elvish Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2004 ξερει κανεις για αθηνα που μπορω να βρω σωληνες διαφανους απο σιλικονη.και επισης πως λεγετε το υγρο που φοσφοριζι με το νεον? και που μπορω να το βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 Σωληνες-----Αν θες ΤΟΡ σωλήνες θα πας για Tygon. (πολλα ...). Υπαρχουν και οι Εheim που ειναι καλοι και αρκετα φτηνοι. -Τους καλους θα τους βρεις στου Σταμπολίδη (κοιτα κ δω... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=1349) -Τους Eheim σε ενα Pet-ShopUV υγρο (Ultra-Violet)------Κάποια παραφλού τυχαινουν να ειναι ετσι. Aυτα που εχω παρει(εγω) ειναι απο το www.watercooling.de ! Ελληνικο ντεν κσερει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 Μπλε υγρό έχει και το H.A.C. σε ένα μικρό μπουκαλάκι. Συνηθως για τα uv μερικές σταγόνες είναι αρκετές για να πιάσουν ολόκληρο το κύκλωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
An4RCHy Ιούνιος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Λιπον... Παρε Καθαρο οινοπνευμα... και οπος ειναι το μπουκαλακι παρε ενα μαρκαδορακη οτι χρωμα θες και βγαλε το σκληρο μερος του μαρκαδορου...... οχι μονιμο μαρκαδορο αλλα Carioca Jumbo Κλπ Κλπ... και παρε το φιλτρακι του χρωματος απο μεσα και βαλτο στο οινοπνευμα μεσα... σιγα σιγα θα παρει το χρωμα που εβαλες το υποπνευμα.... και ειναι αφοβο για το συστιμα w/c! Try It! Παρε και μερικες φοτο να δεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
An4RCHy Ιούνιος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvish Ιούνιος 1, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 κατσε γιατι θα με τρελανεις εγω το δουλεβω με paraflu και επισης πηρα απο το hacshop το uv blue. ομως ειναι ******* σκετη και δεν ειδα διαφορα στο glow . πεσμου ποσοτητα οινοπνευματος και αν μπορω να το διαλισω σε παραφλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
An4RCHy Ιούνιος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από eLviSH κατσε γιατη θα με τρελανεις εγω το δουλεβω με paraflu και επισης πηρα απο το hacshop το uv blue. ομως ειναι ******* σκετη και δεν ειδα διαφορα στο glow . πεσμου ποσοτητα οινοπνευματος και αν μπορω να το διαλισω σε παραφλου εγω σου ειπα τι να κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 23, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Σήμερα που καθόμουν με ένα φίλο μου γιατρό και του έλεγα για το w/c που ετοιμάζω και του εξηγούσα τι χρειάζομαι, μου ήρθε η ιδέα. Αν δεν κάνω λάθος οι σωλήνες tygon έχουν ιατρικές εφαρμογές. Ποιος θα παρατηρούσε άραγε στο ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η ότι λείπουν 3 μέτρα; Θα κάνει για τη δουλειά που το θέλω ή τσάμπα θα τον αγγαρέψω τον άλλο; Φυσικά του τόνισα τη διάμετρο μισής ίντσας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Ιούνιος 23, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 αν είναι tygon δεν θες τπτ άλλο!!!!!! εγώ τώρα ψάχνομαι για να γίνω νεαρούλης έχω φάει το τόπο να βρω tygon!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Καλά και εγώ δεν το έχω δέσει σχοινί κορδόνι ότι θα έχει μέσα στο νοσοκομείο, αλλά ο φίλος μου μου είχε πει ότι έχει πάρει το μάτι του κάτι τέτοια, που τα χρησιμοποιούν στα χειρουργεία για να αφαίρεση υγρών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Ιούνιος 24, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 μακαρι να ειναι!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 24, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Να σου θυμίσω πως τα Tygon που μας ενδιαφέρουν είναι τα R-3630. Τον κωδικό αυτό τον γράφουν στο πλάι με άσπρα γράμματα, οπότε πες στον φίλο σου το γιατρό να το κοιτάξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 24, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αυτός ο τύπος που μου έγραψες είναι κωδικός για τις διαστάσεις του σωλήνα ή και για τη σύνθεσή του; Εδώ ας πούμε μπορεί κάποιος να βάλει σωλήνα ποτίσματος, επειδή είναι φτηνός, αρκεί να έχει σωστή διάσταση. Στο tygon τι αλλάζει και έχει κωδικούς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 24, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Το R-3603 (αυτό είναι το σωστό, πριν έκανα λάθος) είναι ο κωδικός για την σύνθεση του σωλήνα και όχι για τις διαστάσεις του. Έτσι λοιπόν, αυτό που θέλεις είναι Tygon R-3603 με 1/2" εσωτερική διάμετρο Κοίτα και αυτό για (υπερβολικά πολλές) λεπτομέρειες: http://www.dangerden.com/images/misc_hardware/tygr3603.pdf Πρέπει ακόμα να διευκρινήσω, πως η Tygon φτιάχνει πολλούς τύπους σωλήνα. Μπορεί και κάποιος άλλος τύπος να είναι εξίσου καλός ή και καλύτερος. Απλά για κάποιο λόγο, τα R-3603 είναι εξαιρετικά διαδεδομένα για watercooling. Αν ο φίλος σου βρει κάποιον άλλο τύπο, δεν χάνεις τίποτε να το δοκιμάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 24, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από An4RCHy Λιπον... Παρε Καθαρο οινοπνευμα... και οπος ειναι το μπουκαλακι παρε ενα μαρκαδορακη οτι χρωμα θες και βγαλε το σκληρο μερος του μαρκαδορου...... οχι μονιμο μαρκαδορο αλλα Carioca Jumbo Κλπ Κλπ... και παρε το φιλτρακι του χρωματος απο μεσα και βαλτο στο οινοπνευμα μεσα... σιγα σιγα θα παρει το χρωμα που εβαλες το υποπνευμα.... και ειναι αφοβο για το συστιμα w/c! Try It! Παρε και μερικες φοτο να δεις! Ναι αλλά έτσι δεν θα πάρουν χρώμα και οι σωλήνες? Ειδικά οι Tygon !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 6, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Παίδες μία ερώτηση. Ρακόρ για 1/2" καθώς και διακλαδωτήρες που βρίσκετε; Γύρισα όλα τα μαγαζιά της Αγίας Παρασκευής και όλοι είχαν για μεγαλύτερες εσωτερικές διαμέτρους. Σε τίποτα Praktiker παίζει να βρω; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 6, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Είχα βρεί στο Praktiker στο Χαιδάρι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 6, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Ευχαριστώ Κώστα.Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα στο praktiker Αλίμου, μόνο που τα είχαν κάπως μαζεμένα αυτά που ήθελα για 1/2" και δε φαίνονταν με την πρώτη ματιά. Επίσης για καλή μου τύχη βρήκα και 3πλό διακλαδωτήρα που ήθελαπιο πολύ από 2πλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.