Jump to content

AIDS : 25 χρόνια απάτη ;

Hydra

Recommended Posts

Το εγγραφο δε λεει οτι δεν εχει ανιχνευθει και απομονωθει στα κεντρα διαγνωσης,αλλα στα εργαστηρια.

Ποιος περιμενει απο κεντρο διαγνωσης να κανει αυτη τη δουλεια; (Παιζουμε με τους ορισμους...)

Πραγματικα δε μπορω να πω κατι παραπανω,πρεπει καπου να βρω και το σχετικο εγγραφο και αυτη την εποχη δεν εχω χρονο για τετοια. ;)

Παντως το οτι οι περισσοτεροι φορεις πεθαινουν απο τη φαρμακευτικη θεραπεια ειναι αποδεδειγμενο απο ερευνεες χρονια τωρα.

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
AIDS: Τεράστιο βήμα για την θεραπεία του | Otherside.gr

κατά τα αλλα οποιος φοράει προφυλακτικό μονο λόγο ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης η AIDS...

...έχω πολύ άσχημα νέα, υπάρχουν εκατοντάδες αφροδίσιες ασθένειες εκτος από το AIDS (κονδυλώματα e.t.c.) τα οποια είναι πολύ πιο καθημερινό φαινόμενο.

λύσεις υπάρχουν. βρίσκεις μια καλή κοπέλα, πάτε κάνετε τις εξετάσεις σας, την χαπακώνεις με αντισυλληπτικά και άντε για προφυλακτικό...

...και πάλι υπάρχουν πολλές ασθένειες που δεν χρειάζεται να τις έχει από πριν κάποιος από τους δυο (anal sex=κίνδυνος ουρολοιμώξεις και διαφόρων πιο σοβαρών ασθενειών λόγο των κολοβακτηριδίων)any way, η ζωή είναι ένα ρίσκο από μονη της, από εκεί και πέρα πρέπει να μάθεις το μέγεθος του ρίσκου και μετά να αποφασίσεις με τι ποσοστά θα παίξεις.

κατά τα αλλα το πως ο ιός HIV δεν υπάρχει. συγγνώμη που θα σας την χαλάσω, αλλα δεν είναι μονο οι αμερικανικες εταιρίες που κάνουν κουμάντο.

στο άλλο στρατόπεδο υπάρχουν φαρμακευτικές σε όλον τον πλανήτη που η κάθε μια κοιτάει το συμφέρον της και το πως να την σπάσει στην άλλη (όταν ο κόσμος έτρεχε για τον Η1Η1 στην ρωσία είπαν πως είναι απάτη αυτό το πράγμα και πως είναι προσωπική επιλογή του ποιος θα την πιστέψει η όχι)

ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ Ε?

παντως εμενα μια φιλη μου ειχε πνευμονια και με λιγο απο αυτο που λες τελικα της περασε η πνευμονια.Αρα διαδιδεις σαχλαμαρες.

Hydra δες ρε συ τι γράφει το βιβλίο της Γ λυκείου.

Γιατί τα γράφει αρκετά καθαρά.

Πάτησα παύση τη σλοβένα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NDvYZ1cvu7A]YouTube - Maja Keuc - Vanilija (Slovenia ESC 2011 HD)[/ame] για να δω το χαρδαβέλλα και εντάξει ο ρυθμός της συζήτησης δεν παλευόταν.

Πάντως αν το ψήνεις για μοναστήρι ακόμη πήγαινε βατικανό, ο πάπας όταν είχε κατέβει αφρική τους είχε πει να μην βάζουν προφυλάξεις γιατί δεν τις επιτρέπει ο θεός, και τα ταιριάξανε με το τοπικό γιατροσόφι λεμόνι με νερό (γνωστό ρετρό αντιρετροϊκό).

Το εγγραφο δε λεει οτι δεν εχει ανιχνευθει και απομονωθει στα κεντρα διαγνωσης,αλλα στα εργαστηρια.

Ποιος περιμενει απο κεντρο διαγνωσης να κανει αυτη τη δουλεια; (Παιζουμε με τους ορισμους...)

Πραγματικα δε μπορω να πω κατι παραπανω,πρεπει καπου να βρω και το σχετικο εγγραφο και αυτη την εποχη δεν εχω χρονο για τετοια. ;)

Παντως το οτι οι περισσοτεροι φορεις πεθαινουν απο τη φαρμακευτικη θεραπεια ειναι αποδεδειγμενο απο ερευνεες χρονια τωρα.

Κοιταξε να δείς δεν παίζω με τους ορισμούς αλλά δεν γίνεται να μήν έχει απομονωθεί ο ίός στο εργαστήριο γιατί για να δοθούν τα κατάλληλα αντιδραστήρια στα κέντρα διάγνωσης που-μαζί σου- βρίσκουν μόνο αντισώματα πρέπει πρώτα να απομονωθεί ο ιός να μελετηθεί το γονιδίωμά του να βρεθούν τα σημεία που παράγουν αντισώματα(αντιγονικοί επίτοποι ) κ.λ.π, ειναι ολόκληρη ιστορία.(αυτή την δουλειά κάνω ;)) όσο για το οτι οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονται στην φαρμακευτική θεραπεία οταν με το καλό βρείς χρόνο πόσταρέ μου μερικές έρευνες (αν δίνεις εξετάσεις καλή επιτυχία :))

tsakonas

:rofl::rofl:

πές μου και την ακριβή δοσολογία να τη βάλω στον θεραπευτικό οδηγό της πνευμονίας:hehe:

xdoc σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

sotiris το βιβλιο της Γ' Λυκειου το δινω φετος,αυτα που λεει τα ξερω χρονια τωρα.Στην Γ' Γυμνασιου ειχα στειλει και αναλυτικη εργασια για το AIDS.

Αυτα τα ξερουμε ολοι,τωρα κοιταμε μπας και ισχυει κατι αλλο που δε μας λενε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.