Jump to content

Dell u3011 vs HP ZR30w

Heir of a dying day

Recommended Posts

Oxι γιατι θα πεφτουν τα πλαστικα στη μεση ακριβως και θα σε ενοχλουν

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

ευχαριστω!:)

Για φωτογραφιες μου βαζετε δυσκολα μιας και δεν ασχολουμε καθολου με το κινιτο και εχω ενα πολυ απλο το οποιο ισα ισα μια καμερα εχει πανω και τιποτα παραπανο:p

με μια αποτομη ματια παντος...τι να πω...ειναι σαν να αποχωρεις απο το χωριο σου για να πας στην βιλα σου...:)

Εγώ πάντως πήγα σε Dell (U2311h). Χρειάζεσαι πραγματικά ένα τέτοιο θηρίο;

Μάγκες το παίρνω πίσω περί θηρίου :tomato:. Είδα τη σύγκριση και διαπίστωσα ότι η 27άρα 16:9 ουσιαστικά είναι μια πιο μακρόστενη 24άρα 16:10. Νομίζω είναι μονόδρομος οι 27 ίντσες για επαγγελματική δουλειά. Τελικά η u2311h αποδείχθηκε μικρούλα, αλλά καλούλα...

Μάγκες το παίρνω πίσω περί θηρίου :tomato:. Είδα τη σύγκριση και διαπίστωσα ότι η 27άρα 16:9 ουσιαστικά είναι μια πιο μακρόστενη 24άρα 16:10. Νομίζω είναι μονόδρομος οι 27 ίντσες για επαγγελματική δουλειά. Τελικά η u2311h αποδείχθηκε μικρούλα, αλλά καλούλα...

Είναι 16:10 πάντως.

Είναι 16:10 πάντως οχι 16:9 η 27αρα Dell.

Τότε είναι θηριάκι :). Ήδη την συνήθισα την 2311. Μια χαρά είναι και γλιτώνεις ένα τσουβάλι λεφτά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.