vasi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2011 Θέλω να κάνω φορματ στο λειτουργικό του υπολογιστή, ξέρω πως γίνετε,το θέμα είναι η άδεια του προγγραματος kaspersky, και μετά απο ορισμένα φορματ ακόμα θα χάσω την άδεια !!! Στο λειτουργικό δεν έχω πρόβλημα διότι έχω retal έκδοση,τι να κάνω ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Δεν μπορεις να κανεις export το κλειδι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Μάϊος 3, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Η άδεια του Kaspersky σε περιορίζει βάσει των καθαρών εγκαταστάσεων των Windows; :toomuchne Πέτα το και βάλε MSE, εφόσον είναι τόσο μάγκες στην Kaspersky. Συγγνώμη αν δε βοήθησα ουσιαστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Παρε τους τηλεφωνο κ εξηγησε τους την κατασταση. Αν δεν σε βοηθησουν πες οτι θα αναγκαστεις να παρεις απο την αρχη ενα Antivirus, αλλα φυσικα δεν θα ειναι δικο τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάϊος 3, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Πιστεύω πως μια επικοινωνία με τα κεντρικά της kaspersky θα σε βοηθήσει, αν όχι υπάρχει πάντα το trial reset, δεν χρειάζεται πάνω απο 1 λεπτό απλά είναι βλακεία να χρειάζεσαι πλάγιους τρόπους για κάτι που έχεις πληρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Μάϊος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 έλεος? εγώ που έχω Panda με 3 άδειες δεν τους νοιάζει το φορμάτ αρκεί να μην είναι ταυτόχρονα παραπάνω απο 3 PC στο internet ( δλδ μπορείς και να το βάλεις σε 5pc αρκεί να είναι μόνο τα 3 ταυτόχρονα στο ιντερνετ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 3, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Αμετρητα φορματ εχω κανει με το kaspersky σε λειτουργία χωρις προβλημα .Μετα το φορματ κανεις install κανονικα(μπορεις να κατεβασεις και το trial ) και βαζεις το serial που εχεις.H αδεια σου θα συνεχισει κανονικα για το υπολοιπο των ημερων που ειχες πριν.Δες το δικο μου.Την Κυριακη εκανα φορματ λογω νεου ssd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάϊος 5, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2011 Μακάρι να είναι έτσι, απο εβδομάδα θα ξεκινήσω το φορματ.Η άδεια είναι για τρεις υπολογιστές για έναν χρόνο.. ο ίδιος χρόνος ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.