Jump to content

Φοιτητική άδεια στον ιδιωτικό τομέα

tragikos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας,

κάνω ένα μεταπτυχιακό και συγχρόνως δουλεύω σε μία εταιρεία πληροφορικής. Τον Ιούνιο ως γνωστόν έχουμε εξεταστική και θα ήθελα να μάθω τι άδειες δικαιούμαι από το νόμο. Ψάχνοντας στο net τα πράγματα δεν μου ήταν τόσο ξεκάθαρα γιατί αλλού διάβαζα για άδεια άνευ αποδοχών (με αποδοχές από ΟΑΕΔ) και αλλού για άδεια κανονικά με αποδοχές.

Γνωρίζει κάποιος να μου πει με απλά ελληνικά τι ισχύει;

• Πόσες μέρες δικαιούμαι
  • Με/Χωρίς αποδοχές
  • Δικαιολογητικά

Ευχαριστώ :)

υγ: φυσικά είναι ευπρόσδεκτος και ο νόμος για να μπορώ να στηρίξω αυτά που θα ζητήσω

73 άτομα το είδαν το θέμα και κανείς δεν γνωρίζει; :nothing:

Άκουσα ότι ο υπεύθυνος τμήματος που σπουδάζεις μπορεί να ζητήσει μέσω διακανονισμού και ανάλογα

με τον αριθμό των μαθημάτων που χρωστάς κάποιες παραπάνω νόμιμες μέρες άδειας με βεβαίωση από τον υπεύθυνο

εργασίας σου. Στην πρακτική πιο εύκολο να γίνει, αν δουλεύεις έξω δεν το ξέρω πολύ το θέμα...

Ο ΟΑΕΔ μου είπε τα εξής:

• Για μεταπτυχιακό δικαιούσαι 10 μέρες άδειας άνευ αποδοχών, ανεξάρτητα με το πόσα μαθήματα έχεις να δώσεις
  • Έπειτα και με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών παίρνεις από τον ΟΑΕΔ το μικτό σου ημερομίσθιο για κάθε μέρα άδειας.
  • Δεν λαμβάνεις ένσημα για αυτές τις ημέρες άδειας.
  • Η άδεια αυτή είναι ανεξάρτητη από την κανονική άδεια.

Τα δικαιολογητικά είναι:

• Βεβαίωση εργοδότη ότι δεν έλαβες αποδοχές εκείνες τις ημέρες
  • Βεβαίωση από τη σχολή για τα μαθήματα που έδωσες
  • Τα ένσημα των τελευταίων 3 μηνών

Και ρωτάω εγώ τώρα. Αν μου τα μασήσει το αφεντικό, ή αρνηθεί μια τέτοια "συνθήκη" άδειας τι γίνεται;

Και ρωτάω εγώ τώρα. Αν μου τα μασήσει το αφεντικό, ή αρνηθεί μια τέτοια "συνθήκη" άδειας τι γίνεται;

Σίγουρα κάπου μέσα στο συμβόλαιο σου λέει ότι αν έχετε πολύ δουλειά οποιαδήποτε μορφής άδειας μπορεί να αρνηθεί. Και τότε δε νομίζω να μπορούν να γίνουν και πολλά. Εξαρτάται πόσο :slap: είναι το μπος.

Είναι κανείς που να έχει κάνει πρακτική στον ΟΤΕ ??

Είναι κανείς που να έχει κάνει πρακτική στον ΟΤΕ ??

Πολλοι πλεον μετα την ΜΗ ανανεωση συμβασεων...:p

Μια ερώτηση ήθελα να κάνω γύρω από τις ισχύει με τις λίστες κατάταξης και κάθε πότε βγαίνουν ανακοινώσεις για διαθέσιμες θέσεις και πρόσληψη φοιτητών για την άσκηση τους !!

Μια ερώτηση ήθελα να κάνω γύρω από τις ισχύει με τις λίστες κατάταξης και κάθε πότε βγαίνουν ανακοινώσεις για διαθέσιμες θέσεις και πρόσληψη φοιτητών για την άσκηση τους !!

Τηλέφωνο στον οτε, οπου καποιος πρακτικαριος θα σου απαντησει,οποτε ρωτα τον :Ρ

Επισης καποιος υπευθυνος εργαζομενος θα μπορει να σου απαντησει, οπως και η γραμματεια της σχολης σου

θα σε πληροφορησει για το αν δεχεται αιτησεις, ή ακομη και καποιος δασκαλος που μπορει να εχει γνωριμιες παρε δωσε κτλπ.

Θα μαθεις αν το τρεξεις εσυ, γιατι αυτοι δεν...βιαζονται και δε κοπτωνται και πολυ...

Για πρακτικη στον οτε ειχα κανει εγω αιτηση online πριν κανα μηνα αλλα δε με εχουν ειδοποιησει απο τοτε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.