Heir of a dying day Μάϊος 4, 2011 Author #21 Μάϊος 4, 2011 1 Bright or 6 Dark Sub-Pixels Αυτο μπορει καποιος να μου το εξηγησει???
ΝTG Μάϊος 4, 2011 #22 Μάϊος 4, 2011 να σου καει ενα pixel ολοκληρο ή 6 διαφορετικα υποπιξελ.(ενα απο τα R-G-
Heir of a dying day Μάϊος 4, 2011 Author #23 Μάϊος 4, 2011 τα 6 υποpixel ειναι τα λεγομενα "κολλημενα" pixels?που δεν μπορουνε να δειξουνε ολα τα χρωματα?και οταν λες να καει εννοεις για dead pixel σωστα?
Heir of a dying day Μάϊος 5, 2011 Author #24 Μάϊος 5, 2011 ρε παιδια αυτο το OSD ειναι απαρετητο?Και αφου η HP δεν εχει OSD πως μπορεις να καταλαβεις τι ακριβως κανεις?
sebastian Μάϊος 5, 2011 #25 Μάϊος 5, 2011 Κοιτα φιλε μου εαν θες την κορυφαια το ΗP ειναι το καλυτερο. Χωρις πανακια, hdmi και λοιπά φρουφρου και αρωματα....δεν τα εχει γιατί δεν τα χρειάζεται!Εχω δει με τα ματια μου την συγκεκριμένο Monitor (HP ZR30w) βεβαια αυτος που την ειχε δεν αρκεστηκε μονο στο calibrarisma που ειχε απο το εργοστάσιο αλλα εδωσε αλλα 300 ευρω και πηρε καλιμπρατοριο... Eγω θα επερνα το HP το OSD δεν το χρειαζεσαι για μενα...Παντως για games θα πήγαινα σε 3 Monitor (surround) or μεγαλη Ηd TV 1080p αλλιως το οικονομικά 27αρακι της DELL (καλουλι ειναι απλά πρέπει να το δεις απο κοντά).Για παράδειγμα το φιλαράκι μου που πηρε το HPzr30w, στην αρχη πηρε το 27αρι το DELL... Το παιρνει απο το μαγαζι το βαζει στο γραφειο του, εεε αυτο ηταν το πακεταρι και το παει πισω στεγνά! Απλα ανεπαρκες σε πολλα... Απο οσο καταλαβα θες να παρεις απλα το καλυτερο, παρε το HP...ετσι απλα!
alexkhr Μάϊος 5, 2011 #26 Μάϊος 5, 2011 Για παράδειγμα το φιλαράκι μου που πηρε το HPzr30w, στην αρχη πηρε το 27αρι το DELL... Το παιρνει απο το μαγαζι το βαζει στο γραφειο του, εεε αυτο ηταν το πακεταρι και το παει πισω στεγνά! Απλα ανεπαρκες σε πολλα... Σε τι ακριβώς ήταν ανεπαρκές?
sebastian Μάϊος 5, 2011 #27 Μάϊος 5, 2011 Σε τι ακριβώς ήταν ανεπαρκές?To βασικό που μου είπε ήταν input lag, επισης πολυ μετριας ποιοτητας αποδοσης μαυρου...και καποια αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα...Βασικα δεν το κρατησε μια μερα, αλλα μια εβδομαδα...Βασικά ότι πληρώνεις είναι και αντίστοιχης δυναμικότητας...
maverick23 Μάϊος 5, 2011 #28 Μάϊος 5, 2011 Σε τι ακριβώς ήταν ανεπαρκές? Δεν είχε "πανακια, hdmi και λοιπά φρουφρου και αρωματα"... Σε κάθε περίπτωση θα συμφωνήσω με τον Sebastian σε αυτό που είπε για το gaming. Αν όντως μιλάμε μόνο για gaming, η λύση που σου πρότεινε για 3 οθόνες είναι η καλύτερη. Όλα τα άλλα είναι υποκειμενικά και σχετικά με τις ανάγκες - και την προσωπική άποψη του καθενός.
venom7 Μάϊος 5, 2011 #29 Μάϊος 5, 2011 Αν είσαι gamer και θες το καλύτερο και έχεις και τα φράγκα τότε για μένα πας στο πιο extreme το οποίο είναι τρεις 27άρες Dell και τελείωσες μια για πάντα.Θα τις γυρνάς και κατακόρυφα όποτε γουστάρεις και θα είσαι άρχοντας.Στο προτείνω γιατί αυτό για μένα είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να το κάνω αλλά δεν μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου.Αλλιώς...!!!
