Hydra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2011 Βρηκα καποια ωραια παπουτσια και σε αρκετα καλες τιμες,αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την αξιοπιστια του μαγαζιου.Εχει αγορασει κανεις να μας πει;Μην αγορασω diesel και μου φερουν biesel.
Wizard! Μάϊος 3, 2011 #2 Μάϊος 3, 2011 Νομίζω ότι από τη στιγμή που αναφέρει ότι "To 24eshop.gr προσφέρει δικαίωμα επιστροφής του αγορασμένου προϊόντος, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς του προϊόντος, σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο." είσαι 100% καλυμμένος.
greekfragma Μάϊος 3, 2011 #5 Μάϊος 3, 2011 το τηλέφωνο του καταστήματος αν το ψάξεις στo OTE_WHITEPAGES του ΟΤΕ είναι ίδιο με της Athens Oil
qbiefox Μάϊος 3, 2011 #6 Μάϊος 3, 2011 ...Μην αγορασω diesel και μου φερουν biesel. το τηλέφωνο του καταστήματος αν το ψάξεις στo OTE_WHITEPAGES του ΟΤΕ είναι ίδιο με της Athens Oil Αρα μαλλον θα σου φερουν 5 λιτρα diesel για το χειμωνα...
aristos87 Μάϊος 4, 2011 #7 Μάϊος 4, 2011 Τους έχει βγάλει και ο Αυτιάς [ame=http://www.youtube.com/watch?v=E1c7ngx9ykA]YouTube - 24eshop.gr - ALTER ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Γιώργο Αυτιά 2010.[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.