FLO Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2004 Λοιπον. Φτιαχνω εναν κυβο απο την αρχη. Αυτη τη στιγμη εχω ετοιμο μονο το πλαισιο. Πειτε μου καμια ιδεα για το πως να κοψω το πισω μερος για τις pci? Σκεφτομαι να το παρω ετοιμο απο αλλο κουτι και να το κολισω. Καμια αλλη ιδεα?Help me please
Chosen Μάϊος 21, 2004 #2 Μάϊος 21, 2004 Απο που εισαι παλικαριμ' ; Ειμαι Θεσσαλονικη και εχω ενα ετοιμο backplate απο removable motherboard tray, το οποιο θα το πετουσα. Αν σου κανει, δε θελω λεφτα, αρκει να βρεθει τροπος να το παρεις.
kallileo Μάϊος 21, 2004 #3 Μάϊος 21, 2004 Οταν εκανα το κουτι μου απο plexi ακριβως αυτο το προβλημα αντιμετωπισα και γω!!!!!Ακομα δεν εχω βρει την λυση!!!!!!
gbdanis Ιούνιος 13, 2004 #4 Ιούνιος 13, 2004 Παιδία αύριο θα πάω να κόψω το κουτί μου την μία πλευρά και να βάλω ένα μπλε plexiglass Τη πρόβλημα είναι αυτό ????
jax7480 Ιούνιος 13, 2004 #5 Ιούνιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis Παιδία αύριο θα πάω να κόψω το κουτί μου την μία πλευρά και να βάλω ένα μπλε plexiglass Τη πρόβλημα είναι αυτό ???? Το προβλημα που αναφερει ο Καλλιλεο ειναι για το κουτι που εφταιχνε εξολοκληρου απο πλεξι. Και οχι για το κομματι που θα βαλεις εσυ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.