Jump to content

Πυργος μεχρι 900Ε

Dant3

Recommended Posts

Για δωσε μου μια απο mgmanager που να υποστηριζει μπουλντοζες(δεν εχω κατι συγκεκριμενο με το μαγαζι,απλα για να ειναι ολα μαζι σε μια παραγγελια)

αυτη εδω κανει?

Gigabyte GA-870A-UD3 870 / Socket AM3 - MgManager

(μαλλον οχι γιατι βλεπω οτι ειναι η 3.0 ενω η 3.1 υποστηριζει)

η να βαλω την asus?

Asus M4A89GTD PRO - MgManager

Καλη η συνθεση αν και δεν χρειαζεται 2ο σκληρο.εχει εναν 300αρη οποτε θελουμε εναν μεγαλο για λειτουργικο προγραμματα κτλ.επισης οντως μηπως θα ζοριζεται το τροφοδοτικο?απο που ειναι η συνθεση?για να δω αν ειναι και διαθεσιμα...

Είναι από vision studio !!

http://www.visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=6

Για το κατάστημα αυτό έχουν ακουστεί τα καλύτερα λόγια εδώ μέσα !

Ακόμα και μεταφορικά να έχει να πληρώσεις για να σου τα στήλει, παλι ποιο φτηνά θα σου έρθει. Κοίτα απλά τις τιμές !:T:

Εβαλα και δεύτερη σύνθεση ποιο πλήρη !!!

Ο SAMSUNG SPITPOINT 1TB είναι πάρα πολύ γρήγορος δίσκος ! Ιδιες επιδόσεις με τον 1TB CAVIAR BLACK SATA III αλλά κοστίζει ΜΟΝΟ 50€ !

Αν δεν χρειάεται δεύτερο σκληρό αφαίρεσε τον και τοποθέτησε μεγαλύτερο SSD !!! έναν 90άρη VERTEX II ή τον corsair f80a τον παίρνει !

Οχι ΔΕΝ είναι λίγα τα 600Watt .... Δεν είναι πολύ απαιτητική η 6950 σε ισχύ για να χρειατεί παραπάνω .... !

Mε το EXTREME CALCULATOR φαίνεται πως όλο το σύστημα τραβάει σε full load 394Watt !!! Λέτε να μην φτάνουν τα 600Watt ενός επώνυμου τροφοδοτικού???

http://extreme.outervision.com/PSUEngine

Το θεμα ειναι οτι ειναι θεσσαλονικη και μπλεκει το πραγμα γιατι θα ερθει ολη η συνθεση απο εκει...

Θα τον αφησω τον ssd μαλλον και θα του πω να παρει αργοτερα για να μην περασει και πολυ το 800αρι.

εδω καλα ειμαστε?

και θα παρω και αυτη την ψυκτρα

Corsair CPU Cooler Air Series A50 (Intel 775,1156,1366 & AMD AM2/AM3) - Ψύκτρες - plaisio.gr

post-12158-1416075194,0389_thumb.jpg

Kαλή είναι εγώ κολλάω περισσότερο στο κατά πόσο θα είναι αναβαθμίσιμη η απλή AM3 εν τέλη και στην τιμή της όταν αυτή έχει φτάσει 1 μήνα πριν από την δύση της .....

Κοίτα και από ένα άλλο κατάστημα της Αθήνας με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά!

48578610.png

+ την ψύκτρα από πλαίσιο !!! Εδώ υπάρχει η AM3R2 μητρική.

pc1

Ε για να λενε οτι θα ειναι συμβατη,δεν νομιζω να την κρεμασουν...θα ριξω μια ματια αναλυτικοτερα και στις 2 μητρικες και αναλογα θα δω και απο που θα τα παραγγειλουμε.

Ετσι και αλλιως ολα πλεον παιρνουν 3 12αρηδες τους οποιους θα βαλω οποτε με αυτο το hardware δεν νομιζω να υπαρχει καποιο θεμα...

απλα βλεπω καποια διαθεσιμα κατοπιν παραγγελιας και λογικα θα καθυστερουν.

edit:βασικα στο pc1 σχεδον ολα κατοπιν παραγγελιας ειναι :p

Ε για να λενε οτι θα ειναι συμβατη,δεν νομιζω να την κρεμασουν...θα ριξω μια ματια αναλυτικοτερα και στις 2 μητρικες και αναλογα θα δω και απο που θα τα παραγγειλουμε.

