billpeppas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2004 Θα μπορούσε να μας φανερωθεί αυτός που έκανε registration με το όνομα Pippas , και έκανε και το σχετικό post?Δεν πρόκειται να βρίσω , ασχοληθώ καν με το θέμα περαιτέρω , αλλά τουλάχιστον αν έχεις ένα δείγμα αυτοεκτίμησης , ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ , και παραδέξου ότι εσύ έκανες το post( ειλικρινά δεν ξέρω ποιός το έκανε )P.S. Sorry admins/mods αν σας τα έπρηξα με το θέμα , αλλά θέλω να ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Καλα και αλλο ανοιξες???? Ελεος πια............. :dots: :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 21, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 Αν έμπαινε κάποιος άλλος με παραπλήσιο username με το δικό σου , και προσποιούταν ότι ήσουν εσύ , τότε θα καταλάβαινες γιατί το άνοιξα το thread αυτό.( Δεν σου την μπαίνω , απλά ενημερώνω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 Νομίζω όλοι κατάλαβαν πως δεν ήσουν εσύ. Το θέμα κλείνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.