Jump to content

Πρόβλημα με κοινόχρηστους φακέλους σε Windows 7

hayabusa

Recommended Posts

Είναι μερικές μέρες τώρα που έχω εντοπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να δώσω λυση ακομη.

Πριν λίγες ημέρες, άλλαξα την intel μητρική του HTPC με μια MSI E350IS (brazos). Έγινε καθαρή εγκατάσταση των windows 7 ultimate και εκτοτε για κάποιο λόγο δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση μέσω του HTΡC στα κοινόχρηστα partitions ορισμένων δίσκων οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι σε άλλο pc και στους οποίους έχω δώσει πλήρη δικαιώματα για αναγνωση και εγγραφη.

Το παράξενο είναι ότι αν κάνω κοινόχρηστο ένα φάκελο που βρίσκεται στον C του δεύτερου υπολογιστή μπορώ να τον ανοίξω και να τον πειράξω κανονικά. Με τους δίσκους όμως δεν γίνεται τίποτα και πάντα λαμβάνω ένα μήνυμα που λέει ότι πρόσβαση στο τάδε path του δικτύου δεν ειναι δυνατή.

Καμιά ιδέα ; :)

πριν λίγο δοκίμασα να καταργήσω ακομη και τον κωδικό που υπάρχει στο pc που είναι οι δίσκοι αλλά και πάλι μου βγάζει ότι δεν έχω δικαίωμα πρόσβασης.

Τι στο καλό γίνεται ; :wall:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.