Jump to content

Assassin's Creed: Revelations

vic

Recommended Posts

Στην επισημη σελιδα του παιχνιδιου faceboook (ΕΔΩ)

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η Τουρκοι (εθνικιστες κυριως) φωναζουν στα comments επειδη οι developers του παιχνιδιου αποκαλεσαν την πολη Κωσταντινουπολη (Costantinopole) αντι του Ιστανμπουλ οπως την αποκαλουν εκει στην τουρκια...

Εχουν μπει και Ελληνες μεσα στο Comments και εχει γινει της τρελης...

Γιατί να μην εχω facebook να μπορώ να μπω να το δω να γελάσω :fist:

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Αστο, ότι να ναι είναι η κατάσταση. Αν και μπορείς να μπεις να το δείς κ ετσι.

Ας είναι καλο το παιχνίδι και κλάιν αν θα τη λένε κων/πολη η ισταμπουλ!:p

Δεν χανεις τιποτα τυχερος εισαι :p

Στην επισημη σελιδα του παιχνιδιου faceboook (ΕΔΩ)

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η Τουρκοι (εθνικιστες κυριως) φωναζουν στα comments επειδη οι developers του παιχνιδιου αποκαλεσαν την πολη Κωσταντινουπολη (Costantinopole) αντι του Ιστανμπουλ οπως την αποκαλουν εκει στην τουρκια...

Εχουν μπει και Ελληνες μεσα στο Comments και εχει γινει της τρελης...

τους βλέπω όλους αυτούς τους ελληναράδες, μόλις βγαίνει να παρατάνε τις αποστολές και να σφάζουν στο άσχετο Τούρκους για να βγάλουν το άχτι τους. :p

Πάντως πέρα από την πλάκα είναι ίσως ο μοναδικός τίτλος που περιμένω με ενδιαφέρον. Για να δούμε ...:T:

Αρκετά ενδιαφέροντα αυτά που λέει. Η αλήθεια είναι ότι όλη η σειρά Assassin's Creed ακολουθεί αυτή τη μίξη action και cinematic.

Assassin's Creed Revelations Scans

Ρόδος, Kωνσταντινούπολη,Καππαδοκία...:T:

Είναι και λίγο αστείοι όμως. Έτσι όπως έχουν κάνει τον Παλαιολόγο είναι λες και μοιάζει με τον Ψωμιάδη. Το πούρο του λείπει. Από την άλλη ο Suleiman είναι γόης επιπέδου Gerard Butler. Μου θυμίζει την ταινία Αττίλας, όπου όλοι οι Ούνοι ήταν κακάσχημοι εκτός από αυτόν. :p

Είναι και λίγο αστείοι όμως. Έτσι όπως έχουν κάνει τον Παλαιολόγο είναι λες και μοιάζει με τον Ψωμιάδη. Το πούρο του λείπει. Από την άλλη ο Suleiman είναι γόης επιπέδου Gerard Butler. Μου θυμίζει την ταινία Αττίλας, όπου όλοι οι Ούνοι ήταν κακάσχημοι εκτός από αυτόν. :p

+1 για όλα! :p:P:P:P

• 2 weeks later...

νέο teaser....

έτσι όπως το πάει η ubi θα μας βγάλει την ψυχή μέχρι να μας δείξει κανα gameplay,screenshot

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ClloTWxH7Lg]YouTube - ‪Assassin's Creed Revelations E3 Teaser [North America]‬‏[/ame]

• 2 weeks later...

Ένα ακόμα trailer και ένα in-game.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5K45ZLE76MQ&feature=player_embedded]YouTube - ‪Assassins Creed Revelations E3 2011 Trailer‬‏[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=u0oGpPHgc5g&feature=player_embedded]YouTube - ‪Assassin's Creed Revelations E3 Gameplay Trailer‬‏[/ame]

Καλα...αφου ειδα και το ''υγρο πυρ'' σε παιχνιδι... τα ειδα ολα!!!!

Φανταστικο το trailer.

Καλα...αφου ειδα και το ''υγρο πυρ'' σε παιχνιδι... τα ειδα ολα!!!!

Υπήρχε και στο expansion του Medieval II Total War, στο Crusades αλλά είναι εντελώς άλλο στυλ παιχνιδιού.

καλημέρα...

πάμε για ένα ακόμη teaser

με τον desmond αυτή τη φορά....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=t4x1H8x9YSM]YouTube - ‪Assassin's Creed Revelations Desmond Journey Teaser [North America]‬‏[/ame]

• 1 month later...

AC: Revelations Collector's Ed. detailed

The Collector's Edition features a 50-page artbook, the game's soundtrack and a copy of animated movie Assassin's Creed: Embers (trailered below) which expands on the tale of franchise protagonist Ezio Auditore.

On top of that, there's also the obligatory additional in-game content. You get two additional multiplayer characters - the Ottoman Jester and The Crusader – and access to the prison of Vlad the Impaler, where you'll be able to pilfer a new close-quarters dagger.

The Animus Edition includes an in-depth franchise encyclopedia, a copy of Embers, the above in-game extras and a few more besides. You'll get capacity upgrades for your hidden gun bullets, bombs and crossbow arrows; and the Armour of Brutus from Assassin's Creed: Brotherhood.
  • 2 weeks later...

Είμαστε για καμιά ομαδική της Animus Edition ή μόνο εγώ είμαι καμένος?:tomato::tomato:

btw, που βρίσκουμε την animus για preorder? Δεν την βλέπω πουθενά...:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.