cyberdyne Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2011 Προσπάθησα να βάλω μια 5850 της gigabyte, στο pc του αδερφου μου. asus p5n32-e sli (bios updated from 1205 to 1903) c2d e6550 2X1gb ram kingston 800mhz 2Xsata hdd 2Xdvdr Thermaltake toughpower 600W Προηγούμενη GPU 9800GTX+ 512mb Προβλήματα: 1) Με 5850 το post γίνοταν μετά από 1 λεπτό! Αν την τοποθετούσα στο 2ο pcie postare κανονικά αλλά σε winxp-win7 BOSD! Το αργό postστο 1ο pcie λύθηκε με update το bios σε 1903 το οποίο είναι είδικά γι αυτο το πρόβλημα. Δυστυχώς το BSOD παραμένει! 2) Σε safe mode δεν έχω BSOD! 3) Προσπαθώ να βάλω drivers έστω κ σε safe mode και λαμβάνω το εξής: "failed to load detection driver". Έχω googlarei και έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές λύσεις! Το μηχάνημα έχει ξανά την 9800 και δουλεύει κανονικά. Έννοείται οτι η 5850 δοκιμάστηκε στο δικό μου pc και λειτουργεί άψογα. Επίσης δοκίμασα την 6950 μου στο άλλο pc και δουλεύει άψογα! Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο? Τι προτείνετε? (ASUS... :hang3: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Μάϊος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 γεια σου...καθαρισατε τον υπολογιστη καλα πριν βαλετε αλλη καρτα..?? χρησιμοποιησατε driver sweeper, registry cleaner, ccleaner, και τα ρεστα...αν οχι..φορματ..υποψιν ποτε δεν βαζουμε χυμα ετσι μια καρτα νεα σε μη φρεσκο περιβαλλον...απεγκατεστησε σωστα την 9800 και ξαναπροσπαθησε...αν δε γινει τιποτα, βαλε χειροκινητα τον οδηγο απο safe mode, με το καταλληλο .inf...ψαξε πληροφοριες ιντερνετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Μάϊος 3, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Φίλε μου εννοείται οτι έγινε όλη η διαδικασία που περιγράφεις.Θα κάνουμε κ φορματ ως τελευταία προσπάθεια... και θα περάσω τον driver όπως περιγράφεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάϊος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Φίλε μου εννοείται οτι έγινε όλη η διαδικασία που περιγράφεις.Θα κάνουμε κ φορματ ως τελευταία προσπάθεια... και θα περάσω τον driver όπως περιγράφεις. Σίγουρα φταίνε κάποια "υπολείμματα" που άφησαν οι Nvidia drivers και δεν σβήστηκαν εντελώς. Με φορμάτ θα στρώσει κατά 99,9% Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Μάϊος 3, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Μακάρι γιατί η καρτούλα θα μου στοιχίσει ελάχιστα μιας και θα πουλήσω την παλιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Μάϊος 4, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα τελικά λύθηκε με format! Σε περίπτωση που κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα τα βήματα αντιμετώπισης είναι τα εξής: 1) Update bios to 1903. 2) Format 3) Υπομονή γιατί με το bios update προκύπτουν πολλά "χαζά" προβλήματα. ΥΓ Το θέμα υπάρχει με τις κάρτες της ΑΤΙ σειράς 5ΧΧΧ με μητρικές nforce. Παρακαλώ κάποιον admin-mod να κλειδώσει το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.