Heir of a dying day Μάϊος 5, 2011 Author #31 Μάϊος 5, 2011 επισης 3x27=2,200 ευρο!Sebastian ετσι οπως τα λες δεν βλεπω να εχω θεμα να κοιταζω αλλο την Dell.Τωρα το OSD ναι μεν λες οτι δεν χρειαζετε,αλλα πετας και τον καλιμπρατορα!Ειναι απαρετητος αυτος ο καλιμπρατορας?
venom7 Μάϊος 5, 2011 #32 Μάϊος 5, 2011 1900€ προσωπικά τις βρίσκω.Στο λέω γιατί το έχω ψάξει γιατί όπως σου είπα με ενδιέφερε!
sebastian Μάϊος 5, 2011 #33 Μάϊος 5, 2011 επισης 3x27=2,200 ευρο!Sebastian ετσι οπως τα λες δεν βλεπω να εχω θεμα να κοιταζω αλλο την Dell.Τωρα το OSD ναι μεν λες οτι δεν χρειαζετε,αλλα πετας και τον καλιμπρατορα!Ειναι απαρετητος αυτος ο καλιμπρατορας?Ασε την Dell στην ακρη... Έρχεται κομπλε set απο το εργοστάσιο η ΗP....Οχι δεν τον εχεις ανάγκη.... όμως...εαν θες το απολυτο απο την HP σου θα τον πάρεις...Οτι πληρώσεις θα εχεις.... θα προτειμουσα να πάρω το HP... Το τι θα έκανα εγω με το τι θα κάνεις εσυ ειναι αλλο θεμα, για μενα την αποφαση θα την πάρει η ΤΣΕΠΗ σου και μόνο...
Narzul Μάϊος 5, 2011 #34 Μάϊος 5, 2011 Nαι μωρε η καλυτερη λυση ειναι 3 οθονες.Σου βγαινουν και οι 2 μαυρες γραμμες πλαστικου τεσσαρων εκατοστων στα ενδιαμεσα των οθονων εντελως δωρεαν (free να ουμε)
maverick23 Μάϊος 5, 2011 #35 Μάϊος 5, 2011 επισης 3x27=2,200 ευρο!Sebastian ετσι οπως τα λες δεν βλεπω να εχω θεμα να κοιταζω αλλο την Dell.Τωρα το OSD ναι μεν λες οτι δεν χρειαζετε,αλλα πετας και τον καλιμπρατορα!Ειναι απαρετητος αυτος ο καλιμπρατορας?Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι ξέρεις τι θές... Επίσης επειδή φαίνεται πως δεν ξέρεις τι είναι και τι κάνει αυτός ο "καλιμπρατορας" (αθάνατη Ελληνική γλώσσα!), δεν έχει νόημα να τον αγοράσεις. Με το OSD δεν έχει καμία σχέση. Μάλλον σε τρελάναμε με όλα τα παραδείγματα, πλεονεκτήματα και τις αναφορές. Μ' αρέσει ο τρόπος που απέρριψες την Dell η την κάθε άλλη οθόνη... Χωρίς καν να τις έχεις δει και φοβάμαι χωρίς να έχεις διαβάσει κάτι πέραν απόψεων τρίτων για άλλους που την πουλήσανε, αγοράσανε, ξαναδώσανε κλπ. Πάρε την οθόνη που σου αρέσει ΕΣΕΝΑ γιατί είναι πιο όμορφη, έχει καλύτερα χρώματα και δεν σε κουράζει στο παιχνίδι. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Τα άτομα εδώ (μαζί τους και εγώ) εκφράζουμε την προσωπική μας άποψη/γνώμη. Καμία εκ των Dell U3011, U2711 και HP δεν είναι κακή. Το τέλειο πάντως επίσης καμία δεν το εγγυάται. Μιλάμε για κορυφαίες και πολύ ακριβές οθόνες στις οποίες ο μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει απολύτως καμία διαφορά.
sebastian Μάϊος 5, 2011 #37 Μάϊος 5, 2011 Καλα τα λεει αλλα... οχι και το Dell2711 στο ίδιο καλάθι με τα άλλα δυο! Απλα για μενα σε DELL vs HP στις 30 ιντσες θα επερνα το HP...
alexkhr Μάϊος 5, 2011 #38 Μάϊος 5, 2011 Αν είσαι gamer και θες το καλύτερο και έχεις και τα φράγκα τότε για μένα πας στο πιο extreme το οποίο είναι τρεις 27άρες Dell και τελείωσες μια για πάντα.Θα τις γυρνάς και κατακόρυφα όποτε γουστάρεις και θα είσαι άρχοντας.Στο προτείνω γιατί αυτό για μένα είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να το κάνω αλλά δεν μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου.Αλλιώς...!!!Αμα είναι να κάνεις κάτι extreme πάρε 3 30αρες Dell,HP ή ότι άλλο θέλεις.
Narzul Μάϊος 5, 2011 #39 Μάϊος 5, 2011 Αμα είναι να κάνεις κάτι extreme πάρε 3 30αρες Dell,HP ή ότι άλλο θέλεις.Σιγα το xtremeτρεις τετοιες να παρει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.