Jump to content

mariosdeme

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Γενικά μου φαίνεται ακόμα καλύτερο από το fifa11 αλλά φοβάμαι μην κάνανε πολύ εύκολες τις τρίπλες γιατί βλέπω να "στρίβουν" πολύ άνετα οι παίκτες σε αυτή την έκδοση.

Βασικά έχω αντίστοιχους φόβους που είχα όταν επί εποχής PES5 μόλις είχε βγει το PES6 και η άμυνα ήταν 2χ φορές δυσκολότερη.

Eμενα δεν με χαλανε οι ευκολες τριπλες.

Το ιδιο πλεονεκτημα το εχει και ο αντιπαλος, ενω το gameplay ειναι πιο διασκεδαστικο.

Προτιμω δλδ arcade φαση απο ψευτοsimulation που μου προκαλει δυσκοιλια.

Eμενα δεν με χαλανε οι ευκολες τριπλες.

Το ιδιο πλεονεκτημα το εχει και ο αντιπαλος, ενω το gameplay ειναι πιο διασκεδαστικο.

Προτιμω δλδ arcade φαση απο ψευτοsimulation που μου προκαλει δυσκοιλια.

Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας. Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τις εύκολες τρίπλες αρκεί πάντα να υπάρχει και αντίστοιχα εύκολη άμυνα (στο PES6 ήθελε πολύ training και προσοχή για να κόψεις παίκτες με υψηλό balance. Το συνήθιζες αλλά ήταν υπερβολικό). Προτιμώ simulation παρά να καταντήσει σαν κάποια next-gen προ που έβλεπες κάτι τελικούς τουρνουά να τελειώνουν με σκορ του στυλ 7-4. Και μόνο με το σκορ καταλάβαινες πόσο κακό ήταν το παιχνίδι.

Εγω αυτο που ελπιζω ειναι η εκδοση για PC να ειναι το ιδιο καλη με αυτη στις κονσολες,

γιατι η EA Sports εχει δειξει τα τελευταια χρονια οτι δεν ασχολειτε κ πολυ με τις εκδοσεις για PC,

με μοναδικη εξαιρεση το FIFA11 που και παλι υστερουσε σε σχεση με τις κονσολες...

Εγω αυτο που ελπιζω ειναι η εκδοση για PC να ειναι το ιδιο καλη με αυτη στις κονσολες,

γιατι η EA Sports εχει δειξει τα τελευταια χρονια οτι δεν ασχολειτε κ πολυ με τις εκδοσεις για PC,

με μοναδικη εξαιρεση το FIFA11 που και παλι υστερουσε σε σχεση με τις κονσολες...

Το Fifa11 στο pc ήταν ένα remake του fifa10 στη κονσόλα. Φέτος κάτι έχω ακούσει ότι επιτέλους θα είναι ίδια σε κονσόλα και pc. Πάντως ήδη από πέρσι έγινε το μεγάλο βήμα με τη 1η next-gen έκδοση σε pc.

Αφου εκανα 45 λεπτα να διορθωσω τα πληκτρα, καταφερα και επαιξα ενα ματς μεταξυ Μαρσειγ και Ντορτμουντ.

Δε καταλαβα διαφορες στο gameplay. Το ιδιο με 2011/2010/2009.... οχι απαραιτητα κακο απλα μου φαινεται ιδιο ολα αυτα τα χρονια.

Στο ματι καποια animation υπεπεσαν στη προσοχη μου αλλα αναξια αναφορας γενικοτερα.

ΥΓ. Ειναι τοσο δυσκολο να βαλουν ρυθμισεις πληκτρολογιου στο game settings πριν μπω στο παιχνιδι? Δεν εχουμε ολοι gamepad. Καποιοι μαλιστα εχουν/εχουμε αγορασει/επενδυσει και το εχουν/εχουμε δωσει στο σκυλο (μας) για ενδυναμωση των δοντιων του και εχουν και το θρασος να προτιμουν το πληκτρολογιο απο gamepad.

Γκε γκε?

Kάνεις λάθος φίλε gffermari, σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο gameplay με τις χρονιές 2009/2010, αλλά είναι πιο βελτιωμένο σίγουρα από το περσινό. Στο φετινό fifa όσους αγώνες έπαιξα είδα σημαντική βελτίωση στα πλασέ, στα κρεμμασματα και γενικά στα σουτ όπου η απόκριση είναι άμεση.

Ακόμη το impact engine με εντυπωσίασε σε κάποιες φάσεις αλλά δίχνει ότι θέλει δουλειά, δικαιολογήται επειδή είναι η πρώτη χρονιά όπου χρησιμοποιείται. Αρνητικό για εμένα είναι ότι δίνει πιο εύκολα φάουλ και πέναλτι από άλλες χρονιές, συγκεκριμένα έδωσε πέναλτι στον αντίπαλο από ένα απλό τζατζάρισμα μέσα στην περιοχή.

Φέτος θα ευχαριστηθούμε ΦΙΦΑ...ααα και καμία σχέση με το άθλιο ντέμο του προ...

[ame]

[/ame]

Και ομως υπαρχει αντιλογος. Μετα το φιασκο με τα πληκτρα, εβαλα και το demo του Pro (την ιδια μερα με το FIFA) και ειδα το φως μου.(Υπερβολη).

Η αληθεια ειναι οτι μεταξυ τους εντοπισα μεγαλες διαφορες, στο gameplay, αλλα χωρις να μπορω να πω αν καποιο απο τα δυο υπερτερει.