Δεν θα την κρεμάσουν αλλά αν είναι να της δόσουν υποστήριξη στους πρώτους 4-πύρηνους bulldozer και όχι στους 6-πύρηνους και τους 8-πύρηνους, τότε τι να το κάνεις .......:)

Από την άλλη με μια μητρική με AM3R2 socket ίσως να είσαι αναβαθμίσιμος και στην μεθεπόμενη γενιά cpu ... :fun: Η AMD δεν αλλάζει socket κάθε ημέρα

Διαφορές που έχουν οι AM3 και οι AM3R2 (AM3+) μητρικές είναι οι παρακάτω. Δες τι λέει η ASROCK για τις διαφορές!

ASRock AM3+

Ετσι και αλλιως ολα πλεον παιρνουν 3 12αρηδες τους οποιους θα βαλω οποτε με αυτο το hardware δεν νομιζω να υπαρχει καποιο θεμα...

απλα βλεπω καποια διαθεσιμα κατοπιν παραγγελιας και λογικα θα καθυστερουν.

Κάνε τα τηλέφωνά σου αύριο και βλέπεις! Ρώτησε μήπως φέρουν και την μητρική που σου είπα στο κατάστημα που σκέφτεσαι να αγοράσεις! Μπορεί να είναι θέμα 2-τριών ημερών. Και εγώ είχα αγοράσει από το κατάστημα που σκέφτεσαι ένα laptop το οποίο δεν το είχαν κάν. Το ζήτησα εγώ και μετά από 2 ημέρες το είχα στα χέρια μου !

βαλε οπωσδηποτε ssd και αν πας για 6950 εννοειται οτι θα παρεις αυτη με τα 2GB, υπαρχει λογος να μην θελεις να φλασαρεται σε 6970? Προσωπικα τα 8GB τα θεωρω υπερβολη σε ενα συστημα που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις, αλλα αυτο ειναι στο γουστο του καθενα.

Οι δε μαμα ψυχτρες δεν ειναι καταναγκη κακες, θυμαμαι σε 939 2πυρινα οπτερον ψυχτρες οι οποιες ηταν καλυτερες απο πολλες aftermarket. Δεν εχω και ευκαιρο ενα λινκ που ελεγε οτι η μαμα intel ειναι απο τις καλυτερες για το υψος τους.

Πολυ καλη η συνθεση του adpanos, θα προτεινα να προσθεσει και ενα ups η σταθεροποιητη αν θελει να το κρατησει τοσα χρονια.

εδιτ> τωρα ειδα την δευτερη σελιδα, η αθροιστικη προστιθεμενη αξια μιας μητρικης των 170Ε + ενος τροφοδοτικου των 100Ε, δεν ειναι ουτε η μιση ενος ssd, θα μου πεις τα λεφτα τα κανει οτι θελει ο καθενας, απλα σου αναφερω την δικη μου αποψη.

Επειδη οπως ειπα θα τα παρει απο πλαισιο και θα εχει εκπτωση εβαλα αυτη την μητρικη γιατι νομιζω μονο αυτη απο αυτες που εχει, υποστηριζει μπουλντοζες.δικιο εχεις θα βαλω και ενα ups,μου διεφυγε.τωρα ssd δεν νομιζω να του χρειαζεται ακομα,ασε που θα του κακοφανει η μικρη χωρητικοτητα...

• 4 weeks later...

Η παραγγελια εγινε απο mgmanager.

με τον 1090Τ,την m4a89gtd pro gigabyte 6950 2gb,8 gb kingston ,corsair tx650,και εναν western digital 1tb blue.για κουτι του εβαλα ενα midi aerocool με μπολικους ανεμιστηρες το οποιο παρολο που ειναι ωραιο και εχει αρκετα καλουδια στη συναρμολογηση μου εβγαλε το λαδι.

ψυκτρα του πηρα απο πλαισιο μια Α50,την οποια την εστειλαν ανοιγμενη(χωρις συσκευασια) :getlost:

αν ηταν για μενα θα τους την πηγαινα πισω αλλα μιας και προκειται για ψυκτρα και δεν φαινοταν και χρησιμοποιημενη ,την κρατησα.

α η 6950 εχει διακοπτακι οποτε αν θελησει θα του την κανω και 6970 :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.