kareklas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2011 Μετά απο 2 ώρες ο υπολογιστής κολλάει. Π.χ. Ανοίγω ένα φάκελο και πατάω Χ(close),κάνει λίγα δευτερόλεπτα να κλείσει. Και έχω και ένα άλλο πρόβλημα.Έναν ιό.Έχω anti-virus Avast 5 Internet Security κάνω scan πρίν ξεκινήσουν τα windows και δεν βρήσκει τίποτα.Scan μετά τα windows πάλι τίποτα.Ο ιός είναι όμως μέσα.Τα windows δέν μπορώ να τα ανοίξω κολλάει παρα πολύ και συνεχώς μου βγάζει not responting σε ότι δίποτε ανοίξω. Άν ξέρει κάποιος να μου πεί. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 Δεν δίνεις και καμιά πληροφορία όμως...Για πες τι σύστημα έχεις καταρχήν.Επιπλέον, πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι έχεις ιό (όχι ότι το αποκλείω), με δεδομενο ότι το antivirus σου δεν βρίσκει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Μάϊος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 Βγάλε το Avast και βάλε το Avira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdalakan Μάϊος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 και γω το avira εχω αρκετα αξιοπιστο και free Για να δειχνει συνεχεια στο παραθυρο not responding σημαινει οτι κατι σου κραταει απο την ram σου.και λογικα θυα σου δειχνει και 100% cpu usage. Κανενας ιος πιστευω πως ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kareklas Μάϊος 4, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 CPU στο 2% και RAM 270ΜΒ σε χρήση.Η διαφορά του υπολογιστή είναι οτι το άλλο είναι laptop με 3GB RAM και ο CPU 3.2GHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsa-electronic Μάϊος 14, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2011 κατεβασε και εγκατεστησε το free malware byte ενημερωσε το και κανε ενα full scan το pc σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kareklas Μάϊος 15, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2011 Τελικά το πρόβλημα είναι το anti-virus.Έβαλα 3 διαφορετικά και καθε ένα έχει διαφορετικό πρόβλημα.Το έχω αφαιρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάϊος 23, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2011 Η' κακοεγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα είναι, ή έχουν πάρει σασι τα windows και θες format:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris87 Μάϊος 24, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Πηγαινε στη διαχειριση εργασιων και δες στις διεργασιες ποια ή ποιες σου ''τρωνε'' περισσοτερη μνημη και πολυ πιθανον να βρεις ποιο αρχειο ειναι το μολυσμενο.Ειχα ενα παρομοιο προβλημα και ενω το avast τα εβλεπε ολα καλα , με το kaspersky βρεθηκε ο ενοχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.