bluesattack Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2011 Δεν ειναι case η psu αλλα ειμαι σιγουρος οτι οι μαστορες του φορουμ θα βρουν την λυση Εχω ενα rack ,του οποιου τα ποδια οπως φαινονται και απο τις φωτογραφιες πατανε σε ακιδες .Οι ακιδες ειναι βιδωτες (ο σωληνας εχει πατουρα οπου υπαρχει η τρυπα-στριφωμα , σαν δεκαρα ενα πραγμα , και μεσα ειναι κουφιος ) οπως βιδωτο κατα τον ιδιο τροπο ειναι και το καμπυλωτο-νικελακι οπου πατανε οι ακιδες .Υπαρχει η αναγκη να βρω εναν αλλο τροπο πιο ''στιβαρο'' απο τις υπαρχουσες ακιδες , και ας ειναι μονιμος.Περα απο καποια ειδικη κολλα για σιδηροκατασκευες (υπαρχει ? το καθε ραφι μαζι με την συσκευη που μπορει να φιλοξενει θα εχει ενα σεβαστο βαρος.. ) , μπορει να σκεφτει καποιος μια κατασκευουλα ειτε μεταλλικη , ειτε και ξυλινη ακομα (δενει με τον γυρω χωρο) για να δεθουν (ολα) τα ποδια των πανω ραφιων με τα κατω ? ps.Δεν ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο , οι σωληνες δεν βγαινουν μεσα απο το γυαλι αλλα διπλα , δηλαδη στην πιο συνηθης μορφη. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Αφού όπως λέει σηκώνει 30 κιλά το ράφι...που είναι το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Μάϊος 3, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Δεν εχει τοσο καλη εφαρμογη , οσο φαινεται και..ας ειναι το βαρος συμμαχος .Οι λυσεις που εχω σκεφτει ειναι 1.κολλα, 2.αλλο καμπυλωτο/ακιδες με πιο βαθια τρυπα-καλυτερη εφαρμογη η αντικαταση των ακιδων με ραβδο και κατασκευη αντιστοιχης υποδοχης 3.Κατι σαν δαχτυλιδι-πατουρα αναμεσα στα ποδια πιο σοφιστικε (εδω δεν μπορω να σκεφτω πως ακριβως , και εδω πηγαινε η βοηθεια ) 4.αλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.