Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2011 Καλησπερα σε ολους.Εχω εδω και ενα μηνα περιπου το κινητο του τιτλου και τις τελευταιες μερες αντιμετοπιζω προβλημα με το wifi του.Παω στο μενου Διαχειριση Συνδεσεων ,παταω πανω στο wifi για να κανει ενεργοποιηση,δειχνει με πρασσινα γραμματα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ,αλλα διπλα μενει με την παυλα-συμβολο. Δεν κανει πρασσινο ΤΙΚ η εστω κοκκινο Χ. Και στο σπιτι πχ κανει συνδεση με το ρουτερ μου ,δειχνει δλδ στην κεντρικη οθονη Cosmote - Netgear ,αλλα δεν μπανει νετ γιατι δεν εχει εχει γινει συνδεση. Επισης οταν παταω ενεργοποιηση του wifi ,μετα αν παω να πατισω Εγκατασταση δικτυων wifi κολαει ,δεν κανει τιποτα. Μονο το κοκκινο κουμπι μπορω να πατισω για να γυρισει στην αρχικη οθονη.Τι παιζει???
Dark Oblivion Μάϊος 5, 2011 Author #3 Μάϊος 5, 2011 Δοκιμάζεις να ξαναβάλεις το λειτουργικό? Μα το πηρα σφραγισμενο. Τοσο γρηγορα κα ευκολα κρασαρε?? Συν του οτι βαριεμαι να ξαναπερναω τα παντα μετα μεσα... Χωρις δλδ να χρειαζεται περασμα το λειτουργικο δεν σωζεται???
Periklis_pap Μάϊος 5, 2011 #4 Μάϊος 5, 2011 Δεν είμαι σίγουρος αλλά είναι μια αρκετά καλή προσπάθεια για την λύση του προβλήματος. Έβγαλες την μπαταριά κτλπ ε?Πάντως άμα κάνεις ένα backup δεν θα σε κουράσει πολύ η διαδικασία δυο κλικ είναι.
Dark Oblivion Μάϊος 5, 2011 Author #5 Μάϊος 5, 2011 Απλα ξερεις τι? Το εκανα αυτο (αναβαθμιση λειτουργικου) πριν 2 βδομαδες στο Blackberry Storm και το ειχα αφησει ολο το βραδυ να την κανει...και 2-3 φορες που το εκανα κολουσε ολο το προγραμμα στην ανακτιση του backup,οποτε αναγκαζομουν να αποσυνδεω το κινητο χωρις το 'οκ' του προγραμματος. Το storm το ειχα παρει μεταχειρισμενο και δεν με πολυενοιαξε...οσο να'ναι τωρα στο αλλο που ειναι του κουτιου ψιλοφοβαμαι να το ρισκαρω και να μου κανει το ιδιο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.