LordOfRings Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2004 Εκανα μια μαλ- κια κρατουσα καλάθος ενα στιλο και πλησιαζω κοντα στην οθόνη επειδη δίπλα εχω μία στίβα cds και καταλάθος τράβηξα μια γραμμή στην TFT !!!! ...... χαζομαρα ε?? προσπαθουσα να την βγάλω αλλα τπτ επαιρνα μαντιλάκια που εχω για ΤFT το ετριβα τπτ. το ξαναέτριβα αλλα τπτ..τελικα εσταξα μία σταγονα οινόπνευμα και βγήκε ,,,ευτυχως τα είχα κωλοπαίξει,,,,!!!!!!!!!!! :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 Μπραβο. Αξιος. Ελπιζω οτι μετα απο εκει που περασε το οινοπνευμα, το περασες και με λιγο νερακι ετσι? αν οχι, κανε το καλου κακου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 21, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 Ανοιξα αλλο ενα φακελάκι με υγρό μαντιλάκι και την πέρασα ενα χέρι ολη την οθόνη..... τωρα ειναι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 looolμε γειες, με γειες. σαν καινουργια πρεπει να εγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 21, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 :D :D :flower: :flower: :flower: :tomato: :inlove: :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 21, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 Ξέρεις από τι καταστροφή γλύτωσες , ε?Προσοχή με τις TFT ( την είχε πάθει έτσι ένας φίλος...αλλά αυτός δεν γλύτωσε... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 21, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Ξέρεις από τι καταστροφή γλύτωσες , ε?Προσοχή με τις TFT ( την είχε πάθει έτσι ένας φίλος...αλλά αυτός δεν γλύτωσε... ) τι επαθε ο φίλος ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 21, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 Ο φίλος ψάχνει μερικά pixels... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 21, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 00:53] Ο φίλος ψάχνει μερικά pixels... Τελικα τι εγινε τα βρήκε??? η ακομα τα ψάχνει ?? αν θέλουν να κρυφτουν τα άτιμα δεν μπορεις να βρείς μετα..... αχ .. αχ .... αχ :magic: :magic: :magic: :magic: :blink: :blink: :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Μάϊος 28, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Οι ΤΦΤ εχουν ευαισθησία στην θερμότητα και στην πολικότητα! Αν καθαρίσεις με οινοπνευμα όπως ο φίλος φρόντισε να μην το τρίψεις για πολύ ώρα γιατί θα τα κάψεις τα πιξελ! Ακου έναν θεατή καμμένων πιξελ 2 φορές μάλιστα !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Μάϊος 28, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 αχ αυτα τα καμμενα pixels ποτε θα γλιτωσουμε απο δαυτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 28, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Τι??? Εκτός από τα ελαττωματικά μπορεί να καούν και άλλα στη συνέχεια??? Και μάλιστα τόσο εύκολα??? :wassat: Ωχ αμαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 30, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2004 Αν σου καεί κανά pixel , ξέρεις τι κάνεις...Προσεύχεσαι να σου καούν άλλα 4-5 για να πας για RMA.Οι περισσότεροι κατασκευαστές δέχονται RMA μετά από τα 5 pixels.( αν και μερικές δίνουν και 0 Pixels ) [ π.χ. LG ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 30, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2004 εγω lg εχω οταν την πηρα ειχε 2-3 καμμενα και μου την άλλαξαν.....ακουστε να δείτε φάση,, ενας φίλος είχε το t68 και μερα με την μέρα του καιγόταν και απο ενα-δυο pixel..... ξεκινούσαν απο κάτω και ανέβαιναν,,,, κουφο ε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 30, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2004 όχι πολύ... 2 crt έχω κάψει έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.