michalos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2011 Λεω καποια στιγμη να ξεκινησω ενα project να φτιαξω ενα καουτακι που εχω και παιζει ο μικρος για να περασει η ωρα μου πιο πολυ .Το δικο μου pc το εχω κανει ταβανι με ολα τα κομφορ.Αρα λεω να πειραματιστο με το αλλο που ειναι και πιο παλιο να δειξει πιο ωραιο. Το κουτακι ειναι ενα thermaltake matrix ,μαυρο εξωτερικα και ασημι εσωτερικο ,με 1 led μπλε ανεμιστηρι κ 2 μαυρα,ολα 12cm Οι μετατροπες : 1. Να βαφτει μαυρο εσωτερικα. 2. Να κοπει το πλαινο και να μπει τζαμακι 3 Να μπουν 2 led ανεμηστηρια ακομα ,ενα μεσα στο τροφοδοτικο και ενα στην cpu 4 .Να γινει τακτοποιηση καλωδιων και καποια να γινουν sleeved Αυτα για αρχη και βλεπουμε. Το κουτακι ειναι αυτο : Thermaltakeusa*»*Thermaltakeusa*»*Matrix : Matrix VD2000BNS Το hardware που εχει : ΤΤ matrix case 2 12 cm fans installed ,1 led Intel p4 s775 3.2ghz Cpu cooler ASUS triton 75 + 12 cm fan DDR 1 1.5 GB 400mhz HD 200 gb sata PSU chieftec 500watt (12 cm fan) GF 7300gs pci-e DVD rom LG Windows 7 32bit
MUL Μάϊος 3, 2011 #2 Μάϊος 3, 2011 Ωπ!Εχω το ίδιο κουτί (ε δεν πρέπει να είμαστε και πολλοί οι κάτοχοι ) και είμαι πολύ περίεργος να δώ τις αλλαγές που θα κάνεις .... Εγώ αυτό που σκέφτομαι (αλλά δεν ξέρω πως θα βγεί) είναι να βάλω carbon αυτοκόλλητο στο ασημί τμήμα του κουτιού στην πρόσοψη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.