φανταστει στο μυαλο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 μια χαρα χωραει τα πάντα όλα το κουτί πριν τρια χρονια δες τι ειχαμε χωρεσει 3 φιλοι στο κουτι αυτο DTA team Link to comment Share on other sites More sharing options...
barfastic Μάϊος 9, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 δεν το λεω για να σε αποθαρρυνω,καθε αλλο,απλα για να εχεις μια πιο σφαιρικη αποψη σε περιπτωση που δεν το γνωριζες.καλη επιτυχια! και ελπιζω να βγει οπως το εχεις φανταστει στο μυαλο σου Ισα ισα, με κανεις να θελω να σε αποδειξω λαθος Τον Tremoloes των ξερω, ειμαστε "φιλοι" διαδυκτιακα... απο τα χρονια που επαιζα wow. οπως και τον Nils απτο Million Dollar PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Ωραιο το κουτακι...το ειχα για benchtable..:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Μάϊος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Ωραίο χρωματάκι!!!Άντε να ξεφύγουμε από τα "συνηθισμένα"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
barfastic Μάϊος 9, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Ωραίο χρωματάκι!!!Άντε να ξεφύγουμε από τα "συνηθισμένα"!!! Ναι, αυτο το προσπαθω παντα... να ειναι λιγο original τα χρωματα Ωραιο το κουτακι...το ειχα για benchtable.. Σε βόλευε ρε συ? για bench, λίγο ενοχλητικό δεν θα ήτανε?Λοιπόν, έχουμε και λέμε για το update: Κοοlance RP402X2 με custom βάψιμο να ταιριάζει στο θέμα Coolermaster Excalibur... θα μπούνε και αυτά στο θέμα σύντομα... Rad Stand Masterkleer 3/8" Λάστιχο σε χρωματική μοβ... Silverstone 750W Strider και ένα μικρο δείγμα απτό sleeving που θα υποστούν τα καλώδια στο εσωτερικό του Muffin Sponsored by: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Ζηλεύω πάντως τις φωτογραφικές σου ικανότητες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Ωραια πραγματα man...μπραβο...Με βολευε ναι...ολα απο κατω και πανω το mobo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barfastic Μάϊος 9, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Ωραια πραγματα man...μπραβο...Με βολευε ναι...ολα απο κατω και πανω το mobo.. Μήπως το μπερδεύεις με το PC-Q06 ? ???:...::toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 10, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 οχι βρε...το 351 ειχα κι εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Μάϊος 10, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Ισα ισα, με κανεις να θελω να σε αποδειξω λαθος Τον Tremoloes των ξερω, ειμαστε "φιλοι" διαδυκτιακα... απο τα χρονια που επαιζα wow. οπως και τον Nils απτο Million Dollar PC ακομα καλυτερα λοιπον!πανω σε σχολιο του(tremeloes) αναφερομαι σε μια απαντηση που εδωσε στο forum στο γιατι προχωρησε στην ''update''εκδοση με αεροψυξη και εκει ανεφερε τις θερμοκρασιες και το θορυβο.για να εχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα.θα τα βαλεις ολα μεσα στο κουτι,η θα παιξει και εξωτερικο ψυγειο??αν μπουν ολα μεσα,θα πρεπει να ψυχθουν cpu,gpu και mobo απο ενα 240αρι ψυγειο!ακριβως εδω εχω τις αμφιβολιες μου. τεσπα,περιμενω παντως να ειμαι λαθος,ειλικρινα το λεω junior,το θεμα που εθιξα δεν ειναι αν θα χωρεσουν.μια χαρα θα χωρεσουν και θα ειναι και πολυ ωραιο το αποτελεσμα.στο παραπανω αναφερομουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
barfastic Μάϊος 16, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 ακομα καλυτερα λοιπον!πανω σε σχολιο του(tremeloes) αναφερομαι σε μια απαντηση που εδωσε στο forum στο γιατι προχωρησε στην ''update''εκδοση με αεροψυξη και εκει ανεφερε τις θερμοκρασιες και το θορυβο.για να εχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα.θα τα βαλεις ολα μεσα στο κουτι,η θα παιξει και εξωτερικο ψυγειο??αν μπουν ολα μεσα,θα πρεπει να ψυχθουν cpu,gpu και mobo απο ενα 240αρι ψυγειο!ακριβως εδω εχω τις αμφιβολιες μου. τεσπα,περιμενω παντως να ειμαι λαθος,ειλικρινα το λεω junior,το θεμα που εθιξα δεν ειναι αν θα χωρεσουν.