Jump to content

DFI Lanparty Ultra B - modified bios

vgiozo

Recommended Posts

Aυτό με το frontX μάλλον θα είναι...τώρα όμως είναι αργά πήγε για RMA και εύχομαι να πάρω άλλη μητρική ή πιστωτικό γιατί μου έχει σπάσει τα....

Είχα cold boot πάντως ....

Επίσης η κάρτα μάλλον έφαγε πίεση στον πυρήνα αλλιώς δεν εξηγείται τα ξαφνικά artifacts που βγάζει και ας δοκιμάστηκε σε δύο μητρικές...

Ξανά πίσω στις NF7-S μου...

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Για μενα το καλυτερο βιος που εχω δοκιμασει ειναι το B429-121 με το αλλαγμενο "CPU Halt" οπως αναφερει κι ο Evilous.Εχω τα ιδια αποτελεσματα με το 1-21 που ηταν κορυφη για μενα,καθως και πεσμενες θερμοκρασιες idle χωρις να αλλαζω τιμες σε wpcredit.

Γενικά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβής η μέτρηση θερμοκρασίας στην DFI, αλλά κι εγώ παρατήρησα πτώση 1-2βαθμών με τα βιος του Evilous

Εγω μιλαω για 8 βαθμους(!!!) κατω με το συγκεκριμενο βιος.Ειχα αλλαξει και παλιοτερα καποιες τιμες στο wpcredit και ειχα τα ιδια αποτελεσματα.Ειναι η μονη εκδοση απο τα modded bios που εχει φτιαξει που το εχει αυτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.