Jump to content

League of Legends Nicknames! report

SirDiman

Recommended Posts

Στο ranked ειναι χειροτερα τα πραγματα απο τα νορμαλ...οι περισσοτεροι μολις πανε 30 lvl απο coop πανε απευθιας ranked, εγω εχω 550-600 νικες στα νορμαλ και σα skill level ανηκω συνηθως gold-silver (ή οποιο ειναι πανω απο gold) και εχω παιξει 5 ranked απο s1 μεχρι σημερα

Οτι τυχεις ειναι πραγματικα,γιαυτο παρτε χαρακτηρες να τους κουβαλατε τουλαχιστον...(mid ryze, jax top συνηθως παω ή bot taric, mf οτι ναναι)

...εγω καλα ήμουν west τι ηρθα east....west οταν πηγα 1o νορμαλ που επαιξα, το support κραταγε χρονους για δρακο κλπ εντυπωσιάστηκα :smoke:

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

εγω που ειμαι west έλεγα να πάω east αλλα ευτυχως δεν το έκανα μιας και έχω ακουσει τα χειρότερα.

στο west τουλαχιστον ισχύουν τα αυτονόητα. το να κρατάς χρόνους για drake barron και μερικες φορές για τα buffs ειναι το λιγότερο αυτονόητο. στο 90% το παιχνιδιών ισχύει. σπάνια βλεπω supp ή jungle να μην κραταει χρόνους.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ειστε west.

ξεκινησε νεα εποχη λ2 , πιτσιρικαρια τελειωνει το σχολειο και αρχιζει πολεμο λολ στις καταρες και τις βρισιες.

αστα να πανε.

συν οτι η riot τα εχει χαμενα πλεον με τοσα champions kai unbalanced patches ftw

Σκ ισχύει... Σήμερα όμως έπαιξα 4-5 πολύ καλά παιχνίδια με ένα φίλο σε νορμάλ, η ομάδα μου ήταν πολύ καλή και skill και συμπεριφορά, λίγες φορές γίνεται όμως. Λοιπά με τους αντιπάλους

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Σκ ισχύει... Σήμερα όμως έπαιξα 4-5 πολύ καλά παιχνίδια με ένα φίλο σε νορμάλ, η ομάδα μου ήταν πολύ καλή και skill και συμπεριφορά, λίγες φορές γίνεται όμως. Λοιπά με τους αντιπάλους

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Γύρνα west να πάμε κανα duo ρε man.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
δεν εχω ιδεα...που μπορώ να το δω αυτό;

Στον East είσαι. Μόλις ανοίγεις το game, πριν πατήσεις play, αριστερά κάτω στον client γράφει τον server.

Καλή αρχή και υπομονή στα πρώτα level!

τι να κοιταω πως ν αρχησω γιατι εχω χαθει λιγο με τις ικανοτητες που μπορω να πάρω κάποιον champion κλπ κλπ!

Για αρχή πάρε ashe και garen και παίζε μόνο με αυτούς. Όταν φτάσεις 10 level ρώτα με ξανά. :p

ευκολα ανεβαίνει!!!

πάντως!μου εχει βγάλει και κάτι πόντους αλλα δεν ξερω τι να πάρω!

υπάρχει κάποιος τυφλωσουρτης;βασικά πηρα χαρακτήρα healer η κατι τετοιο μπορώ να το ξανααλάξω η πρέπει να πάρω άλλον;

Μπορεις να τον δωσεις πισω αλλα δεν αξιζει,αξιζει μονο για champion 6.3k ip.Γενικα μαθε να παιζεις με ολους(πρεπει να εχεις μια ιδεα για ολα τα lanes)και υστερα δεςσε τι εισαι καλυτερος και παιζε μονο αυτο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.