tragikos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2011 Καλησπέρα σας, κάνω ένα μεταπτυχιακό και συγχρόνως δουλεύω σε μία εταιρεία πληροφορικής. Τον Ιούνιο ως γνωστόν έχουμε εξεταστική και θα ήθελα να μάθω τι άδειες δικαιούμαι από το νόμο. Ψάχνοντας στο net τα πράγματα δεν μου ήταν τόσο ξεκάθαρα γιατί αλλού διάβαζα για άδεια άνευ αποδοχών (με αποδοχές από ΟΑΕΔ) και αλλού για άδεια κανονικά με αποδοχές. Γνωρίζει κάποιος να μου πει με απλά ελληνικά τι ισχύει; Πόσες μέρες δικαιούμαι Με/Χωρίς αποδοχές Δικαιολογητικά Ευχαριστώ υγ: φυσικά είναι ευπρόσδεκτος και ο νόμος για να μπορώ να στηρίξω αυτά που θα ζητήσω
jiohkor3 Μάϊος 5, 2011 #3 Μάϊος 5, 2011 73 άτομα το είδαν το θέμα και κανείς δεν γνωρίζει; Άκουσα ότι ο υπεύθυνος τμήματος που σπουδάζεις μπορεί να ζητήσει μέσω διακανονισμού και ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων που χρωστάς κάποιες παραπάνω νόμιμες μέρες άδειας με βεβαίωση από τον υπεύθυνο εργασίας σου. Στην πρακτική πιο εύκολο να γίνει, αν δουλεύεις έξω δεν το ξέρω πολύ το θέμα...
tragikos Μάϊος 5, 2011 Author #4 Μάϊος 5, 2011 Ο ΟΑΕΔ μου είπε τα εξής:Για μεταπτυχιακό δικαιούσαι 10 μέρες άδειας άνευ αποδοχών, ανεξάρτητα με το πόσα μαθήματα έχεις να δώσειςΈπειτα και με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών παίρνεις από τον ΟΑΕΔ το μικτό σου ημερομίσθιο για κάθε μέρα άδειας.Δεν λαμβάνεις ένσημα για αυτές τις ημέρες άδειας.Η άδεια αυτή είναι ανεξάρτητη από την κανονική άδεια.Τα δικαιολογητικά είναι:Βεβαίωση εργοδότη ότι δεν έλαβες αποδοχές εκείνες τις ημέρεςΒεβαίωση από τη σχολή για τα μαθήματα που έδωσεςΤα ένσημα των τελευταίων 3 μηνώνΚαι ρωτάω εγώ τώρα. Αν μου τα μασήσει το αφεντικό, ή αρνηθεί μια τέτοια "συνθήκη" άδειας τι γίνεται;
DJD Μάϊος 5, 2011 #6 Μάϊος 5, 2011 Και ρωτάω εγώ τώρα. Αν μου τα μασήσει το αφεντικό, ή αρνηθεί μια τέτοια "συνθήκη" άδειας τι γίνεται; Σίγουρα κάπου μέσα στο συμβόλαιο σου λέει ότι αν έχετε πολύ δουλειά οποιαδήποτε μορφής άδειας μπορεί να αρνηθεί. Και τότε δε νομίζω να μπορούν να γίνουν και πολλά. Εξαρτάται πόσο είναι το μπος.
jiohkor3 Μάϊος 10, 2011 #8 Μάϊος 10, 2011 Είναι κανείς που να έχει κάνει πρακτική στον ΟΤΕ ?? Πολλοι πλεον μετα την ΜΗ ανανεωση συμβασεων...
MOS Μάϊος 10, 2011 #9 Μάϊος 10, 2011 Μια ερώτηση ήθελα να κάνω γύρω από τις ισχύει με τις λίστες κατάταξης και κάθε πότε βγαίνουν ανακοινώσεις για διαθέσιμες θέσεις και πρόσληψη φοιτητών για την άσκηση τους !!
jiohkor3 Μάϊος 10, 2011 #10 Μάϊος 10, 2011 Μια ερώτηση ήθελα να κάνω γύρω από τις ισχύει με τις λίστες κατάταξης και κάθε πότε βγαίνουν ανακοινώσεις για διαθέσιμες θέσεις και πρόσληψη φοιτητών για την άσκηση τους !!Τηλέφωνο στον οτε, οπου καποιος πρακτικαριος θα σου απαντησει,οποτε ρωτα τον :ΡΕπισης καποιος υπευθυνος εργαζομενος θα μπορει να σου απαντησει, οπως και η γραμματεια της σχολης σουθα σε πληροφορησει για το αν δεχεται αιτησεις, ή ακομη και καποιος δασκαλος που μπορει να εχει γνωριμιες παρε δωσε κτλπ.Θα μαθεις αν το τρεξεις εσυ, γιατι αυτοι δεν...βιαζονται και δε κοπτωνται και πολυ...
louis_gas Μάϊος 13, 2011 #12 Μάϊος 13, 2011 Για πρακτικη στον οτε ειχα κανει εγω αιτηση online πριν κανα μηνα αλλα δε με εχουν ειδοποιησει απο τοτε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.