Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2011 Καλησπερα σε ολους.Το msn δεν παλευεται πια.... με εχει εκνευρισει αφανταστα.Σβηνει επαφες μονο του.Τι μπορει να φταιει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Μάϊος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2011 Τι μπορει να φταιει???To trojan που εχεις στο PC σου ισως?Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Μάϊος 5, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2011 Μα το θεμα ειναι οτι το παθαινει σε καθε Pc που μπανω.Ειτε απο τον desktop ,ειτε απο το netbook.Φαντασου οτι στους φιλους στο desktop ειχα πχ την 'Αννα'.Το οποιο εδω και μερες πρεπει να την ειχε σβησει παλι και σημερα το πρωι που μπηκα στο μσν απο το netbook ,την 'αννα' την ειχε βαλει στους 'other contacts' που αυτη την κατηγορια δεν την εχω γιατι κατευθειαν βαζω τις επαφες στις κατηγοριες που εχω δημιουργησει...Για εξηγησε το μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 5, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2011 για άλλαξε τον κωδικό σου σε πρώτη φάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Μάϊος 5, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2011 Τον εχω αλλαξει 4 φορες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 5, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2011 Δες μήπως έχεις καμιά παλιά έκδοση του messenger ταυτόχρονα με κάποια πιο καινούρια σε διαφορετικά pc και τις χρησιμοποιείς και τις 2 ενίοτε. Εγώ είχα το non-live messenger σε ένα laptop, το live στο desktop, και άμα έκανα αλλαγές στο νέο, όταν ξαναέμπαινα στο παλιό μάλλον αναιρούσε κάποιες από αυτές τις αλλαγές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Μάϊος 5, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2011 Εχω την 2009 και στα δυο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.