Jump to content

mariosdeme

Recommended Posts

To ειδα και εγω, οντως το Fifa πουλαει παραπανω, αλλα το νουμερο αυτο ειναι απο ανθρωπο της ΕΑ, δεν νομιζω να ειναι οντως τοσο ψηλο.

Αν ειναι, ειναι αδικαιολογητη η ΕΑ να βγαζει τετοιο πραμα. Πουλαει 25 φορες παραπανω και θα μπορουσαν να εχουν κανει πολυ πιο σοβαρη δουλεια.

Το περσινο ηταν για πεταμα, το φετινο εχει τρομερες αλλαγες προς το καλυτερο. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι το ιδιο ποδοσφαιρακι.

Κοιτα επειδη οπως ειπα ΔΕΝ ασχολουμε σχεδον καθολου.

Αντε ζητημα να παιζω 30 αγωνες το χρονο....

Αν δεν εγραφε το μενου του PRO, 2012 δεν θα καταλαβαινα τη διαφορα με το 11....

ΤΟΣΟ ιδιο μου φανηκε (PS3 εκδοση ε)

Αντιθετως στο FIFA οι αλλαγες ειναι μεγαλες και πολυ αντιπληπτες ακομα και απο εμενα που δεν ξερω απο μπαλα, ουτε παιζω φανατικα.

Βασικα να το θεσω οσο πιο απλα μπορω.

Οσο διασκεδαστικο ηταν το PRO τα "χρυσα" του χρονια, τοσο fun βρισκω το FIFA σημερα.

Mια καλη μιξη ρεαλισμου/arcade.

Τα γραφικα κινουνται στα ιδια επιπεδα.

Καλα σχετικα αλλα σε καμια περιπτωση δεν πλησιαζουν τα αντιστοιχα ενος 2Κ που ειχε τυχει βλεποντας το να σκαλωσω απιστευτα αν αυτο που ηταν στην -μακρινη αποστασεως- οθονη ηταν παιχνιδι ή κανονικος αγωνας.

Κανενα ποδοσφαιρακι μεχρι σημερα δεν εχει δωσει αυτο το feeling....

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply
Εχουμε κανα fix για gamepads? Να το κανει σαν το pro;

Γιατι εχω εδω 6-7 και εχω χασει τον μπουσουλα!

Εγώ τα βάζω manual για να είναι σαν του PRO. Αν υπάρχει κάτι σαν και αυτό που ζητάς το θέλω κι εγώ.

Το θεμα μου ειναι οτι δεν αναγνωριζει ολα τα gamepads που εχω.

Και δεν μπορω να κανω button remapping απο το παιχνιδι, γιατι αυτο που δειχνει στην εικονα δεν ειναι αυτο που αντιστοιχει στο keyboard.

Πραγματικα θα ηθελα να δω πωλησεις για pc μεταξυ pro και fifa.

Επειδή είμαι καινούριος στο FIFA (τόσα χρόνια κολλημένος με το PES) θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις.

Αν ξεκινήσω Tournament και διαλέξω π.χ Premier League, στο τέλος της χρονιάς αν τερματίσεις στις προνομιούχες θέσεις βγαίνεις Champions League/Europe League; Μπορώ να κάνω μεταγραφές;

Ή πρέπει να ξεκινήσω Live Season για να τα κάνω τα παραπάνω;

Οι παίχτες γενικά ντριμπλάρουν με κάποιον τρόπο; Γιατί συνέχεια με κόβουν ειδικά όταν πάω να περάσω με ταχύτητα.

Career mode ξεκινας. Και ναι βγαινεις στο Europe Cup (καπως ετσι το ονομαζει το τσουλου).

Ναι μπορεις να κανεις μεταγραφες αναλογα με το transfer budget που σου δινει η ομαδα σου. Οι παιχτες κοστολογουνται με σχεδον πραγματικα νουμερα και η αγοραστικη δυναμη της ομαδας ειναι κ αυτη σχεδον ιδια με την πραγματικη. Οποτε μη κανεις ονειρα οτι σε 2 σεζον θα εχεις φτιαξει 2 11αδες με σουπερ ντουπερ παιχτες.

Καλό φαίνεται αλλα ειχα δει και κατι αλλα βιντεο για το fifa 12 και εδειχνε διαφορα ελαττωματα στο τομεα του Impact Engine οπου οι παικτες εκαναν σβουρες στον αερα !! :nothing:

Πολύ αρνητικό ότι στο career mode (player) δεν έχει international call ups... Κοινώς δεν έχει Εθνικές σε αντίθεση με το PES... :(

Αν και ειμαι μεγαλος θαυμαστης του φιφα βλεπω οτι το φιφα υστερει φετος σε πολλες λεπτομερειες....Εσυ τι θα επαιρνες? Φιφα ή Προ:...:

Εχω πει πολλές φορές την άποψη μου στο φόρουμ, αλλά αφού ρωτάς θα συνοψίσω... Το PES φέτος είναι άθλιο, το FIFA φέτος είναι απίστευτο... Το ότι δεν έχει international call ups μπορώ να το προσπεράσω πανεύκολα...

