Jump to content

NEW ΑΜD FUSION (QUAD CORE + IGP= APU)

adpanos

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply
δεν ειναιΓιωργο.

μαξ εχουν χ29 ασχετα με το τι λεει το cpuz. προφανως αυτο ειναι ακποιο es τσιπακι που διαβαζει οπως να ναι το cpuz ;)

Είμαστε σίγουροι πως είναι όλοι κλειδωμένοι ?

Μήπως και φταίνε οι μητρικές για αυτό ?

Από το CPU-Z που φαίνεται στο reivew δεν φαίνεται να είναι ES ....

Αν και το περίμενα να σου πω την αλήθεια. Αν πιάνεις 5Ghz με αέρα σε Llano, ποιος ο λόγος μετά να πας σε deneb x4 970 και 980, ποιος ο λόγος να πας σε 6670 αν ανεβάζεις 900+ πυρήνα στην 6550D ............ Θα έμεναν όλοι οι deneb απούλητοι το ίδιο και οι μικρές κάρτες .......

Ε τοτε τι μας λενε? Οτι μετα τα 120x29 = 3,5GHz θα χανουμε τα Sata?

Τι διάολο, PCI lock δεν εχουν? Ανωριμα bios?

Κανείς δεν ξέρει ακόμα .... Αλλοι δείχνουν 4,5 και 5Ghz σε Llano και άλλοι λένε πως ΔΕΝ ανεβαίνει μια το cpu, γιατί και όλα (& usb και sata) εξαρτώνται από το base clock .... !

το θεμα με το bclk ειναι σαν τα π67. μετα απο ενα σημειο χανεις διαφορα usb/sata Κλπ.

ειτε προς τα πανω, ειτε προς τα κατω.

ενταξει.. δε νομιζω να παραπονεθει και η μανα μου επειδη δεν ανεβαινει στα 4G!

μην τρελενομαστε.. :p

post-364-1416075310,1402_thumb.png

Και τα 5 GHz να τον πας... τζουφια MHz εχει ο μπανάνας. Τωρα παιζω μαζί του. Μολις δινω πανω απο 110MHz FSB εξαφανιζονται USB και SATA :p Κάτσε να δώσω ρεύμα στον μικρό να δουμε τι θα παίξει.

Μαλλον οχι. Στο BIOS βαζω κανονικα x47, τοσο το CPU-Z όσο και το AIDA64 δείχνουν ότι πραγματικά έχει αλλάξει η συχνότητα. Αλλά από τα bench που τρέχω δε γίνεται να έχει τόσο μικρές διαφορές με τα στοκ. Είτε είναι τελείως μούφα τα MHz του, είτε αυτό το x47 είναι εικονικό = δηλαδή δείχνει ότι αλλάζει, αλλά στην πραγματικότητα δεν αλλάζει τιποτα.

Cinebench: 3,43

PCMark 07: 2216

3DMark11: 1026

3DMark Vantage: 3608

CPU Queen: 22016

περισσοτερα στο review παιδια, μην τα πουμε όλα τώρα :p Οι επιδοσεις του ειναι λιγο κατω απο τον παλιο μου i5 750 και καλυτερες από τον i3 530. Τα τεσταρα στα ιδια bench για αυτο το λεω.

Confirm: πανω απο 29x δεν πάει ο multi. Ετρεξα τα απαντα των απάντων. Διαβαζει λάθος 100%.

Σημερα εγραψα στη μπαρα αναζητησης στο skroutz τη λεξη FM1 και μου εμφανισε 3 καταστηματα με τους επεξεργαστες Α6 + Α8. Oι τιμες αρκετα καλές αλλα η διαθεσιμότητα ειναι κοντα στο 10ημερο.

:hm:

Σημερα εγραψα στη μπαρα αναζητησης στο skroutz τη λεξη FM1 και μου εμφανισε 3 καταστηματα με τους επεξεργαστες Α6 + Α8. Oι τιμες αρκετα καλές αλλα η διαθεσιμότητα ειναι κοντα στο 10ημερο.

το πλαισιο, ομως, λεει εδω και μερες οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο. Λες να ειναι φουμαρα?

Για παρηγγειλε να μαθουμε!

:hmm:

Στο Wow πως μέτρησες; (flightpath φαντάζομαι) Γιατί πολύ άκυρα τα νούμερα :p

Τι να κανω Frost, όπως σου ειπα και στο PM το παλικαρι ηταν πολυ ευεραισθητο με το account του και όλο μη το ένα και μη το άλλο ήταν. Οταν καθησα να στησω WoW φρικαρα απο τα updates :p

Αλλη φορα θα σε παρω τηλ να το κανουμε μαζι ;) Θα τα πουμε την Παρασκευη στον καφε :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.