Pelegolas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2011 Παιδιά βοήθεια. Εδώ και λίγο καιρό έχω το εξής πρόβλημα. Ότνα προσπαθώ να γράψω κάτι σε ένα σκληρό που έχω μου βγάζει το μήνυμα write delayed failded και κολλάει. Άλλαξα τρία sata καλώδια και συνεχίζει. τον πήγα στο μαγαζ΄΄ι που το αγόρασα όπου μου είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα (είπαν ότι έκαναν τρία διαγνωστικά)Έχει κανείς κάποια ιδέα?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 O δισκος ειναι συνδεμενος πανω στο contoller του chipset ή σε αλλον εξτρα;H μητρική που χρησιμοποιεις και η θέση SATA που εχεις συνδεμενο το δισκο ποια ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelegolas Μάϊος 1, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 δεν καταλαβαίνω καλά τις ερωτήσεις σου.Στην πρώτη ερώτηση ο σκληρός είναι συνδεδεμένος απευθείας στην μητρικήΣτην δεύτερη ερώτηση δεν ακταλαβαίνω καν την ερώτηση.Ο δίσκος λειτουργούσε σωστά για 1 χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Μάϊος 1, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 καποτε ειχα το ιδιο προβλημα..αν θυμαμαι καλα ηταν προβλημα με οδηγους του chipsetεκανες κανενα update τους οδηγους του chipset σου ?καλο θα ηταν να κανεις μια υπογραφη που να περιγραφεις το συστημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelegolas Μάϊος 1, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Όταν λες chipset εννοείς τον επεξεργαστή της μητρικής?Γενικά δεν έχω κάνει updates σε drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 1, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Πες μας το μοντελο της μητρικης σου και εξηγησε μας με φωτογραφια της μητρικης σε ποια θυρα ειναι συνδεμενος ο δισκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelegolas Μάϊος 2, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι φταίει ο δίσκος. Έχω αλλάξει τρία καλώδια sata, άλλαξα θέση σύνδεσης στην μητρική, το τροφοδοτικό είναι πιο καινούργιο από την μητρική μου. επίσης δεν νομίζω ότι είναι θέμα μνήμης. Έχω ακόμη δύο δίσκους οι οποίοι δεν παροσυσίασαν αντίστοιχα προβλήματα (όλοι εσωτερικοί). Επίσης αυτό που συνδοτοποίησα είναι ότι ο δίσκος (1,5 tb) λειτουργούσε κανονικά μέχρι που έφτασε στο 1 τβ περίπου χωριτικότητας. Μετά άρχισε να κολλάει. Όταν τον πήγα στο μαγαζί τον είχα αδείασει. Τώρα που πήγα να τα περάσω ξανά τα αρχεία λειτουργούσε μια χαρά μέχρι που έφτασε περίπου στο 1 tb. Μετά άρχισε να κολλάει ξανά. Η μητρική μου είναι ASUS P5N-D και έχω συνδέσει κανονικά τον δίσκο (όπως βλέπετε την εικόνα κάτω αριστερά στις 4 κόκκινες θέσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis-21 Μάϊος 3, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 κατεβασε απο εδω Drivers - Download NVIDIA Drivers drivers gia to nforce 750a sli που εχει η μητρικη σου και δες αν εφτιαξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάϊος 3, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Έχεις σκεφτεί το γεγονός ότι μπορεί να ψοφάει ο δίσκος σου;Αν μπορείς δοκίμασε και με άλλον δίσκο να δεις εαν πετάει μηνύματα, δες και το SMART Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelegolas Μάϊος 8, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2011 Πλέον είμαι σίγουροσ 100% ότι είναι ο δίσκος. Έφερα ένα ακριβώς ολόιδιο έκανα τις 'ίδιες ακριβώς συνδέσεις και λειτουργεί. Θα τον δοκιμάσω και σε ένα άλλο pc και θα τον ξαναπάω στο πλαίσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Μάϊος 8, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2011 nforce 750a slinvidia και intel δεν πολυπανε μαζιδοκιμασε το δισκο σε κανενα με chipset intel κατα προτιμηση p35/p45εδιτ: σκεψου και το bios updateαπο οτι βλεπω το τελευταιο βιοσ ειναιhttp://support.asus.com/cpusupport/detail.aspx?SLanguage=en&p=1&m=P5N-D&cpu=Celeron%20Dual%20Core%20E3500%28revR0,2.7GHz,800%20FSB,L2:%201M%29&pcb=ALL&sincebios=1401&memo= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.