Jump to content

Σκληρός για Laptop

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά..

Έχει καμια βδομάδα που χάλασε ο σκληρός που είχα στο laptop, και τώρα ψάχνομαι για καινούργιο..

Δεν έχω ΤΙΣ απαιτησεις, απλα καλά θα ήταν να είναι απο 250GB και πάνω..

Έχετε κάποιον να προτείνεται?

Το μπάτζετ είναι μέχρι 100€

εβαλα εγω 500gb momentus xt

το λαπτοπ ειναι το sony vaio fw41zj

φοραγε 500 gb toshiba στις 5400 με 16 mb cache

μπορω να πω οτι εγινε αρκετα πιο σπιρτοζικο, το ανοιχε κλεισε στα windows

εχει γινει σφαιρα και γεννικοτερα εχει αποκτησει ανεση σταθερου υπολογιστη στις απλες λειτουργειες

+ οτι δεν ακουγεται το ζουζουνισμα του toshiba,

για 110 ευρω καλο value for money

αν θελετε απολυτες επιδοσεις για το laptop σας εχει και ssd αλλα η δινεις μια περιουσια για χωρο η κουβαλας και εξωτερικο

ο καθενας αναλογα με τις αναγκες του..

θα ανεβασω κανα βιντεακι με boot time αν θελετε :)

εβαλα εγω 500gb momentus xt

το λαπτοπ ειναι το sony vaio fw41zj

φοραγε 500 gb toshiba στις 5400 με 16 mb cache

μπορω να πω οτι εγινε αρκετα πιο σπιρτοζικο, το ανοιχε κλεισε στα windows

εχει γινει σφαιρα και γεννικοτερα εχει αποκτησει ανεση σταθερου υπολογιστη στις απλες λειτουργειες

+ οτι δεν ακουγεται το ζουζουνισμα του toshiba,

για 110 ευρω καλο value for money

αν θελετε απολυτες επιδοσεις για το laptop σας εχει και ssd αλλα η δινεις μια περιουσια για χωρο η κουβαλας και εξωτερικο

ο καθενας αναλογα με τις αναγκες του..

θα ανεβασω κανα βιντεακι με boot time αν θελετε :)

Λένε ότι οι υβριδικοί είναι καλύτεροι από δίσκο στις 7200. Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο?

• 2 weeks later...

ναι , αλλωστε ο υβριδικος ειναι ο 500 ρης στις 7200 με 32 mb cache ( αρα καλο πραμα :T:) + οτι πανω του καθεται και 4gb ssd-slc στον οποιο ο controller του δισκου αποθηκευει τα συχνα προσπελλασιμα αρχεια.

εαν τον κανεις αποθηκη εχει την ιδια συμπεριφορα με ενα απλο στις 7200 (μονο που απο οσο εχω δει μεχρι και οι scorpio εχουν 16 mb cache)

εαν θες για λειτουργικο ναι εχει αισθητη διαφορα και η αποκλιση τιμης ειναι αμελητεα.

τελος ο υβριδικος θεωρειτε enterprise σειρα κ ερχετε με 5 χρονια εγγυηση.

ΔΕΝ τους εχω σε εκτιμηση τους seagate , παντα προτιμουσα western αλλα αυτος βγηκε αρκετα καλος.

Ναι μπορω να πω και εγω οτι ο momentus xt ειναι πολυ καλος τον εχω βαλει στο macbook pro μου και το μηχανημα πετα!ειναι μια καλη λυση εαν δεν εχεις χρημα για ssd και θες να γινει ποιο σπιρτιοζικο το μηχανημα σου! Τον συστηνω ανεπιφιλακτα!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.