Jump to content

Αντικατασταση καρτας γραφικων

emm_stra

Recommended Posts

Καλησπερα

εδω και 3 χρονια εχω μια ati 4850 της gigabyte και νομιζω οτι εφρασε ο καιρος να την αλλαξω.

Θελω να την αντικαταστησω με μια νεοτερη οχι ομως πολυ ακριβη, το πολυ στα 120-130 ευρω..

η χρηση που την θελω ειναι να φτιαχνω οικογενειακα βιντεο στον Η/Υ απο μια βιντεοκαμερα που εχω σε συνεργασια με το powerdirector 9 που εχω αγορασει.

Τι μου προτεινετε?? να παρω παλι ati ή να παω στην nvidia???

ευχαριστω για οποια απαντηση!!

σε αυτα τα λεφτα αυτο ειναι οτι καλυτερο

Sapphire HD 5850 Xtreme (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

αλλα αφου δεν την θες για παιχνιδια, δεν μπορω να καταλαβω η 4850 δεν αναταποκρινεται αλλο στην δουλεια για την οποια θες??

σε αυτα τα λεφτα αυτο ειναι οτι καλυτερο

Sapphire HD 5850 Xtreme (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

αλλα αφου δεν την θες για παιχνιδια, δεν μπορω να καταλαβω η 4850 δεν αναταποκρινεται αλλο στην δουλεια για την οποια θες??

δεν ξερω τι να πω

νομιζω οτι υπαρχει προβλημα σε σχεση με το προγραμμα powerdirector 9 και αυτην την καρτα που εχω σε συνδυασμο με αρχεια βιντεο της καμερας μου που ειναι m2ts...

δεν μπορω να ολοκληρωσω εργασια ...

γιαυτο λεω μηπως φταιει η καρτα...

δεν ξερω τι να πω

νομιζω οτι υπαρχει προβλημα σε σχεση με το προγραμμα powerdirector 9 και αυτην την καρτα που εχω σε συνδυασμο με αρχεια βιντεο της καμερας μου που ειναι m2ts...

δεν μπορω να ολοκληρωσω εργασια ...

γιαυτο λεω μηπως φταιει η καρτα...

αυτο να το ρωτησεις φιλε σε καπιον ειδικο και γνωστη του θεματος,πριν προχωρησεις σε αγορα,

μην αναβαθμιζεις αδικα εαν δεν χρειαζεται, δεν ειναι καιρος να σπαταλαμε χρηματα για αυτο το λεω :)

αυτο να το ρωτησεις φιλε σε καπιον ειδικο και γνωστη του θεματος,πριν προχωρησεις σε αγορα,

μην αναβαθμιζεις αδικα εαν δεν χρειαζεται, δεν ειναι καιρος να σπαταλαμε χρηματα για αυτο το λεω :)

ευχαριστω για την απαντηση

αυτο σκεφτομαι και εγω

αλλα ποιον να ρωτησω?? ποιος ξερει να μου πει??

ανοιξε νεο topic εδω στο labια να το βλεπουν με το σωστο τιτλο του προβληματος ωστενα απαντησει καποιος που ξερει η κανε επεξεργασια τον τιτλο του θεματος εδω, ολο και καποιος θα υπαρχει στο φορουμ που θα ξερει

Δεν τίθεται θέμα να φταίει η κάρτα γραφικών. Δώσε μας περισσότερα στοιχεία να σε βοηθήσουμε. Πού κολλάει η εργασία που λες κτλ

Καλησπερα κ ευχαριστω για τον χρονο σας.

Κολαει στο 26% της δημιουργιας dvd που κανω απο αρχεια m2ts της καμερας μου.

Βεβαια χθες δοκιμασα χωρις εγκατεστημενους τους xcode drivers της amd κ χωρις τα updates του προγραμματος κ λειτουργησε. Δεν ξερω τι να πω. Επισης σκεφτομαι να παρω nvidia γιατι ειδα οτι η εφαρμογη παρεχει καλυτερη υποστηριξα στο cuda, ολα τα updates γιαυτο μιλανε. Κ ισως μια νεας τεχνολογιας καρτα βοηθησει καλυτερα.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Απέφυγε το cuda encoding γιατί δημιουργεί πολλά artifacts στο encoding, γενικά το συστήνουν μόνο για κλιπάκια μικρής ανάλυσης πχ για κινητά.

Ευχαριστω για την απαντηση

Γενικα αν αναβαθμισω την καρτα μου θα κερδισω τιποτα; με δεδομενο οτι επεξεργαζομαι hd video. Σε συνδυασμο με directx 11;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Αν θες να δεις επιτάχυνση στο encoding άσε την κάρτα γραφικών και βάλε Sandy Bridge που σκίζει σε ταχύτητα (Quick Sync) χωρίς τα προβλήματα ποιότητας που έχει το Cuda.

Πάντως και οι κάρτες της AMD αν δεν δίνουν τόσο μεγάλο boost όσω της NVIDIA βοηθούν χωρίς να αλλοιώνετε η ποιότητα της εικόνας.

Δες το Final Words : Video Transcoding Examined: AMD, Intel, And Nvidia In-Depth όπου αναλύει τις 3 λύσεις για επιτάχυνση video encoding.

Αν θες να δεις επιτάχυνση στο encoding άσε την κάρτα γραφικών και βάλε Sandy Bridge που σκίζει σε ταχύτητα (Quick Sync) χωρίς τα προβλήματα ποιότητας που έχει το Cuda.

Πάντως και οι κάρτες της AMD αν δεν δίνουν τόσο μεγάλο boost όσω της NVIDIA βοηθούν χωρίς να αλλοιώνετε η ποιότητα της εικόνας.

Δες το Final Words : Video Transcoding Examined: AMD, Intel, And Nvidia In-Depth όπου αναλύει τις 3 λύσεις για επιτάχυνση video encoding.

ευχαριστω για την απαντηση

απλα αυτην την περιοδο δεν σκεφτομαι να αναβαθμισω το συστημα μου, το οποιο θεωρω οτι ειναι αρκετα δυνατο γιαυτο που θελω να κανω, απλα ηθελα να μαθω αν η καρτα γραφικων παιζει καποιο ρολο στην ολη διαδικασια..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.