Jump to content

League of Legends Nicknames! report

SirDiman

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Έχουν κλείσει τον server για να βάλουν το patch με τον καινούριο champion και το Dominion (που όμως δεν θα είναι διαθέσιμο αμέσως).

Εμενα με 24αρα ( 12mbps down ) εκανε απο τις 11 το πρωι μεχρι τις 3 το μεσημερι. ( 4 ωρες ) Και ειχε κολλησει στο 33% αλλα μετα εστρωσε.!

Παντος ειναι ομορφο..!

Οσο upload και να εχουν με τοσους που κατεβαζουν λογικο δεν ειναι να ψιλο μπλοκαρουν ?

Οσο upload και να εχουν με τοσους που κατεβαζουν λογικο δεν ειναι να ψιλο μπλοκαρουν ?

ισχύει!

στον launcher πατε διπλα απο τα εικονιδια Χ _ και στις ρυθμισεις βγαλτε το Peer to peer transfer και ενα restart για να παρει τα πανω του το κατβασμα. (απο 20 kbps ->1,1 MB/s)

(το ιδιο εχω κανει και στο WoW)

παιδιά παρατήρισε κανείς πως το παιχνίδι έγινε βαρί?IN game1,2-1,5GB και στο μενού 400MB έτρωγε το game και παλία? ή δεν το θυμάμαι εγώ πολύ?

Με έναν κωδικό μπορείτε να πάρετε διπλές runes, αυτός ο κωδικός ισχύει για όλους τους servers ακόμα και αν τον ενεργοποιήσετε στον EU-NE. Οπότε ανταλλάζετε κωδικούς με έναν από NA ή EU-WE και είστε διπλά ωφελημένοι και οι 2.

Εγώ τα κάνω όλα αλλά κολλάει στο processing your request

Eίχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, μάλλον λόγω φόρτου του server. Άλλες φορές πάλι είχα πρόβλημα με το Submit, το πατούσα και δεν έκανε τίποτα. Κάνε refresh και ξαναδοκίμασε.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.