spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2011 Ενω πανε ολα μια χαρα στον projector μετα απο λιγη ωρα (1-1.5 ωρα) αρχιζει η εικονα και τρεμοπαιζει με αλλιωμενα χρωματα.. Παω για αλλαγη λαμπας η παιζει και τιποτα αλλο? Αν τον κλεισω και τον ανοιξω παλι αρχιζει κανονικη εικονα και μετα απο λιγο τα ιδια...
GoMaR Μάϊος 6, 2011 #2 Μάϊος 6, 2011 Ενω πανε ολα μια χαρα στον projector μετα απο λιγη ωρα (1-1.5 ωρα) αρχιζει η εικονα και τρεμοπαιζει με αλλιωμενα χρωματα.. Παω για αλλαγη λαμπας η παιζει και τιποτα αλλο? Αν τον κλεισω και τον ανοιξω παλι αρχιζει κανονικη εικονα και μετα απο λιγο τα ιδια...Ποιον προβολεα εχεις;για μενα ρωταω.γτ κ εμενα το κανει οχι σε τοσο εντονο βαθμο.μου αλλαζει λιγο η φωτεινοτητα.κ το ασπρο δεν το δειχνει καλα..δλδ το δεξι τμημα του ψιλο ροζιζει..ειναι πιο θερμο
spH3RiCal Μάϊος 6, 2011 Author #3 Μάϊος 6, 2011 Οταν λεω αλλιωση εγω εννοω οτι ολα τα δειχνει γκρι κοκκινα ασπρα Το μοντελο ειναι Toshiba TDP-SP1
Volrath Μάϊος 6, 2011 #4 Μάϊος 6, 2011 Δες μήπως έχει μαζέψει σκόνη ή/και δεν αερίζεται σωστά. Αυτό σαν υπερθέρμανση που ακούγεται.
ΛΑΜΠΡΟΣ Μάϊος 10, 2011 #5 Μάϊος 10, 2011 καθαρισε το φιλτρο του προβολεα μηπως δεν τραβαει αερα απο τη σκονη.η λαμπα του προβολεα ποσες ωρες εχει?αν τον ανοιγοκλεινεις ασκοπα ειδικα οταν δεν εχει κρυωσει η λαμπα,μειωνεις τον χρονο ζωης της.η λαμπα οταν ειναι στα τελεφτεα της συνηθως δεν εχει φωτεινοτητα.το να χαλανε τα χρωματα εντελως δεν νομιζω οτι οφειλεται στην λαμπα.το τρεμοπαιγμα ναι αλλα τα χρωματα οχι.gomar δεξια που εχει λιγο ροζ,οφειλεται στην ομοιομορφια του πανελ καθως και κακης συγκλισης.εσενα η λαμπα σου ποσες ωρες εχει?το ειχες πριν το ελαφρυ ροζ στα δεξια πριν?γενικως οι lcd προβολεις λογω 3 πανελ σε καποιες γωνιες εχουν μια ελαφρια αποκλιση χρωματος.
spH3RiCal Μάϊος 11, 2011 Author #6 Μάϊος 11, 2011 Θερμοκρασια μαλλον ηταν.. Εβαλα το fan να δουλευει μονιμα στο full και δε το ξανακανε μεχρι στιγμης.. Thnx για το tip
SirDiman Μάϊος 11, 2011 #7 Μάϊος 11, 2011 Με pojectors ειμαι noobaκας αλλα κατι που μου ειχε κάνει εντυπωση ειναι οτι μπορεί να εχει χαλάσει το color circle (καπως ετσι νομιζω λεγεται).Ειναι ένας δίσκος που γυρνάει μπροστα απο τη λαμπα και αυτος ευθύνεται για τα χρώματα.Δειτε μπας και παιζει κατι τέτοιο
GoMaR Μάϊος 11, 2011 #8 Μάϊος 11, 2011 καθαρισε το φιλτρο του προβολεα μηπως δεν τραβαει αερα απο τη σκονη.η λαμπα του προβολεα ποσες ωρες εχει?αν τον ανοιγοκλεινεις ασκοπα ειδικα οταν δεν εχει κρυωσει η λαμπα,μειωνεις τον χρονο ζωης της.η λαμπα οταν ειναι στα τελεφτεα της συνηθως δεν εχει φωτεινοτητα.το να χαλανε τα χρωματα εντελως δεν νομιζω οτι οφειλεται στην λαμπα.το τρεμοπαιγμα ναι αλλα τα χρωματα οχι.gomar δεξια που εχει λιγο ροζ,οφειλεται στην ομοιομορφια του πανελ καθως και κακης συγκλισης.εσενα η λαμπα σου ποσες ωρες εχει?το ειχες πριν το ελαφρυ ροζ στα δεξια πριν?γενικως οι lcd προβολεις λογω 3 πανελ σε καποιες γωνιες εχουν μια ελαφρια αποκλιση χρωματος.600+ ωρες εχει.Δεν θυμαμαι να το ειχε .Ισως να μη το ειχα προσεξειΚαλα καποια μερα θα ερθεις απο το σπιτι μου να το δεις.
ΛΑΜΠΡΟΣ Μάϊος 11, 2011 #9 Μάϊος 11, 2011 λεγετε color weel η χρωματικος τροχος..αυτο υπαρχει μονο στους μονοτσιπους dlp.οσο μεγαλυτερη ειναι η ταχυτητα αυτου του τροχου τοσο μειωμενο rainbow effect βλεπεις.τα φτηνα dlp προβολακια εχουν μικρης ταχυτητας τροχο.ο οποιος τροχος με την παροδο του χρονου γεμιζει σκονη και καποια στιγμη θελει καθαρισμα.600 ωρες δεν ειναι και παρα πολλες για μια λαμπα 2.000 ωρων αλλα εχει χασει σημαντικο μερος της φωτεινοτητας μετα τις 500 ωρες σχεδον οι περισοτερες λαμπες...αντε να δουμε προσιτα προβολια με led..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.