Jump to content

League of Legends Nicknames! report

SirDiman

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

Έχουν μικρή διαφορά από τα 3άρια αλλά είναι 50% πιο φτηνά.

Tier 3 (Armor Penetration) -> 10 ArPenfor 3075 IP

Tier 2.5 (Armor Penetration) -> 9.25 ArPen for 1485 IP

Tier 3 (Movement Speed) -> +4.5% MovSpd for 6150

Tier 2.5 (Movement Speed) -> +4.2% MovSpd for 2985

Ο καινουριος (graves) πολυ καλος. Ακριβως το στυλ που μου αρεσει. Σκαει και καλο damage. :dance3:

Φάε το nerf σου τώρα!!! :hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0BMkpFjqhfQ&hd=1]League of Legends - Shyvana Patch Preview - YouTube[/ame]

Αυτό το Buckshot ήταν OP είναι η αλήθεια...

• 2 weeks later...

Mastering Anivia. Πρώτο game -> quadra kill :flex:

Nerfάρουν το Flash και το Clairvoyance.

Buffάρουν το Heal και το Cleanse.

Αντικαθιστούν το Fortify με το Promote.

Aντικαθιστούν το Rally με ένα Relic Spell.

Καλές αλλαγές! :T:

jerico11 lvl 10 αλλά ακόμα ψάχνω τον μπούσουλα... Δεν το έχω... :wall:
TIPS προς αυτούς που ξεκινάνε τώρα. Πάρτε 3 παίχτες στην αρχή με IP (φτηνούς).

Ας πούμε Ashe, Annie και Garen. Αυτοί οι 3 είναι στις 3 βασικές κατηγορίες, Range Carry, Mage, Fighter αντίστοιχα. Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες αλλά είναι πιο εξειδικευμένες. Προσπαθείστε να παίζετε μόνο με αυτούς, ώστε να μάθετε καλά το παιχνίδι. Είναι βασικό να μάθετε τον ρόλο του κάθε είδούς παίχτη.

ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ IP σε champs. Αν είναι κάποιος παίχτης που σας αρέσει πολύ, πάρτε τον, αλλά μην αρχίσετε να παίρνετε τους πάντες γιατί θα κλαίτε τα ip.

Κομβικό σημείο. Level 20. Σε αυτό το level έχετε αρχίσει να κατανοείτε το game και μπορείτε να χρησιμοποιείτε Tier 3 Runes. Αυτά τα Runes σας δίνουν πολύ σημαντικό buff, και κοστίζουν αρκετά IP. Αν μπορείτε και έχετε την δυνατότητα να πάρετε ένα bundle με 20 παίχτες (αυτό έκανα εγώ) είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε, κοστίζει όμως 20€. Πολύ λένε "σιγά μην δώσω λεφτά", εγώ όμως βλέπω ότι έχω σπρώξει 50€ συνολικά, για ένα game που το παίζω κάθε μέρα, τους τελευταίους 8 μήνες, και θα συνεχίσω να το παίζω.

Αν κάποιος θέλει να ξεκινήσει, ας ρωτήσει ότι θέλει.

Μένε πίσω από τα minions. Πρόσεχε πότε σε βαράει το turret, πάντα βαράει τα minions πρώτα εκτός και αν επιτεθείς σε αντίπαλο Champion. Να παίρνεις health potions + wards. Όταν βλέπεις ότι δεν μπορείς να τους πιάσεις, μην κυνηγάς. Μην ξεκινάς μάχες που δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τις κερδίσεις.

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/League_of_Legends_Wiki

http://www.mobafire.com/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.