Jump to content

League of Legends Nicknames! report

SirDiman

Recommended Posts

Support δηλαδή πότε είναι;

1) AotL aura for the team.

2) Shurelya's -> Mov Speed for the team

3) Shield + Attack damage για τους συμπαίχτες

4) Wards παντού, Oracle για τα enemy wards και τους stealthed

5) Tα skills τα χρησιμοποιώ για να βοηθάω την ομάδα.

Tώρα που το σκέφτομαι είναι mage. Πείτε μου τι να κάνω για να κάνω support γιατί δεν ξέρω!! [Προφανώς οι mage παίρνουν μόνο assist. Προφανώς οι mage δεν έχουν stun!]

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

ρε παιδες μισο, mage σαν γενικότερη έννοια ειναι αλλα ο ρολος της ειναι Support, δεν εχει δυναμη να σκοτώσει κάποιον, με λιγο ability power μονο βοηθάει την ομάδα της στα teamfights ganks κλπ

like για τα items που πρεπει να περνει το support (wards,oracles, shurelias, aotl) και γενικοτερα παει πακετο με καθε carry (AD συνήθως)

Ειχε κανεις θεμα με το τελευταιο patch?

Με το που το εβαλα χθες, στο πρωτο game τρωω μια μαυρη οθονη με το που μπαινω στο game μετα το loading και αναγκαστηκα να κανω restart (εχασα τα 15 πρωτα λεπτα:wall:). Μετα που παω να μπω στο δευτερο game εφαγε ενα κολλημα στην champion select screen και δε μου εδειχνε champions για να διαλεξω.

με 400 ap που παίζω είναι mage

ΟΚ. Με 300AD και 1.5AS που την παίζω είναι R-DPS.

Ειχε κανεις θεμα με το τελευταιο patch?

Με το που το εβαλα χθες, στο πρωτο game τρωω μια μαυρη οθονη με το που μπαινω στο game μετα το loading και αναγκαστηκα να κανω restart (εχασα τα 15 πρωτα λεπτα:wall:). Μετα που παω να μπω στο δευτερο game εφαγε ενα κολλημα στην champion select screen και δε μου εδειχνε champions για να διαλεξω.

Κάτι άλλο είναι... Κάνε κανα reinstall.

ΟΚ. Με 300AD και 1.5AS που την παίζω είναι R-DPS.

Κάτι άλλο είναι... Κάνε κανα reinstall.

Τελοσπαντων, ευτυχως μετα δε μου ξαναβγαλε προβλημα. Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα πριν το patch.

Εγώ για support έχω Karma. Πολύ καλή.Όταν παίζω με καλό team και ξέρουνε ότι μπορώ να τους βοηθήσω κάνουμε θαύματα.Σε solo queue από την άλλη έχω πολλλλυυ καιρό να πετύχω καλό team οπότε τα έχω κόψει τα πολλά πολλά

• 4 weeks later...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4Bv_vHD4Av0]TEAM GROF - Greek Operation Forces - League of Legends - YouTube[/ame]

το videaki ειναι απο το esl superleague http://www.esl.eu/gr/team/6019366/#/gr/lol/5on5/superleague/rankings/ παρακαλω να το δείτε και αν σας αρέσει αφηστε και κανα comment/like για τον κόπο μου! 4 ωρες μου πηρε να το φτιαξω! ευχαριστω για τον χρονο σας εκ των προτέρων!

• 1 month later...

BUMP

α) Χρειάζεται ένα νέο map το game.

β) Τελικά καλή η αλλαγή στη ζούγκλα, παίζω jungle με maokai και singed :p Πολύ δύναμη και οι 2.

γ) Καλό θα ήταν και κάποια νέα items, κυρίως items με active.

εγώ να πω την αλήθεια από τότε που μπήκα στην beta της Dota 2 το έχω παρατήσει το LoL...

Για δώσε κανά info για DOTA σε σχέση με LOL. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα πάντως...

Τι έχεις ακούσει δηλαδή;

Η φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι πάνω κάτω η ίδια. Κάποιες μικρές διαφορές στα mechanics υπάρχουν.

Προφανώς σαν beta που είναι θέλει δουλειά ακόμη σε αρκετούς τομείς αλλά ακόμα και έτσι είναι αρκετά ολοκληρωμένο.

Dota για παιχτη λολ ειναι 2-3 φορες ποιο δυσκολη αν δεν εχεις προηγούμενη εμπειρια...

Μολις ειδα εναν NO LIFER με 1700 wins σε νορμαλ και ποιος ξερει πόσες ητες...μα ποσο κατεστραμενοι

Ενώ ήμουν παλιός παίκτης DotA μετά το LoL το DOTA 2 μου φαίνεται μάπα.Όσο κι αν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να παίξει,προτιμώ lol.

Ε ναι. πως να μην σου φαίνεται. Αφού έχει παίξει 3 παιχνίδια και έχεις φάει και στα τρία π****@.

IjA7a.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.