kreach Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2011 Λοιπόν, πρόκειται να αγοράσω καινούρια καρέκλα για το δωμάτιό μου. Μιας και πρόκειται να αφιερώσω ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου καθιστός στη καρέκλα αυτή δεν ήθελα να πάρω μια βιαστική απόφαση. Επίσης δεν πρόκειται να τσιγγουνευτώ στην αγορά της καρέκλας. [asxetos mode] Έριξα μια ματιά στο πλαίσιο και βρήκα τούτη: Topstar support SY στα 130E μιας και μου άρεσε το "...σχεδιασμένη για πολύωρη χρήση" [/asxetos mode] Καμιά άλλη ιδέα? Δεν είναι ανάγκη να είναι από το πλαισιο, τυχαία έριξα χτες μια ματιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάϊος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 ^^ helpful topics:http://www.thelab.gr/off-topic/ergonomiki-karekla-grafeiou-56743.htmlhttp://www.thelab.gr/off-topic/agora-kareklas-apokleistika-gia-xrisi-sto-pc-63930.htmlhttp://www.thelab.gr/off-topic/karekla-29608.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 1, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 ικεα με 80€ ΙΜΟ. Ο,τι καρεκλα κ αν εχω παρει απο σατο ματο κιατο πλαισιο απο 100-350€ εχει χαλασει/σπασει/κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 1, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 σατο εχω εδω και 7 χρονια νομιζω, την ειχα παρει 200 κατι και μεχρι σημερα δεν εχει παθει κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 1, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Λοιπόν, ευχαριστώ καταρχάς για τα ποστ σας Θα επισκευτώ λοιπόν μες την εβδομάδα Sato, Δρομέα μιας και Πλαίσιο δεν διάβασα τα καλύτερα στα παραπάνω thread* (και το praktiker για κάτι σημαντικό δεν ξέρω, έχω αμφιβολίες... praktiker = καλό και φτηνό, βασίζεται στο πηλίκο cost/benefit). Επαναλαμβάνω, όποιος έχει καλή εμπειρία από την καρέκλα του να την ποστάρει εδώ *Edit: Προφανώς και δεν το αποκλείω το πλαίσιο, το κάθε πλαίσιο (μαγαζί δηλαδή επικεντρωμένο σε κάτι διαφορετικό από έπιπλα). Εάν έχει κάποιος πετύχει κάποια καλή καρέκλα από κει (και από skroutz να'ναι) δεν με νοιάζει. Δεν μπορεί, αν και είμαστε τεχνολογικό φορουμ, αμφιβάλλω αν υπάρχουν άλλοι κλάδοι που απαιτούν τόσες ώρες σε μια καρέκλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 1, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 για τη δικιά μου καρέκλα από τα Second μετά από αρκετούς μήνες μόνο θετικά έχω να πω.κοίτα το ποστ μέσα στο θρεντ που έβαλε ο zomg Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Μάϊος 1, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 STATUS OFFICE Την πηρα το καλοκαιρι.Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι απο το δερμα ζεσταινεται ο πωπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 2, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 Πήγα σήμερα το μεσημέρι sato και δρομέα, έμεινα ικανοποιημένος και με τις δύο εταιρίες. Πέτυχα και μια στο sato που μου άρεσε πολύ (μου διαφεύγει το μοντέλο). Θα πάω και αλλού να δω, και όταν με το καλό καταλήξω θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.