SirDiman Απρίλιος 25, 2013 Author #301 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2013 Στο ranked ειναι χειροτερα τα πραγματα απο τα νορμαλ...οι περισσοτεροι μολις πανε 30 lvl απο coop πανε απευθιας ranked, εγω εχω 550-600 νικες στα νορμαλ και σα skill level ανηκω συνηθως gold-silver (ή οποιο ειναι πανω απο gold) και εχω παιξει 5 ranked απο s1 μεχρι σημερα Οτι τυχεις ειναι πραγματικα,γιαυτο παρτε χαρακτηρες να τους κουβαλατε τουλαχιστον...(mid ryze, jax top συνηθως παω ή bot taric, mf οτι ναναι)...εγω καλα ήμουν west τι ηρθα east....west οταν πηγα 1o νορμαλ που επαιξα, το support κραταγε χρονους για δρακο κλπ εντυπωσιάστηκα :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperiongr Απρίλιος 25, 2013 #302 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2013 εγω που ειμαι west έλεγα να πάω east αλλα ευτυχως δεν το έκανα μιας και έχω ακουσει τα χειρότερα.στο west τουλαχιστον ισχύουν τα αυτονόητα. το να κρατάς χρόνους για drake barron και μερικες φορές για τα buffs ειναι το λιγότερο αυτονόητο. στο 90% το παιχνιδιών ισχύει. σπάνια βλεπω supp ή jungle να μην κραταει χρόνους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Απρίλιος 26, 2013 #303 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ειστε west.ξεκινησε νεα εποχη λ2 , πιτσιρικαρια τελειωνει το σχολειο και αρχιζει πολεμο λολ στις καταρες και τις βρισιες.αστα να πανε.συν οτι η riot τα εχει χαμενα πλεον με τοσα champions kai unbalanced patches ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 26, 2013 #304 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Οπως τα λέει ο αποπάνω.Ashe με smite και sunfire και αγιος ο θεός. Μακριά απο east. Εκτός και αν μπαίνεις 5άδα με δικούς σου σε skype και τους ράβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 26, 2013 #305 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Παίδες, παίζει ρόλο και τι ώρα παίζεις ranked. Μακριά από Σαββατοκύριακα και από απογευματινές ώρες μέσα στη βδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 27, 2013 Author #306 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Σκ ισχύει... Σήμερα όμως έπαιξα 4-5 πολύ καλά παιχνίδια με ένα φίλο σε νορμάλ, η ομάδα μου ήταν πολύ καλή και skill και συμπεριφορά, λίγες φορές γίνεται όμως. Λοιπά με τους αντιπάλους Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 28, 2013 #307 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Σκ ισχύει... Σήμερα όμως έπαιξα 4-5 πολύ καλά παιχνίδια με ένα φίλο σε νορμάλ, η ομάδα μου ήταν πολύ καλή και skill και συμπεριφορά, λίγες φορές γίνεται όμως. Λοιπά με τους αντιπάλους Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2Γύρνα west να πάμε κανα duo ρε man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 11, 2013 #308 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2013 Είπα να το ξεκινήσω και εγώ το συγκεκριμένο έτσι για την περιέργεια.Παίζετε μόνο west ή υπάρχει περίπτωση να οργανωθούμε και σε ΕU; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 26, 2013 #309 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=tEnsqpThaFg]League of Legends Cinematic: A Twist of Fate - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάϊος 27, 2013 #310 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Tο είδα χθες το cinematic. Πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Μάϊος 27, 2013 #311 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Καλησπέρα!!!Μόλις ξεκίνησα να παίζω και μου αρέσει αρκετά!!nickname: reinkoner Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 27, 2013 #312 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Καλησπέρα!!!Μόλις ξεκίνησα να παίζω και μου αρέσει αρκετά!!nickname: reinkonerΣε ποιον server; Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Μάϊος 27, 2013 #313 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Σε ποιον server;δεν εχω ιδεα...που μπορώ να το δω αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 27, 2013 #314 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 δεν εχω ιδεα...που μπορώ να το δω αυτό;Στον East είσαι. Μόλις ανοίγεις το game, πριν πατήσεις play, αριστερά κάτω στον client γράφει τον server.Καλή αρχή και υπομονή στα πρώτα level! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Μάϊος 27, 2013 #315 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 τι να κοιταω πως ν αρχησω γιατι εχω χαθει λιγο με τις ικανοτητες που μπορω να πάρω κάποιον champion κλπ κλπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 27, 2013 #316 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 τι να κοιταω πως ν αρχησω γιατι εχω χαθει λιγο με τις ικανοτητες που μπορω να πάρω κάποιον champion κλπ κλπ! Για αρχή πάρε ashe και garen και παίζε μόνο με αυτούς. Όταν φτάσεις 10 level ρώτα με ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 27, 2013 Author #317 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 και annie -ryze Ryze op Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Μάϊος 27, 2013 #318 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Kαλησπερα μετα απο πολυ καιρο.O Ryze ειναι οντως OP.fatals ή fatalbadass ενα απ τα δυο εχω στο east. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Μάϊος 27, 2013 #319 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 ευκολα ανεβαίνει!!!πάντως!μου εχει βγάλει και κάτι πόντους αλλα δεν ξερω τι να πάρω!υπάρχει κάποιος τυφλωσουρτης;βασικά πηρα χαρακτήρα healer η κατι τετοιο μπορώ να το ξανααλάξω η πρέπει να πάρω άλλον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiRou Μάϊος 27, 2013 #320 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Μπορεις να τον δωσεις πισω αλλα δεν αξιζει,αξιζει μονο για champion 6.3k ip.Γενικα μαθε να παιζεις με ολους(πρεπει να εχεις μια ιδεα για ολα τα lanes)και υστερα δεςσε τι εισαι καλυτερος και παιζε μονο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.