hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2011 Είναι μερικές μέρες τώρα που έχω εντοπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να δώσω λυση ακομη. Πριν λίγες ημέρες, άλλαξα την intel μητρική του HTPC με μια MSI E350IS (brazos). Έγινε καθαρή εγκατάσταση των windows 7 ultimate και εκτοτε για κάποιο λόγο δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση μέσω του HTΡC στα κοινόχρηστα partitions ορισμένων δίσκων οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι σε άλλο pc και στους οποίους έχω δώσει πλήρη δικαιώματα για αναγνωση και εγγραφη. Το παράξενο είναι ότι αν κάνω κοινόχρηστο ένα φάκελο που βρίσκεται στον C του δεύτερου υπολογιστή μπορώ να τον ανοίξω και να τον πειράξω κανονικά. Με τους δίσκους όμως δεν γίνεται τίποτα και πάντα λαμβάνω ένα μήνυμα που λέει ότι πρόσβαση στο τάδε path του δικτύου δεν ειναι δυνατή. Καμιά ιδέα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 7, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 κανείς, τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Μάϊος 7, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 Δοκίμασες να ξανακάνεις το sharing από την αρχή για τους δίσκους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 7, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 Ναι, δεν αλλαξε τιποτα ομως..Sent from my A101IT using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 9, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 πριν λίγο δοκίμασα να καταργήσω ακομη και τον κωδικό που υπάρχει στο pc που είναι οι δίσκοι αλλά και πάλι μου βγάζει ότι δεν έχω δικαίωμα πρόσβασης. Τι στο καλό γίνεται ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 δωσε permisions to EVERYONE Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 9, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Από safe mode??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 οχι...απο το security options του δισκου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 9, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 για κάποιο λόγο δεν μου έχει group "Everyone". Tα μόνα groups που βλέπω είναι τα: Authenticated users, System, Administrators και Users. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 9, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 πρεπει να κανεις edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 9, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 case closed. ωραίος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 19, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 επειδή έφαγα μια φλασιά, υπάρχει μήπως τρόπος να δώσω φουλ δικαιώματα μόνο στο συγκεκριμένο HTPC και όχι σε "όλους"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.