Jump to content



Assassin's Creed: Revelations


vic

Recommended Posts

  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

το μόνο που δε μ'άρεσε στα AC ήταν το σύστημα μαχών. Συγκεκριμένα, ότι οι αντίπαλοι σε κύκλωναν και έκαναν επίθεση ο ένας μετά τον άλλο, και ποτέ παραπάνω από ένας μαζί. Ελπίζω αυτό να το αλλάξουν. Όχι πως δε θα το λιώσω όπως και να έχει το σύστημα μαχών, αλλά λέμε τώρα :p

btw, στο προτελευταίο βίντεο του [MENTION=6133]honda22[/MENTION] βλέπω κάτι και για πιο μετά από το 1511 που υποτίθεται ότι θα διαδραματίζεται το relevations. Θα έχει, άραγε, κι άλλα AC, μέχρι τη σύγχρονη εποχή; :D (θα εκτελέσσουμε και τον JFK? :p)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
αχχχ πάλι καθυστέρηση στο pc....

Δεν λες καλα που είναι μονο 15 μέρες και οχι 3++ μηνες όπως το 2 και το Brotherhood...:hang3:

Και γω αρχικά που είπανε 15/11 release σε όλες τις πλατφορμες είχα τις φοβίες μου. Ελεγα σιγα μη το βγάλουν στις 15 ΚΑΙ για pc. Περίμενα παλι φεβρουάριο/μαρτιο. Αλλά ευτυχως είναι μονο 15 μερες.. :)

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα έχει always on drm !

Ubisoft's always on-again, off-again relationship with its restrictive DRM policies is "off-again" for Assassin's Creed: Revelations. Rock Paper Shotgun reports word from the publisher that it will activate an initial check the first time the game boots up -- and then players are good to go with offline play.

No 'always-on' DRM for Assassin's Creed: Revelations | Joystiq

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.