Jump to content

Assassin's Creed: Revelations

vic

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=20642]andreas_a[/MENTION] απ' όσο γνωρίζω το παιχνίδι δεν χρησιμοποιεί steamworks, οπότε η απάντηση είναι "στο PC" :)

Αν θυμαμαι καλα δες αν βρισκονται εδω ---->C:\Users\ pc name\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\

Αν θυμαμαι καλα δες αν βρισκονται εδω ---->C:\Users\ pc name\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\

τετοιο directory δεν υπαρχει καν στο pc. Το μονο που βρηκα ειναι στο steam μπορεις να κανεις ''backup saved games''

ελπιζω να ειναι οκ γτ δεν μπορω να αρχισω απο την αρχη το game παλι!!!

[MENTION=20642]andreas_a[/MENTION] ο φάκελος "pc name" προφανώς δεν υπάρχει, είναι το όνομα του λογαριασμού σου. Επίσης ο φάκελος "AppData" είναι κρυφός.

Υπάρχει περίπτωση (δεν έχω το παιχνίδι) τα savegames να συγχρονίζουν με τον λογαριασμό της ubisoft και όχι από το Steam. Το σίγουρο είναι ότι με το backup saved games από το steam δεν έκανες backup τα παιχνίδια σου. Για να είσαι 100% σίγουρος, δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα για να κάνεις backup τα savegames σου.

Αν το παιχνιδι ειναι γνησιο δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα, γιατι με το που θα το ξανα εγκαταστησεις θα τα δει το saves απο ubisoft.

Εχω ολα τα Assassin's Creed και δουλεουν ολα με τον ιδιο τροπο.

Αν το παιχνιδι ειναι γνησιο δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα, γιατι με το που θα το ξανα εγκαταστησεις θα τα δει το saves απο ubisoft.

Εχω ολα τα Assassin's Creed και δουλεουν ολα με τον ιδιο τροπο.

γνησιο ειναι το χτυπησα προσφορα απο stream ''assassin's creed revelation golid edition '' 33 ευρω.

αρα δεν χρειαζεται να κανω τπτ. σοζωνται ολα απο μονα τους!!!

σ 'ευχαριστω πολυ για την απαντηση!:worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.