Εχω πει πολλές φορές την άποψη μου στο φόρουμ, αλλά αφού ρωτάς θα συνοψίσω... Το PES φέτος είναι άθλιο, το FIFA φέτος είναι απίστευτο... Το ότι δεν έχει international call ups μπορώ να το προσπεράσω πανεύκολα...

Σορρυ ρε φιλε αλλα σημερα εγινα μελος και δεν εχω δει προηγουμενα σχολια . Και εγω προς το φιφα ειμαι αλλα περιμενω να βγει προσφορα για ps3 με το φιφα σαν αυτην που εχει με το προ. Ευχαριστω για την απαντηση !

Το PES δεν είναι άθλιο απλά το φετινό FIFA είναι πολύ μπροστά σε όλους τους τομείς.

Αυτό που με ξενερώνει μόνο είναι ότι οι παίχτες στρίβουν σαν νταλίκες. Θα προτιμούσα περισσότερη ευελιξία στο gameplay.

Ρε παιδια δεν ειανι δυνατον.Πως παιζεις αμυνα σε αυτο το παιχνιδι?

Με αμυνα με τα ματια δεν γινεται δουλεια.Τι δεν εχει ουτε ενα κουμπι να πηγαινει για πιεση πανω στον αντιπαλο?

Ειλικρινα θελω πολυ να το παιξω για σε μερικα πραγματα ειναι πραγματικα υπεροχο αλλα πως κανεις αμυνααααααααααα?

Μαλιστα το tactical defending τα χαλαγε ολα.Το ξηλωσα.Απαραδεκτο.Θα παιζω οπως και στα παλια.

Υπαρχει πληκτρο που πιεζεις τον αντιπαλο αλλα ΠΟΤΕ δεν πηγαινει για τη μπαλα. Τη μπαλα τη παιρνεις σχεδον παντα απο λαθος πασα ή αν εχεις κανενα αμυντικο 150 κιλα και με την ορμη να σπρωξεις τον αντιπαλο.

Σε υψηλο επιπεδο δυσκολιας το παιχνιδι σε κλεβει κανονικα (επαναλαμβανω, η μπαλα αλλαζει πορεια αφυσικα και πηγαινει στα ποδια των αντιπαλων).

Σε τι επιπεδο παιζεις; Εγω το εχω Professional, και οχι τερμα, γιατι μ'αρεσει το AI να υπαρχει περιπτωση να κανει λαθος.

Στα πιο πανω επιπεδα δεν παιζεις ποδοσφαιρο, προσπαθεις να νικησεις παιχτες με μαγνητες στα ποδια.

Αν μιλας σε μενα στο τερμα το παιζω.Προσπαθω παντως να συνηθισω το tactical defence.Εχω αρχισει και το μαθαινω ,θελει συνεχεια πατημένο το Χ και να αλλαζεις συνεχεια τον παιχτη που κινεις.Δεν αφηνεις τον αντιπαλο ετσι να πλησιασει.Και την καταληλλη στιγμη κανεις tackle(oxi sliding).

Αν μιλας σε μενα στο τερμα το παιζω.Προσπαθω παντως να συνηθισω το tactical defence.Εχω αρχισει και το μαθαινω ,θελει συνεχεια πατημένο το Χ και να αλλαζεις συνεχεια τον παιχτη που κινεις.Δεν αφηνεις τον αντιπαλο ετσι να πλησιασει.Και την καταληλλη στιγμη κανεις tackle(oxi sliding).

Ετσι οπως τα λες ειναι το σωστο.

Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν μπορω να προσπερασω παιχτη με μια τυπικη ντριμπλα ακομα και με παιχτες οπως ο Nani,Young,Modric κτλπ. Στο PES 12 αυτο γινεται πολυ ευκολα.

Μπορει κανεις να βοηθησει;

Το εβγαλα το tactical εριξα και ενα επιπεδο στο παιχνιδι και παλι χανω με 3-4 γκολ σε καθε αγωνα με οτι ομαδα και να παιζω.Ελεος λες και παιζω πρωτη φορα ποδοσφαιρακι λες και πιανω πρωτη φορα gamepad.Απαραδεκτα δυσκολο το παιχνιδι.

Αλλη απορια που εχω,οταν βγαζεις πασες απο τα πλαγια δεν υπαρχει χαμηλη πασα?

κατι αντιστοιχο με το προ οταν πατας 1 φορα 2,3 το κουμπι αναλογα με το υψος που θες.

Και τελος η impact engine του παιχνιδιου εχει ακομα πολλα προβληματα..

Overall εχει καποια πολυ καλα στοιχεια(οπως και το 11) αλλα κακο παιχνιδι θα το ελεγα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.