wesker Αύγουστος 19, 2011 #81 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 World Exclusive : League of Legends : Dominion - complete match with commentary - YouTubeΩραίο φαίνεται το Dominion. Πότε βγαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 19, 2011 #82 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Intel Extreme MastersStreaming απο το Intel Extreme Master στο gamescon.Απίστευτο το match ανάμεσα σε Fnatic (νικητές της Dreamhack) και SK Gaming. :clap:Επίσης καλά αναμένονται τα games αυτών των 2 με την CLG.Πάλι κάνει τα τρελά του ο Shushei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Αύγουστος 20, 2011 #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Πολύ δυνατές οι CLG και TSM. Νομίζω μετά την Dreamhack οι Αμερικάνοι έκατσαν κάτω και έκαναν πολύ practice και αυτό φαίνεται.Ήδη η CLG νίκησε την Millenium 2-1 και πέρασε τελικό (εξαιρετικό το comeback της M στο game 2. Δείτε το replay όσοι το χάσατε).Για να δούμε τι θα κάνει η Fnatic απέναντι στην TSM και αν θα έχουμε αντιστροφή του τελικού της Dreamhack με 2 ομάδες από την Αμερική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 20, 2011 Author #84 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 χτες ανακάλυψα οτι αλλοι 3 γνωστοι μου παιζουν lol...επιδημία οχι αστεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 20, 2011 #85 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 χτες ανακάλυψα οτι αλλοι 3 γνωστοι μου παιζουν lol...επιδημία οχι αστεία...Είναι ωραίο παιχνιδάκι ρε συ....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Αύγουστος 20, 2011 #86 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Μια απορία. Έχεται ορισμένες φορές κάτι spikes σε άσχετες φάσεις που σου κατεβάζουν για 1-2 sec τα fps και υπάρχει αισθητό κόλλημα? είναι θέμα server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 20, 2011 Author #87 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Δεν θυμαμαι να μου εχει συμβει αυτο, δοκιμάσει να περάσεις Drivers της κάρτας νεότερους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Αύγουστος 20, 2011 #88 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Δεν γίνεται πάντα...μερικές φορές και όχι σε κάθε game έχω αλλάξει αρκετούς driver από τότε που γίνεται αυτό. είμαι με τους 280.26 δεν υπάρχει τπτ νέο Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Αύγουστος 20, 2011 #89 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Μια απορία. Έχεται ορισμένες φορές κάτι spikes σε άσχετες φάσεις που σου κατεβάζουν για 1-2 sec τα fps και υπάρχει αισθητό κόλλημα? είναι θέμα server?ισχυει αυτο το φαινομενο σε μενα . με την 6950 μερικες φορες απο 200 πεφτουν στα 80 . δεν με ενοχλει αλλα στο λαπτοπ φαινεται πιο εντονα αυτο οταν απο τα 50 παει στα 20 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Αύγουστος 21, 2011 #90 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 το έχω παρατηρήσει και σε άλλους και να πώ σε μάχες πάει στο καλό στο άσχετο χωρίς κάτι βάρι εκείνη την ώρα. Πιστεύω πως είναι spikes από τον server Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 21, 2011 #91 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Kαι εγω εχω το ιδιο προβλημα και στα 2 pc ενα τις υπογραφης και ενα με q9450 striker 2 formula 8 gb ram kai gts 450 kai vista ultimate 64ari και στα 2 μου το κανει αρα αποκλειω το θεμα οδηγων μονο μιας και στο ενα εχω ati και στο αλλο nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Αύγουστος 21, 2011 #92 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 σωστό συμπέρασμα! ....άχχχχχ Riot servers.... Υ.Γ ευτύχως κάτι κάναν γιατί όσο θυμάμαι το Q 1ώρα για να μπεις.....Εποχές 2000 καλύτερους σέρβερ έιχαν ορισμένα games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Αύγουστος 21, 2011 #93 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 δεν παει παντα ετσι ρε nemesis89 σκεψου ποσα ατομα φιλοξενουσε εκεινος ο σερβερ ωστε να αφηνει τους μισους στην ουρα για μια ωρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Αύγουστος 21, 2011 #94 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 και οι server της blizzard και της stream φιλοξενεί πόσα μίρια κόσμο καθημερινά online. Δεν είδα κανέναν να περιμένει Q Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Αύγουστος 21, 2011 #95 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 και οι server της blizzard και της stream φιλοξενεί πόσα μίρια κόσμο καθημερινά online. Δεν είδα κανέναν να περιμένει QΝαι αλλά μην συγκρίνεις εταιρίες κολοσσούς όπως η Blizzard και η Valve με την Riot που είναι πολύ μικρότερη. Όπως και να 'χει μετά το split είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.Και για να επιστρέψουμε στο IEM, η TSM έκανε την έκπληξη και πήρε το πρώτο παιχνίδι του τελικού από την CLG πολύ εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Αύγουστος 21, 2011 #96 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 ναι το βλέπω ωραία παιχνίδια! Υ.Γ έχει τόσα λεφτά για να δώσει για το season 2 και δεν είχε για να χωρίσει τους server? τέσπα βγαίνουμε off topic σταματάω εδώ και ναί όντως είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 21, 2011 Author #97 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 και οι server της blizzard και της stream φιλοξενεί πόσα μίρια κόσμο καθημερινά online. Δεν είδα κανέναν να περιμένει QΣτο vanilla wow θυμαμαι κατι queues μισης ωρας εν ετη 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Αύγουστος 21, 2011 #98 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 1-1 η CLG και πάμε για το τρίτο game.Προβλέπω την CLG να το παίρνει... :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Αύγουστος 21, 2011 #99 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 θα γίνει χαμός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 21, 2011 Author #100 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.