tragikos Μάϊος 20, 2012 #122 Μάϊος 20, 2012 [MENTION=20642]andreas_a[/MENTION] απ' όσο γνωρίζω το παιχνίδι δεν χρησιμοποιεί steamworks, οπότε η απάντηση είναι "στο PC"
andreas_a Μάϊος 20, 2012 #123 Μάϊος 20, 2012 και που βρίσκεται ο φάκελος με τα saved games???δε μπορώ να τον βρω πουθενά!
Billys Μάϊος 20, 2012 #124 Μάϊος 20, 2012 Αν θυμαμαι καλα δες αν βρισκονται εδω ---->C:\Users\ pc name\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\
andreas_a Μάϊος 21, 2012 #125 Μάϊος 21, 2012 Αν θυμαμαι καλα δες αν βρισκονται εδω ---->C:\Users\ pc name\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\τετοιο directory δεν υπαρχει καν στο pc. Το μονο που βρηκα ειναι στο steam μπορεις να κανεις ''backup saved games''ελπιζω να ειναι οκ γτ δεν μπορω να αρχισω απο την αρχη το game παλι!!!
tragikos Μάϊος 21, 2012 #126 Μάϊος 21, 2012 [MENTION=20642]andreas_a[/MENTION] ο φάκελος "pc name" προφανώς δεν υπάρχει, είναι το όνομα του λογαριασμού σου. Επίσης ο φάκελος "AppData" είναι κρυφός.Υπάρχει περίπτωση (δεν έχω το παιχνίδι) τα savegames να συγχρονίζουν με τον λογαριασμό της ubisoft και όχι από το Steam. Το σίγουρο είναι ότι με το backup saved games από το steam δεν έκανες backup τα παιχνίδια σου. Για να είσαι 100% σίγουρος, δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα για να κάνεις backup τα savegames σου.
takis-pa Μάϊος 21, 2012 #127 Μάϊος 21, 2012 Αν το παιχνιδι ειναι γνησιο δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα, γιατι με το που θα το ξανα εγκαταστησεις θα τα δει το saves απο ubisoft. Εχω ολα τα Assassin's Creed και δουλεουν ολα με τον ιδιο τροπο.
andreas_a Μάϊος 21, 2012 #128 Μάϊος 21, 2012 Αν το παιχνιδι ειναι γνησιο δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα, γιατι με το που θα το ξανα εγκαταστησεις θα τα δει το saves απο ubisoft. Εχω ολα τα Assassin's Creed και δουλεουν ολα με τον ιδιο τροπο.γνησιο ειναι το χτυπησα προσφορα απο stream ''assassin's creed revelation golid edition '' 33 ευρω.αρα δεν χρειαζεται να κανω τπτ. σοζωνται ολα απο μονα τους!!!σ 'ευχαριστω πολυ για την απαντηση!:worship:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.