Jump to content

Corsair-Enthusiast-Series-TX650-V2-650W

Trotos

Recommended Posts

καλησπέρα.

Μπάνισα αυτό το τροφοδοτικό, μιας και το προηγούμενο, ένα 500W qtec μετά από ένα στρεσσ τεστ παρέδωσε πυκνωτές και πλέον μόνο bios βλέπω.

Αυστηρά τα χρήματα που διαθέτω είναι στα 100 ευρο (+5, ποιό κάτω δεμ ε χαλάει).

Επειδή πάλι αναμένονται τα προϊόντα ήθελα και τη γνώμη σας για κάτι εναλλακτικό, ίδιας ή καλύτερης ποιότητας με ίδια ή λιγότερα φράγκα.

Μπορώ να αγοράσω και από εξωτερικό εφόνσων έχετε δει κάτι ενδιαφέρον, αλλά η τελική τιμή (με τα μεταφορικά) δε πρέπει να ξεπερνάει τα 100ΕΥΡΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

το διάβασα αλλά επειδή δεν έχει τιμές και πάρα μα πάρα πολλά από τα τροφοδοτικά που παρουσιάζονται δεν έχω ιδέα που θα τα βρώ έκανα νέο ποστ. Επιπλέον τα περισσότερα είναι υπερβολικά για τις ανάγκες μου (ούτε crosfire ούτε sli).

το διάβασα αλλά επειδή δεν έχει τιμές και πάρα μα πάρα πολλά από τα τροφοδοτικά που παρουσιάζονται δεν έχω ιδέα που θα τα βρώ έκανα νέο ποστ. Επιπλέον τα περισσότερα είναι υπερβολικά για τις ανάγκες μου (ούτε crosfire ούτε sli).

Οι τιμές τως τροφοδοτικών βρίσκονται πάντα στη δεύτερη σελίδα των reviews, στο πινακάκι με τα χαρακτηριστικά τους.

καλό φαίνεται έχει και δωρεάν μεταφορικά. Γιατί όλα τα άλλα έβγαιναν ίδια τιμή με του πλαισίου (καλά κανά 5ευρο λιγότερο).

Για το 700 λέω να το αφίσω και να πάω στο 80+bronze:hmm:.

Αν δεν υπάρχει κάποια άλλη ένσταση, προοτροπή...λέω το βράδυ να βάλω παραγγελιά

Μπορείς να το πάρεις από amazon UK πιο φτηνά, το μόνο αρνητικό είναι ότι το καλώδιο θα είναι για αγγλική πρίζα αλλά το αλλάζεις ή βάζεις αντάπτορα. Πριν ± ένα μήνα πήρα από εκεί ένα τροφοδοτικό, πέμπτη έκανα την παραγγελία, παρασκευή το έστειλαν με UPS (δωρεάν μεταφορικά) και δευτέρα πρωί ήταν σπίτι μου..

[ame=http://www.amazon.co.uk/Corsair-CMPSU-650TXV2UK-Enthusiast-Performance-Supply/dp/B004O0P9TO/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1304250663&sr=8-2]link - 77 ευρώ[/ame]

εμένα μου δίνει μεταφορικά που σημαίνει ότι κάτι δε παέι καλά +6 λίρες. οπότε έβαλα παραγγελιά από digital master.

είναι καλή τιμή νομίζω για ένα εξιοπρεπέστατο τροφοδοτικό (ελπίζω).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.