jiohkor3 Ιούλιος 15, 2012 #281 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 οργια της esl, βρωμοevent,τους υποστηριζουν και οι ομαδες γιατι τι αλλο να κανουν φυσικα,τεσπα δειτε λιγο rage στο παρακατω "συνδεσμο"eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=464450&page=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 15, 2012 #282 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 νομίζω πως οι περισσότεροι έχουν acc και στον west από όσο ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 18, 2012 #283 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 Photoshttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.416228991761442.69614371.138907049493639&type=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 27, 2012 #284 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Ο whereisawake έκανε ένα guide για AP Janna mid. Το παλικάρι είναι Έλληνας και πιθανά να είναι ο Top ELO. Έχει παίξει 200ranked με AP Janna και έχει 66% win ratio. (insta-featured guide)Enjoy. -> JANNA BUILD GUIDE: Where Janna is Awake by whereisawake - SoloMid.NET - League of Legends Competitive Gaming Community[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5ZBeJdbDg_g&hd=1]AP Mid Janna - Whereisawake, 2.5k Elo EUW. Sample League of Legends game - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperiongr Μάρτιος 18, 2013 #285 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2013 τι εγινε δεν παιζει κανείς πια lol? εγω τώρα το ξανάρχισα το μικροβιο μετα απο κανα τετράμηνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 18, 2013 Author #286 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2013 Αμα δεν εχεις παρεα δεν εχει φαση...μπαινω κανα game που και που. (550 wins εχω απο το καλοκαιρο του 10 νομιζω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Μάρτιος 18, 2013 #287 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2013 τώρα τελευταία έχω παίξει κι εγώ λίγα παιχνίδια κυρίως γιατί κάτι φίλοι έχουν συνεχίσει να παίζουν και οργανώσαμε 1-2 βραδιές με μεταξύ μας ξύλο στα proving grounds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperiongr Μάρτιος 18, 2013 #288 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2013 κατι παρόμοιο και εγω. το σταμάτησα γιατι όλοι το αφησαν για αλλα games, gw2 κτλ. και τωρα ξαναγύρισαν όλοι και το ξεκίνησα πάλι... αλλα μιλαμε για καψιμο. ΕUW και 2000 νίκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Απρίλιος 7, 2013 #289 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2013 Καλησπέρες Οποιος συνεχίζει και παιζει και ενδιαφέρεται και για clan κυριως σε αγωνες esl ας με ενημερώσει PetaxteroSJ3 - East - 30lvl Θάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperiongr Απρίλιος 8, 2013 #290 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 δυστυχώς ειμαι west αν και με θελω να αλλάξω.. αλλά 2600 RP ειναι πολλά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 8, 2013 #291 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 δυστυχώς ειμαι west αν και με θελω να αλλάξω.. αλλά 2600 RP ειναι πολλά!!!! Γιατί να αλλάξεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 8, 2013 #292 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 Αυτό θα λεγα.:nuke::nuke:4 carry, Cho ADC, Cata jungle. <---Αυτό θα βλέπεις αν μπαίνεις νορμαλ με ραντομ.:nuke::nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrixgeo Απρίλιος 8, 2013 #293 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 east giorgis23 νεος στο lol παλιός στο στύλ παιχνιδιού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos1212 Απρίλιος 8, 2013 #294 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 Εγω ειμαι τοσο παλιος στο League of Legends που ειμαι North America και δεν μπορω να αλλαξω!Ακομα και e-mail εστηλα στιν Riot αλλα δεν με βαζουν Ευρωπη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Απρίλιος 8, 2013 #295 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 200ping ftw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperiongr Απρίλιος 8, 2013 #296 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 βασικα θα αλλαξω γιατι εχουν φύγει αρκετοι δικοι μου και εχουν παει east.... Εγω ειμαι τοσο παλιος στο League of Legends που ειμαι North America και δεν μπορω να αλλαξω!Ακομα και e-mail εστηλα στιν Riot αλλα δεν με βαζουν Ευροπη!πω ρε φίλε τι μου θύμισες. ειχα account στο NA την εποχη που βάραγε 2 ωρες queue στον server της Europe.... 200ms για πλάκα... καλες εποχες... παίρναμε για πλάκα game 3 vs 5 με τους αμερικάνους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Απρίλιος 15, 2013 #297 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2013 Δεν περιγράφω άλλο....rabbitbong Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Απρίλιος 21, 2013 #298 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 PolomanGR (East) Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Απρίλιος 25, 2013 #299 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2013 vasmaister lvl 30 Division 4 Ranked με περίπου 200 νίκες στα Ranked (Nordic-East). Οκ απλά ξενέρα επειδή εάν το mid και το jungle δεν τα πάνε καλά το game χάνεται. Δεν το παίζω υπεράνω και pro αλλά όταν λέει το team πάρε counter για την Kata και ο άλλος μου πάει με heimer... οκ απλά έκλαψα και τσάμπα έχασα το game... Έχω ιστορίες πολλές αλλά θα φάω perma ban για spam xD οπότε να γράψει ο επόμενος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperiongr Απρίλιος 25, 2013 #300 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2013 vasmaister lvl 30 Division 4 Ranked με περίπου 200 νίκες στα Ranked (Nordic-East). Οκ απλά ξενέρα επειδή εάν το mid και το jungle δεν τα πάνε καλά το game χάνεται. Δεν το παίζω υπεράνω και pro αλλά όταν λέει το team πάρε counter για την Kata και ο άλλος μου πάει με heimer... οκ απλά έκλαψα και τσάμπα έχασα το game... Έχω ιστορίες πολλές αλλά θα φάω perma ban για spam xD οπότε να γράψει ο επόμενος! φίλε ανοίγεις μεγάλη κουβέντα... δεν θυμάμαι αν το έξω ξαναπει αλλα παίζω λολ από την Beta. στην αρχή το διασκέδαζα απίστευτα. μετα από 2 μεγάλα διαλείμματα το ξανάπιασα και αυτό που βλέπω τώρα ειναι ότι το lol εγινε η χειρότερη κοινότητα σε online gaming. πας να παίξεις ενα game και πετάγονται ολοι mid top. λες οκ δεν πειράζει. ο άλλος πετάγεται mid or feed! δεν πειράζει θα παω support. ελα ομως που κάποιος θα ήθελε mid και δεν πήγε. τα μπινελίκια πάνε σύννεφο στην ώρα παιχνιδιού ή απλά φεύγουν!!! δεν πειράζει λες θα πάω ranked ειναι πιο καλά τα πράγματα. μιας και παίζω όλα τα lane αν δω ότι τσακώνονται παίρνω suppport... τι adc θα παρεις ρωταω τον adc μου... Kha zix!!!! FFS είχε tristana απέναντι και στο 20 min είχε 25 cs τι να του πω μετα?? αν τον αρχίσω εγω στα μπινελίκια φταίω? game που κερδίζω ο άλλος φευγει στην τελευταία μαχη γιατί ο mid, feedarismenos kha zix (13-2-13) πήρε το κόκκινο buff και δεν το πήρε αυτος που ήταν ad carry ασχετα που ειχε 5-8!! το χάσαμε το game :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.