winters Νοέμβριος 19, 2011 #221 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Support δηλαδή πότε είναι; 1) AotL aura for the team.2) Shurelya's -> Mov Speed for the team3) Shield + Attack damage για τους συμπαίχτες4) Wards παντού, Oracle για τα enemy wards και τους stealthed5) Tα skills τα χρησιμοποιώ για να βοηθάω την ομάδα.Tώρα που το σκέφτομαι είναι mage. Πείτε μου τι να κάνω για να κάνω support γιατί δεν ξέρω!! [Προφανώς οι mage παίρνουν μόνο assist. Προφανώς οι mage δεν έχουν stun!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 19, 2011 Author #222 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 ρε παιδες μισο, mage σαν γενικότερη έννοια ειναι αλλα ο ρολος της ειναι Support, δεν εχει δυναμη να σκοτώσει κάποιον, με λιγο ability power μονο βοηθάει την ομάδα της στα teamfights ganks κλπlike για τα items που πρεπει να περνει το support (wards,oracles, shurelias, aotl) και γενικοτερα παει πακετο με καθε carry (AD συνήθως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 19, 2011 #223 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Bottom Lane: AD carry + SupportMid Lane: MageTop Lane: melee fighter με health regenJungler: με stun ή με ulti σαν του Jarvan και του Skarner Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 19, 2011 #224 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 με 400 ap που παίζω είναι mage Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Νοέμβριος 19, 2011 #225 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 FireKillerOC εδώ 9lvl ξεκίνησα πριν λίγες μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Νοέμβριος 21, 2011 #226 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Ειχε κανεις θεμα με το τελευταιο patch? Με το που το εβαλα χθες, στο πρωτο game τρωω μια μαυρη οθονη με το που μπαινω στο game μετα το loading και αναγκαστηκα να κανω restart (εχασα τα 15 πρωτα λεπτα). Μετα που παω να μπω στο δευτερο game εφαγε ενα κολλημα στην champion select screen και δε μου εδειχνε champions για να διαλεξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 21, 2011 #227 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 με 400 ap που παίζω είναι mage ΟΚ. Με 300AD και 1.5AS που την παίζω είναι R-DPS. Ειχε κανεις θεμα με το τελευταιο patch?Με το που το εβαλα χθες, στο πρωτο game τρωω μια μαυρη οθονη με το που μπαινω στο game μετα το loading και αναγκαστηκα να κανω restart (εχασα τα 15 πρωτα λεπτα). Μετα που παω να μπω στο δευτερο game εφαγε ενα κολλημα στην champion select screen και δε μου εδειχνε champions για να διαλεξω. Κάτι άλλο είναι... Κάνε κανα reinstall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Νοέμβριος 21, 2011 #228 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 ΟΚ. Με 300AD και 1.5AS που την παίζω είναι R-DPS.Κάτι άλλο είναι... Κάνε κανα reinstall.Τελοσπαντων, ευτυχως μετα δε μου ξαναβγαλε προβλημα. Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα πριν το patch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 21, 2011 #229 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Εγώ για support έχω Karma. Πολύ καλή.Όταν παίζω με καλό team και ξέρουνε ότι μπορώ να τους βοηθήσω κάνουμε θαύματα.Σε solo queue από την άλλη έχω πολλλλυυ καιρό να πετύχω καλό team οπότε τα έχω κόψει τα πολλά πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 21, 2011 Author #230 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 ειναι να παιζεις μόνο με φιλους-γνωστους σου αλλιως σπανε νευρα στο σολο qΕμεις παίζουμε παρέα και περνάμε ωραία, αυτο εχει σημασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 23, 2011 #231 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2011 Μωρέ το ξέρω απλά είναι λίγο ανωμαλία η κατάσταση αυτήν την περίοδο και παίζω μια φορά την εβδομάδα οπότε δεν μπορώ να συγχρονιστώ με τους κολλητούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonge Δεκέμβριος 20, 2011 #232 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4Bv_vHD4Av0]TEAM GROF - Greek Operation Forces - League of Legends - YouTube[/ame]το videaki ειναι απο το esl superleague http://www.esl.eu/gr/team/6019366/#/gr/lol/5on5/superleague/rankings/ παρακαλω να το δείτε και αν σας αρέσει αφηστε και κανα comment/like για τον κόπο μου! 4 ωρες μου πηρε να το φτιαξω! ευχαριστω για τον χρονο σας εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 25, 2012 #233 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 BUMP α) Χρειάζεται ένα νέο map το game. β) Τελικά καλή η αλλαγή στη ζούγκλα, παίζω jungle με maokai και singed Πολύ δύναμη και οι 2. γ) Καλό θα ήταν και κάποια νέα items, κυρίως items με active. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Ιανουάριος 25, 2012 #234 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 εγώ να πω την αλήθεια από τότε που μπήκα στην beta της Dota 2 το έχω παρατήσει το LoL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 25, 2012 #235 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 εγώ να πω την αλήθεια από τότε που μπήκα στην beta της Dota 2 το έχω παρατήσει το LoL...Για δώσε κανά info για DOTA σε σχέση με LOL. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Ιανουάριος 25, 2012 #236 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Τι έχεις ακούσει δηλαδή;Η φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι πάνω κάτω η ίδια. Κάποιες μικρές διαφορές στα mechanics υπάρχουν.Προφανώς σαν beta που είναι θέλει δουλειά ακόμη σε αρκετούς τομείς αλλά ακόμα και έτσι είναι αρκετά ολοκληρωμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 25, 2012 Author #237 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Dota για παιχτη λολ ειναι 2-3 φορες ποιο δυσκολη αν δεν εχεις προηγούμενη εμπειρια...Μολις ειδα εναν NO LIFER με 1700 wins σε νορμαλ και ποιος ξερει πόσες ητες...μα ποσο κατεστραμενοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 25, 2012 #238 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Ενώ ήμουν παλιός παίκτης DotA μετά το LoL το DOTA 2 μου φαίνεται μάπα.Όσο κι αν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να παίξει,προτιμώ lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Ιανουάριος 25, 2012 #239 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Ενώ ήμουν παλιός παίκτης DotA μετά το LoL το DOTA 2 μου φαίνεται μάπα.Όσο κι αν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να παίξει,προτιμώ lol. Ε ναι. πως να μην σου φαίνεται. Αφού έχει παίξει 3 παιχνίδια και έχεις φάει και στα τρία π****@. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 25, 2012 #240 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Με Pentium 4,512 ram και 7600GS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.