Πιο ρεαλιστικο μου φαινεται το PES και πιο κοντα στη λογικη αναπτυξης του παιχνιδιου που θελω εγω να κανω.

Το FIFA εχει (πιο)καλη αισθηση του βαρους των παιχτων αλλα χωρις να νιωθω οτι επηρεαζεται η κινηση και το gameplay απο αυτο. Αντιθετα στο PES οι παιχτες εχουν αναλογικα μεταξυ τους σωστο βαρος αλλα εκτος πραγματικοτητας, και οι κινησεις των παιχτων επηρεαζονται αμεσα απ'αυτο.

Οι πασες ειναι λιγο πιο ευκολες στο PES, και οι κενες περιοχες οπου μπορεις να ριξεις τη μπαλα φωναζουν απο μακρια σε αντιθεση με το FIFA που εχεις την αισθηση οτι δε χωρας στο γηπεδο. Σαν τον Παναθηναικο ενα πραγμα.

Τα σουτ ειναι πιο ρεαλιστικά στο PES. Στο FIFA το αντιστοιχο πληκτρο απλα σπρωχνει τη μπαλα (σχεδον παντα) προς το τερμα.

Τελος, τα δοκαρια του PES εχουν μαγνητη οπως και του FIFA 99.

Φέτος θα ευχαριστηθούμε ΦΙΦΑ...ααα και καμία σχέση με το άθλιο ντέμο του προ...

Eδω γελανε τρεις. :bigsmile:

Περυσι, εκλεισε πολυ την ψαλιδα το fifa.

Φετος, αν κρινουμε απο τα demo, το pro ξαναγινε ο βασιλιας.

Tαχυ gameplay, καλυτερα physics της μπαλας κλπ.

Το χειροτερο του Fifa ειναι η φυσικη της μπαλας, μα πως το χειροτερεψαν; Λες και κλοτσας μπαλονι!!!

Eδω γελανε τρεις. :bigsmile:

Περυσι, εκλεισε πολυ την ψαλιδα το fifa.

Φετος, αν κρινουμε απο τα demo, το pro ξαναγινε ο βασιλιας.

Tαχυ gameplay, καλυτερα physics της μπαλας κλπ.

Το χειροτερο του Fifa ειναι η φυσικη της μπαλας, μα πως το χειροτερεψαν; Λες και κλοτσας μπαλονι!!!

Θα κατεβάσω το τελευταίο ντεμο του προ...και θα επανέλθω, αν και δεν νομίζω πως......

Ρε οσο και να το φτιαξει η ΕΑ, δεν πα να ναι σαν να βλεπεις tv και κυονας τους παικτες , ο Ελληνας παλι pro θα παιζει.

Το demo καλουλι.

-δεν ξερω απο ποδοσφαιρο γρι btw-

Μετα το pro 09 η μονη εξηγηση που δινω για οσους το στηριζουν ειναι για να μην αλλαξοπιστισουν. Ελεος, ειναι στην καλυτερη τραγικο. Αν η μπαλα του φιφα ειναι αερομπαλα στο προ ειναι λες και κλοτσας τουβλο. οι παιχτες επιταχυνουν επιτοπου, η πασα ειναι οτι ναναι, το σουτ επισης , το πεναλτυ επισης , το interface του παιχνιδιου επισης. Φιλικα παιδια, απλα οσοι κατηγορειτε το fifa δεν εχετε προσπαθησει να παιξετε πανω απο μια ωρα. Φυσικα και το φιφα εχει αρνητικα αλλα καμια σχεση με του προ.

Μετα το pro 09 η μονη εξηγηση που δινω για οσους το στηριζουν ειναι για να μην αλλαξοπιστισουν. Ελεος, ειναι στην καλυτερη τραγικο. Αν η μπαλα του φιφα ειναι αερομπαλα στο προ ειναι λες και κλοτσας τουβλο. οι παιχτες επιταχυνουν επιτοπου, η πασα ειναι οτι ναναι, το σουτ επισης , το πεναλτυ επισης , το interface του παιχνιδιου επισης. Φιλικα παιδια, απλα οσοι κατηγορειτε το fifa δεν εχετε προσπαθησει να παιξετε πανω απο μια ωρα. Φυσικα και το φιφα εχει αρνητικα αλλα καμια σχεση με του προ.

Kαι ομως εχεις λαθος. Δες 2 δικα μου παλιοτερα post για να καταλαβεις οτι ουτε fanboy ειμαι, ουτε 18 χρονων

post1

post2

Eιδικα περυσι, ασχοληθηκα αρκετα με το FIFA, μιας και οντως ειχε καλυτερο gameplay απο το Pro.

Συγκρινοντας ομως τα demo, ενα εχω να πω: Το pro εχει τεραστια βελτιωση στη σπιρταδα και στο gameplay, ενω το Fifa εχει μεινει ολιγον τι στασιμο.

ΥΓ Ολα αυτα σε υπολογιστη, το ξανατονιζω. Σε κονσολες τα πραγματα ειναι διαφορετικα, εχω παιξει ομως πολυ λιγο για να συγκρινω.

Έπαιξα πριν από λιγο το 2o ντεμο του προ και σίγουρα είναι καλύτερο από το αισχρό πρώτο ντεμο, αλλά εγώ προτιμώ φιφα, σίγουρα είναι γούστα για τον καθένα και το πόσες ώρες έχει αφιερώσει ο καθένας στο κάθε παιχνίδι, και είναι δύσκολο για έναν που παίζει χρόνια και ακολουθεί ένα συγκεκριμένο παιχνίδι να αλλαξοπιστήσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.