Jump to content

Aγορά καρέκλας γραφείου

kreach

Recommended Posts

Λοιπόν, πρόκειται να αγοράσω καινούρια καρέκλα για το δωμάτιό μου. Μιας και πρόκειται να αφιερώσω ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου καθιστός στη καρέκλα αυτή δεν ήθελα να πάρω μια βιαστική απόφαση. Επίσης δεν πρόκειται να τσιγγουνευτώ στην αγορά της καρέκλας.

[asxetos mode]

Έριξα μια ματιά στο πλαίσιο και βρήκα τούτη: Topstar support SY στα 130E μιας και μου άρεσε το "...σχεδιασμένη για πολύωρη χρήση"

[/asxetos mode]

Καμιά άλλη ιδέα? Δεν είναι ανάγκη να είναι από το πλαισιο, τυχαία έριξα χτες μια ματιά :)

Λοιπόν, ευχαριστώ καταρχάς για τα ποστ σας :)

Θα επισκευτώ λοιπόν μες την εβδομάδα Sato, Δρομέα μιας και Πλαίσιο δεν διάβασα τα καλύτερα στα παραπάνω thread* (και το praktiker για κάτι σημαντικό δεν ξέρω, έχω αμφιβολίες... praktiker = καλό και φτηνό, βασίζεται στο πηλίκο cost/benefit).

Επαναλαμβάνω, όποιος έχει καλή εμπειρία από την καρέκλα του να την ποστάρει εδώ :)

*Edit: Προφανώς και δεν το αποκλείω το πλαίσιο, το κάθε πλαίσιο (μαγαζί δηλαδή επικεντρωμένο σε κάτι διαφορετικό από έπιπλα). Εάν έχει κάποιος πετύχει κάποια καλή καρέκλα από κει (και από skroutz να'ναι) δεν με νοιάζει.

Δεν μπορεί, αν και είμαστε τεχνολογικό φορουμ, αμφιβάλλω αν υπάρχουν άλλοι κλάδοι που απαιτούν τόσες ώρες σε μια καρέκλα ;)

Πήγα σήμερα το μεσημέρι sato και δρομέα, έμεινα ικανοποιημένος και με τις δύο εταιρίες. Πέτυχα και μια στο sato που μου άρεσε πολύ (μου διαφεύγει το μοντέλο). Θα πάω και αλλού να δω, και όταν με το καλό καταλήξω θα σας ενημερώσω.

Ευχαριστώ παιδιά :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.