Jump to content

Απόψεις για το 560 Τi Τwin Frzn Sli

slithor

Recommended Posts

Όπως λέει και ο τίτλος θα θέλα να μου πείτε τις απόψεις σας. Έχω τώρα μια 480 και σκεφτόμουν αλλαγή. Μου αρεσεί γενικά να δοκιμάζω και καινούργιο hardware αλλά πρόσεξα οτι 2 560 Ti Twin Frzn έχουν όσο περίπου μια αντίστοιχη 580 και λογικά οι απόδοση τους στα νούμερα είναι πιο πάνω. Θα ήθελα να μάθω και τις απόψεις του forum επι του θέματος όπως και για άλλες εναλλακτικές λύσεις με οικονομικό ορίζοντα τα 400 ευρω.

Ευχαριστώ πολύ.

μια χαρα επιλογη ειναι

αλλα δεν βρισκω λογο να αναβαθμισεις γιατι δεν πιστευω να μασαει σε κανα παιχνιδι η 480

τωρα εαν οπως σου αρεσουν οι αναβαθμισεις μπορει να πας οχι σε 2χ 560

αλλα σε 2 χ 6950 μπορεις να βρεις μεταχειρισμενες ελαφρα σε αυτα τα λεφτα ι,ξεκλειδωτες η οχι! ισως λιγο παραπανω οι ξεκλειδωτες

Εγω παντως θα πηγαινα σε 2χ6950 η καλυτερη σε αυτα τα χρηματα απο ολες τις αποψεις

μονο physx δεν θα εχεις

Μην πας σε 2χ560, εκεί θα έχεις άλλα προβλήματα με το SLi.

Θα περιμένεις κάθε φορά που κυκλοφορεί ένας τίτλος να βγει και το αντίστοιχο sli profile. Δες και για το NFS SHIFT 2 ακόμα δεν έχει βγει. Στο Crysis 2 dragon age άργησε να βγει κτλ κτλ.

Βάλε και σε πολλούς τίτλους που δεν φτιάχνουν το microstuttering. Χέσε μέσα χ2.

Μείνε με την 480 μην κάνεις μλκιες. :T:

Συμφωνω με τον Dovakin

Προσωπικα ουτε εγω γουσταρω τα SLI και τα CROSSFIRΕ σε θεματα gaming....

1 καρτα και δυνατη....παρα 2 η 3 σε διαταξη και να περιμενω τα profiles της ταδε εταιριας και να τρεχω να βρω λυσεις σε microstutter καταστασεις. Ετσι τουλαχιστον το βλεπω και εγω

Παντως το GTX480 ακομα και σημερα θεωρειται δυνατη λυση (παρομοια με το GTX570) αλλιως πας για GTX 580

Eκτος το οτι θα καις εξτρα ρευμα και θα εχεις πιο μεγαλες θερμοκρασιες στο κουτι σου...

το να εχεις 1 γιγα βιντεομνημη , αντι για 1,5 που εχεις τωρα , ιδιαιτερα αν παιζεις σε μεγαλες αναλυσεις....

Σαφως και οι 2*560 θα ναι πιο γρηγορες , αλλα οχι σε ολο το φασμα των αναλυσεων , ουτε σε ολους τους τιτλους.

Γιατί πρέπει να πάρεις και καλά 2 κάρτες γραφικών..?

Πάρε 1 κάρτα..

Μια 6950 είναι πολύ καλή, και αν την ξεκλειδώσεις θα είσαι μια χαρά..

Αλλά η άποψη μου είναι να μην πάρεις τίποτα ακόμα, εκτός αν η 480 φαίνεται να ζορίζεται σε 1080p games.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.