ss42ss Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2011 Καλησπέρα αγαπητά μέλη... σκέφτομαι να βάλω υδρόψυξη στο pc της υπογραφής μου. Θέλω να ψύξω cpu-motherboad(εργοστασιακή)-vga και μια δεύτερη vga(στο μελλον) έχω φτιάξει ένα καλάθι στο Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter το οποίο είναι: https://www.aquatuning.de/shopping_cart.php/bkey/b2cef40efb2950e3e63ef5f67246fd4cθέλω να μου προτείνετε κάποιο block για vga και πόσα ρακόρ θα χρειαστώ.(Θέλω σε κάποιο σημείο του loop να βάλω έναν συνδετήρα ώστε να αδειάζει εύκολα)(ΥΓ: το ποσό είναι +-600€, πρόκειται να γίνει και overclock στο pc)Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάϊος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Στο καλάθι δεν έχεις αντλία. edit Αν σου πω ότι το πέρασα για αισθητήρα θερμοκρασίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 3, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Στο καλάθι δεν έχεις αντλία.κι ομως ειναι εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Μια χαρά είναι το "συνολάκι" σου! Θέλεις να βάλεις full cover block ή universal στην κάρτα γραφικών σου έτσι ώστε να μπορεί να μπαίνει και σε άλλες κάρτες σε μελλοντικές αναβαθμίσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss42ss Μάϊος 3, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Μια χαρά είναι το "συνολάκι" σου!Θέλεις να βάλεις full cover block ή universal στην κάρτα γραφικών σου έτσι ώστε να μπορεί να μπαίνει και σε άλλες κάρτες σε μελλοντικές αναβαθμίσεις? θα προτειμούσα να είναι universal αλλά θα είναι το ίδιο αποδοτικό με το full cover block???? έχουν κάποια διαφορά στην τιμή? και τι fittings μου προτείνεις? (με ένα μικρό υπολογισμό χρειάζομαι 2 γωνίες 90*, 3 κανονικά ρακόρ και το υπόλοιπα να είναι γωνίες των 45* Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Στον πυρήνα θα είναι το ίδιο και ίσως και καλύτερο αλλά στα vrm's θα είναι χειρότερα γιατί θα είναι με ψυκτράκια(παθητική ψύξη).Από την άλλη όπως κατάλαβες το full cover block ψύχει και πυρήνα αλλά και vrm's.Πιο φτηνό είναι το universal.Για παράδειγμα Koolance gpu-200.Από θέμα fittings θα σου έλεγα να πας σε 3/8".Το πόσα θα χρειαστείς και το τι είναι ανάλογα το πως θα τα στήσεις και το τι θα βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss42ss Μάϊος 3, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Στον πυρήνα θα είναι το ίδιο και ίσως και καλύτερο αλλά στα vrm's θα είναι χειρότερα γιατί θα είναι με ψυκτράκια(παθητική ψύξη).Από την άλλη όπως κατάλαβες το full cover block ψύχει και πυρήνα αλλά και vrm's.Πιο φτηνό είναι το universal.Για παράδειγμα Koolance gpu-200.Από θέμα fittings θα σου έλεγα να πας σε 3/8".Το πόσα θα χρειαστείς και το τι είναι ανάλογα το πως θα τα στήσεις και το τι θα βάλεις.οπότε πάω για full cover block ούτος ή άλλως σε 3/8 θα πηγαινα γτ το μπλοκ της μητρικης ειναι ετσιτι vga block μου προτεινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 Αυτό από εμένα με κλειστά μάτια!Μπορείς να το βρεις και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Μάϊος 4, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Koolance VID-AR697 (Radeon HD 6970/6950) Koolance VID-AR697 (Radeon HD 6970/6950) 12431 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.