μια χαρα θα χωρεσουν και θα ειναι και πολυ ωραιο το αποτελεσμα.στο παραπανω αναφερομουν Οταν ο tremeloes το εφτιαξε, δεν υπηρχαν τα fans που θα βαλω. το συγκεκριμενο build, το ειχα σε ενα NZXT Vulcan, και ειχε μαπα fans (ουτε cfm, ουτε static pressure) και 120.1 ψυγειο παραπανω... και ετρεχε 24/7 σε 4.5ghz, χωρις προβλημα. πιστευω, οτι δεν θα εχω προβλημα, γιατι δεν θα το overclockαρω, το φτιαχνο για media pc, οποτε 0db ειναι ο στοχος, και οχι το overclock. Αναθεμα το sleeving! να δω ποτε θα βρω χρτονο να το τελιωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Μάϊος 19, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 ελα που εισαι!!κανα update θα παιξει συντομα?περιμενω εναγωνιως να το δω,ειδικα τα καλωδια,που σε εχουν παιδεψει (βασικα να δω απο που θα τα περασεις θελω, γιατι σκεφτομαι να το παρω και θελω να εχω ετοιμες λυσεις για να μην πονοκεφαλιαζω:whistle2:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 20, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 παιζει να ειναι επικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
barfastic Μάϊος 21, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 Λοιπόν ... Ωρα για Update!! D (Warning! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!!) Απλα να ευχαριστησω τους χορηγους μου απο Ολλανδια! Επιτέλους βρεθηκε λιγος χρονος να εργαστω και να τραβηξω μερικές φωτογραφίες. Το Sleeving και RL ανέλαβε τις τελευταίες ημέρες, εξ ου και αυτή η ενημέρωση είναι τόσο καθυστερημένη: D Αγοράσα ένα μικρό 3,5 "Fan Controller, τίποτα φανταχτερό, κάτι για να κάνει τη δουλειά και να κάνει αυτό το μηχάνημα τρέχει αθόρυβα: D Φυσικά ήταν βαφτηκε να ταιριάζει με τη muffin (αν και το χρώμα είναι ενας τονος πιο ανοιχτος και τον μουτζούρωσα με το δαχτυλο μου: / (είναι ήδη για βαψημο ) Δεν πιστεύω ότι θα είναι ενοχλητικό θα είναι στην πλευρά που είναι ενάντια στον τοίχο ) Rear Side: (Για καποιον λογο μαρεσει αυτη η φωτογραφια) Μετα εβαψα τους ανεμιστηρες, αλλα δεν εβαψα της λεπιδεσ, γιατι φοβομουν μην συντονηζοντουσαν στης υψηλες ταχυτητες. Φορεμενα σε Push/Pull στο ψυγειο της EK. Ωπ, τη εχουμε εδω? Ααα, lol... η 6870 μου, ετοιμη για καταδυση Next Up: The Motherboard! Λευκο tray, με beige back panel, για να ολοκληρωσει το look του κουτιου. Και μια ληψη με την καρτα φορεμενη. Και τωρα.... ο λογος για τον οποιο αργησε το update τοοοοοοοοοοοοοοοσο.... SLEEVING! Ελπιζω να σας εδωσα αρκετα για να χονεψετε μεχρι το επομενο update! Μεχρι τοτε, Καλο Modding!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Μάϊος 21, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 ρε θα μας τρελλανεις.οτι και να πω...λιγο ειναι.μια ερωτηση,αυτο πανω απο τη ραμ,το tank ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Μάϊος 21, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 ρε θα μας τρελλανεις.οτι και να πω...λιγο ειναι.μια ερωτηση,αυτο πανω απο τη ραμ,το tank ειναι? Λογικα cooler, και οι ram στο νεράκι δηλαδή! Φίλε πολύ ωραίος, τα χρωματα φοβερά και προτότυπα! Για το sleeving τι να πω....χαλαλι που άργησες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
barfastic Μάϊος 23, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 ρε θα μας τρελλανεις.οτι και να πω...λιγο ειναι.μια ερωτηση,αυτο πανω απο τη ραμ,το tank ειναι?'Ευχαριστω Πολυ! Αυτο ειναι Ram Cooler, της EK Waterblocks. Ειναι ιδικα για της μνημες της Corsair απτην σειρα Dominator. Λογικα cooler, και οι ram στο νεράκι δηλαδή!Φίλε πολύ ωραίος, τα χρωματα φοβερά και προτότυπα! Για το sleeving τι να πω....χαλαλι που άργησες! ΤΗΑΝΚS! Ξεχασα οτι ειχα αλλα 2 σετακια καλωδια να κανω και λογικα εχουν σειρα αυτα... μολισ νιωσουν τα χερια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 24, 2011 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Πολύ καλή δουλειά man, μπράβο! Θα ήθελα πολύ μια φωτογραφία από το setup που έχεις για τις φωτογραφίες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.